Jump to content

Чат мания

Препоръчани коментари

преди 1 час , zai4eto82 каза:

Днес съм навън. Скарата се пече. 🥩 Аз нищо не пипам, все пак съм работила. Слънце пече☀️, калинке има 🐞 и една катеричка. 🐿 Томи обикаля. 🐶

IMG_20210413_115455_729.jpg

Вчера и онзи ден времето също беше разкошно и ние го използвахме на макс. Въпреки пандемията, вече свикнахме повече да обикаляме в парка.... сред природата, аз много обичам. Свикнахме и по бесетки, в магазините да си купиш нещо новичко или ако има някаква сладкарница навън, напоследък доста често сядаме и хапваме по нещичко...  Поне по 2-3 часа почти всеки ден намирам да съм навън с любими хора. Това стоене вкъщи понякога само може да те депресира. 

• Haha 2
  • Love 1
image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

БесеДка се пише. Идва от беседа. Място, където хората обсъждат новите песни на Рики, посленото зареждане в магазинчето в подлеза, какъв нюанс на червеното да се боядисат и какво ли още не.

• Haha 7
Сподели в други сайтове

преди 3 часа , zai4eto82 каза:

Днес съм навън. Скарата се пече. 🥩 Аз нищо не пипам, все пак съм работила. Слънце пече☀️, калинке има 🐞 и една катеричка. 🐿 Томи обикаля. 🐶

Щом до катеричока се е стигнало, ясна е ситуацията.

• Haha 6
Сподели в други сайтове

преди 5 часа , zai4eto82 каза:

Такова описание си написала.. помислих, че чета книга на Венета Райкова.

• Haha 2
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 35 минути, чушка. каза:

Такова описание си написала.. помислих, че чета книга на Венета Райкова.

Женски хибрид между Димитър Пенев и Божинката. :D

• Haha 1
6590227P.jpg
Сподели в други сайтове

1:45 АМ наше време излиза чак новата песен на Рики. и то в канала на Карлос Вивес. Ами аз ще спа тогава вече.

Направо няма да се спи тази вечер. Ще гледам премиерата с Рики директно.

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, zai4eto82 каза:
1:45 АМ наше време излиза чак новата песен на Рики. и то в канала на Карлос Вивес. Ами аз ще спа тогава вече.

Извинявай, ама това вече на нищо не прилича. Нова песен и клип ти е приготвил Рики, и то в дует с Карлос, а ти ще спиш?! Що за неуважение от твоя страна!

• Haha 3
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, DarkChild каза:

Извинявай, ама това вече на нищо не прилича. Нова песен и клип ти е приготвил Рики, и то в дует с Карлос, а ти ще спиш?! Що за неуважение от твоя страна!

Нали съм писала,че няма да спа. Колумбия и Пуерто Рико в едноа- невероятна комжинация, Клипа е сниман в Пуерто Рико. откога исках Рики с клип на плажа в Пуерто Рико. И доколкото разбирам в клипа участва и някой си от Тик Ток. 

Рики напоследък клони към Колумбия все и това му е печелившо. Така спечели Грами през 2016 албума му, La Mordidita му е в Колумбия снимана, продуцента е от Колумбия. за новия албум също работи с Колумбия,. Пауза пък спечели Латино Грами миналата година. 

Сподели в други сайтове

Рики за новата песен с Карлос Вивес:

Ето такава песен искат да слушат хората... тя има културата, разбира се барабаните, радоста, мелодиите, текста и романтиката. Всичко в чест на нашето Пуерто Рико ",

172078577_4039945679404082_1825335818096040553_n.jpg

Сподели в други сайтове

Тези барабани в клипа ми напомнят на Fiebre. 

На Карлос Вивес му беше мечта да направи песен с Рики, а и са приятели и ето,че най-накрая се случи, 

Сподели в други сайтове

преди 1 час, zai4eto82 каза:

Направо няма да се спи тази вечер. Ще гледам премиерата с Рики директно.

Рики Мартин ми е дядо коледа!

Сподели в други сайтове

преди 20 минути, Willy каза:

Рики Мартин ми е дядо коледа!

Щото е с изрусена брада. Но на наградите на 15 април няма да е тъй. 

Карлос Вивес и Рики Мартин пеят заедно на Пуерто Рико. Рики и Карлос се познават от деца. Идеята за песента е на Рики, а Рики много обича Колумбия, както Карлос Пуерто Рико.. Песента е за Пуерто Рико. Режисьор на клипа е Карлос Перез, който е направил клипа и на "Деспасито".

