Jump to content

Чат мания

Препоръчани коментари

Прибирайки се от работа вечерта,, в парка един мъж лежи на пейката и крещи: Обичам те, Джулия. Не мога да обичам никой друг и си нарежда. Какви хиора има само. 

Рики ще бъде в Шоуто на Джими Фелън на 21 април. Йееееееееееееее. Рики ще пее заедно с Карлос Вивес Cancion Bonita в Шоуто на Джими. 

• Haha 1
Сподели в други сайтове

Днес на обяд като тръгвах за работа и бях в асансьора и говорих по телефона с Ники- той пък точно в асансьора като бях ми се обади и излизам от асансьора и от горните стълби п оетажите слиза един готин млад мъж и ми казва "здрасти". И аз го гледам, пък не го познавам ама му казах здрасти и аз и се гледахме, пък аз в тоя момент с телефона с Ники. Беше ми много странно, не се познаваме, а ми казва здрасти.Викам сигурно има някой нов комшия. И като се прибрах от работа вечерта, питах брат ми дали имаме някой готин такъв мъж и той вика,че имало някакъв на 3-4-я етаж- нов бил под наем живеел. Дано го засека пак. Даже казах на Ники по телефона и той се ядоса. 

• Love 1
Сподели в други сайтове

преди 20 минути, zai4eto82 каза:

Днес на обяд като тръгвах за работа и бях в асансьора и говорих по телефона с Ники- той пък точно в асансьора като бях ми се обади и излизам от асансьора и от горните стълби п оетажите слиза един готин млад мъж и ми казва "здрасти". И аз го гледам, пък не го познавам ама му казах здрасти и аз и се гледахме, пък аз в тоя момент с телефона с Ники. Беше ми много странно, не се познаваме, а ми казва здрасти.Викам сигурно има някой нов комшия. И като се прибрах от работа вечерта, питах брат ми дали имаме някой готин такъв мъж и той вика,че имало някакъв на 3-4-я етаж- нов бил под наем живеел. Дано го засека пак. Даже казах на Ники по телефона и той се ядоса. 

Още като прочетох асансьор, ми стана ясно, че си срещнала някого и ти е казал "здрасти"! :) Не губи време, а разучи в кой апартамент е и занеси нещо да го почерпиш за добре дошъл в блока! 

• Love 1

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 14 минути, asylum каза:

Още като прочетох асансьор, ми стана ясно, че си срещнала някого и ти е казал "здрасти"! :) Не губи време, а разучи в кой апартамент е и занеси нещо да го почерпиш за добре дошъл в блока! 

Да, ей сега съм тръгнала.

Бустаманте е направил старите си песни наново с нови аранжименти и с живи инструменти в новия си албум по случай 20 години кариера:

• Sad 1
Сподели в други сайтове

преди 57 минути, asylum каза:

Например, със себе си.

• Haha 2
  • Love 2
Сподели в други сайтове

Aма как са ги събрали красивите хора заедно да представят номинации- Габи Еспино и Уилям Леви на Латиноамериканските музикални награди 2021. Много готини ❤️

Любима певица печели Анита.

Уилям Леви и Габи Еспино представят Рики и Карлос за тяхното изпълнение. 

GABY ESPINO.jpg

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Lelqtian каза:

То с кво друго. Туцето да седне да готви за мъж няма да стане, освен да му поръча пица от колега Ники? 

Тя и от форма е почнала да излиза. Туцеееееее, ше ти са карам. Я веднага по - малко Рики и повече спорт. 

• Like 2
  • Haha 2
Сподели в други сайтове

Има доста нови имена на тези награди. Колко от тях ще се откроят и задържат е интересно.

Ехаааааааааааа, Чаян на наградите. Жалко,че са го поканили само да представя награда за Легенда. Искаме нови песни от него.

Kaрлос Ривера е егати готиния мъж- то красота, то глас има- всичко му е хубаво. Толкова талантлив. Само дето не прави моята музика, ако си смени стила ще разбива много. Избрал е грешния стил музика- мексиканската. 

carlos-rivera.jpg

carlos-rivera-sonrisa-oro-10.jpg.imgo.jpg

Сподели в други сайтове

преди 16 минути, WindWalkerMonk каза:

Тя и от форма е почнала да излиза. Туцеееееее, ше ти са карам. Я веднага по - малко Рики и повече спорт. 

Време е да и увира главата и да се поучи и взима пример от Ванчето. Да прави на комшията блъди мери две три за отскок и да почва гърмежа

0:11 

• Love 2
Сподели в други сайтове

Само излишно пишете тука без нищо да знаете. Даже съм отслабнала и съм свалила 5 кг и Ники ми казва,че не ме иска толкова слаба, трябвало да ме храни, за да напълнея малко, пък аз му викам,че не. 