В 2:00 сутринта наше време излиза. Феновете вече откачат като гледам коментарите. 

Рики Мартин и Карлос Вивес посвещават "Красива песен" на Пуерто Рико.

"Canción bonita" е признание за любов към Пуерто Рико, очарователна история, която е изплетена откакто Карлос и Рики се срещнаха преди много години на острова, което вдъхновява няколко от техните музикални успехи и винаги ги обединява.

"Любовта на Карлос към Пуерто Рико е истинска и това придава автентична стойност на текстовете: истински празник на нашата земя, който ни дава толкова много. Сигурен съм, че ще му се радват, както и ние", 

Сингълът също е "мощна среща на звуците на Колумбия и Пуерто Рико в една песен", се добавя в изявлението.

"Надявам се тази песен да достигне до сърцата на хората и светът познава красотата на Сан Хуан, неговото значение в музиката за съвременните течения, невероятните му хора и красотата на едно от най-невероятните места в света“, каза той 

"Винаги искам да се върна в Сан Хуан, но да се върна този път с Рики, за да му пея и да му заявим любовта си, това е спомен за цял живот. Ако искате да знаете защо пуерториканските изпълнители са толкова харизматични и успешни , разходете се през Сан Хуан с нас, слушайки „Красива песен“ “, добави той.

Музикалният видеоклип е режисиран от пуерториканеца Карлос Перес и неговата компания Elastic People и е заснет в Стария Сан Хуан и емблематичния му бар "El Batey", както и в крайбрежната и туристическа зона Пиньонес, в Лоиза (север), подчертавайки естетика, култура и история на Пуерто Рико.

Просто Рики е сбъднал моя мечта да снима най-накрая клип в Пуерто Рико. 

Сподели в други сайтове

Темата е декларация за любов към Пуерто Рико, история, която е изтъкана, откакто Карлос и Рики се срещнаха преди много години на острова.

Това е толкова яко. Все знаех,че са много близки Рики и Карлос, но не знаех, че се познават от деца и са се срещнали в Пуерто Рико. А Колумбия и Пуерто Рико- това ще е хит. 

Повече от три десетилетия, след като изминаха заедно улиците на Сан Хуан, Рики Мартин и Карлос Вивес се завръщат в Пуерто Рико с любовно писмо до острова, в което личи братското им приятелство.

Сподели в други сайтове

преди 9 минути, DarkChild каза:

Това после си го поправила. Виж какво съм цитирал. Не съм го променял аз.

Важното е,че най-накрая Рики снима клип в Пуерто Рико на плажа. Толкова години чакам такъв клип от него. 

• Haha 1
Сподели в други сайтове

Айде Рики си обнови корицата във фейса. . Започва новата ера на Cancion Bonita. :P

Рики е в Маями вече. Много е готин. СИгурно ще репетира за наградите днес, за да може пее песента с Карлос на 15 април. 

Сподели в други сайтове

@asylumКак рапираше Исмаил вчера сутринта на най-различни езици- английски, италиански, китайски, арабски, турски:

Хич го няма Исмаил в кухнята. Едно яйце не може да чукне като хората в тигана. :D

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час, zai4eto82 каза:
@asylumКак рапираше Исмаил вчера сутринта на най-различни езици- английски, италиански, китайски, арабски, турски:

Хич го няма Исмаил в кухнята. Едно яйце не може да чукне като хората в тигана. :D

Еее, верно много яко е станало. Верно, малко дълго, но е готино. Китайската част най ме изкефи :D

• Like 1
  • Love 1

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, asylum каза:

Еее, верно много яко е станало. Верно, малко дълго, но е готино. Китайската част най ме изкефи :D

Предаването е 2 часа, аз го свалих от сайта, тъй че го имам. Много е забавен как в кухнята не може едно яйце да чукне в тигана. :D

• Like 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, zai4eto82 каза:

Предаването е 2 часа, аз го свалих от сайта, тъй че го имам. Много е забавен как в кухнята не може едно яйце да чукне в тигана. :D

Според мен може, ама нещо куц късмет с туй яйце. А и едва ли е майстор като теб, де! Сто про може да прави мангал, демек скара на турски. :

Демет ква е отегчена винаги, хъ-хъ. 

• Like 1

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...