Колкото до Инканто, там нещата не са добре. Нещо дали заради пандемията, дали заради високите цени, но не е както преди. Нямат работа и не знам какво ще става. Нещо тази верига заведения взе да куца, не знам какъв е проблема. 

Сподели в други сайтове

Исмаил вчера е бил в ново предаване- LERZAN'LA ÇOK MUTLU-16.04.2021:

https://www.facebook.com/1085478874802234/videos/1889116544587598

Брей, той много е пял в предаването. Довечера ще гледам,че трябва да тръгвам.

@аsylum, гледай го като си тука и ми кажи какво говори. 

• Love 1
Сподели в други сайтове

преди 3 часа , zai4eto82 каза:

Само излишно пишете тука без нищо да знаете. Даже съм отслабнала и съм свалила 5 кг и Ники ми казва,че не ме иска толкова слаба, трябвало да ме храни, за да напълнея малко, пък аз му викам,че не. 

Колкото до Инканто, там нещата не са добре. Нещо дали заради пандемията, дали заради високите цени, но не е както преди. Нямат работа и не знам какво ще става. Нещо тази верига заведения взе да куца, не знам какъв е проблема. 

Те друго имаха предвид ;) 

преди 3 часа , zai4eto82 каза:

Исмаил вчера е бил в ново предаване- LERZAN'LA ÇOK MUTLU-16.04.2021:

https://www.facebook.com/1085478874802234/videos/1889116544587598

Брей, той много е пял в предаването. Довечера ще гледам,че трябва да тръгвам.

@аsylum, гледай го като си тука и ми кажи какво говори. 

Ооо, пак е бил при любимката ми Екстра Мутли или Лерзан Нина ❤️ И аз довечера ще гледам и ще обсъждаме, а дотогава да се полюбуваме на това култово изпълнение при Лерзан! Тя си го обича. 

• Like 1

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 4 часа , zai4eto82 каза:

Да ти направи едно Зайче! Качването е гарантирано!

Сподели в други сайтове

преди 5 часа , asylum каза:

Те друго имаха предвид ;) 

Ооо, пак е бил при любимката ми Екстра Мутли или Лерзан Нина ❤️ И аз довечера ще гледам и ще обсъждаме, а дотогава да се полюбуваме на това култово изпълнение при Лерзан! Тя си го обича. 

Знам го, имам го, както и всички гостувания, където е бил. То това беше от албума Психопат мисля. 

Сега се прибрах и ще пускам да гледам. 

• Love 1
Сподели в други сайтове

преди 2 часа , asylum каза:

Хайде, Зайке, идвай да гледаш. Аз го изгледах и мога да ти разкажа туй-онуй! 

В момента го гледам, но съм на 20 и някоя минута. 

Май говори за Yurtseven Kardesler, че ще пускат албум. Откога го говори за този албум, ама искам и от него албум, не от братята му и сестра му,. 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 29 минути, zai4eto82 каза:

Май говори за Yurtseven Kardesler, че ще пускат албум. Откога го говори за този албум, ама искам и от него албум, не от братята му и сестра му,. 

работа нямаш ли ?

Сподели в други сайтове

преди 3 часа , asylum каза:

Хайде, Зайке, идвай да гледаш. Аз го изгледах и мога да ти разкажа туй-онуй! 

Обаче прави впечатление,че Исмаил винаги с вкус се облича. Винаги е много готино облечен, има си стил. 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 43 минути, zai4eto82 каза:

Ами не, тя го пита за семейството му. 

преди 6 минути, zai4eto82 каза:

Обаче прави впечатление,че Исмаил винаги с вкус се облича. Винаги е много готино облечен, има си стил. 

Сам си бил измислил стила, не следи модата. Купува си тениски и ризи, реже ръкавите и си създава свой стил. Така и с танците - отвътре му идвали, не се е учил, танцува си пред огледалото. 

До 26-годишен не е имал и мобилен телефон.

Не се интересува от парите, оставил е на мениджъра си да мисли за всичко. 

• Wow 1

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, asylum каза:

Ами не, тя го пита за семейството му. 

Сам си бил измислил стила, не следи модата. Купува си тениски и ризи, реже ръкавите и си създава свой стил. Така и с танците - отвътре му идвали, не се е учил, танцува си пред огледалото. 

До 26-годишен не е имал и мобилен телефон.

Не се интересува от парите, оставил е на мениджъра си да мисли за всичко. 

Това не го знаех. Мерси. Ами нещо за нов албум? Тези нови песни трябва да влязат някъде дето ги пусна. 

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, zai4eto82 каза:

Това не го знаех. Мерси. Ами нещо за нов албум? Тези нови песни трябва да влязат някъде дето ги пусна. 

Не коментираха предстоящи музикални проекти. Повече за миналото говориха. Любима негова песен е първият му мегахит Allah belani versin. Каза, че си обича и песента Фейсбук, Лерзан го помоли да запее, той я сбърка с друга песен и пя грешната песен. :D 

• Love 1

Гърмеж!

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...