Guest Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Новата песен на Рики и Карлос Вивес- Cancion Bonita задмина Vente Paca и стана най- популярната песен в Youtube Мusic. Също стана най-популярната песен на Рики в платформата, както и най-популярната на Карлос Вивес. Ама то много яко да слушаш музика в Youtube Мusic без клипове. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Не беше ли вкусно? След мене захар не става. Казах, но не послуша. Далече от мен любов няма. Не беше ли вкусно? След мене захар не става. Като червена ябълка, на парче, на парче не се насища. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Брей, кмета е бил пред нашия блок, аз да не знам и то май днес с тоя строеж дето правят пред блоковете- площадки, паркинги според желанията на живущите в блоковете. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 преди 58 минути, zai4eto82 каза: Брей, кмета е бил пред нашия блок, аз да не знам и то май днес с тоя строеж дето правят пред блоковете- площадки, паркинги според желанията на живущите в блоковете. Еее изпуснала си! Можеше да го целиш с домати и яйца задето ви затвори единствената дискотека и не можа да видиш Коце толкова време 😃 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 нов хит от Махмуд Орхан ! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Бях и в двата мола. Празно, няма хора. Даже в Инканто беше празно. Купих си книгата за Милен Цветков- 379 дни с Милен Цветков, че и с намаление от книжарницата там. Направих едно добро дело- парите от книгата отиват във фонда за децата на Милен Цветков. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 преди 8 часа , Senhor каза: Реално би стояла добре на друг човек, но на 130-килограмовия тулуп в комбинация с анцуг, което е най-гадната дреха евър, няма кво да стане. Така ще изглежда след 20 години (а може и по-малко) Константин. Зайке, готова ли си? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 преди 22 минути, DarkChild каза: Така ще изглежда след 20 години (а може и по-малко) Константин. Зайке, готова ли си? Мечтай си. Коце е на диета и строг хранителен режим. Съвсем друг човек ще е на участията. 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 преди 8 часа , zai4eto82 каза: Новият латино певец Мануел дебютира на Латиноамериканските музикални награди преди седмица. И той от Колумбия. Много изпълнители напоследък от Колумбия излязоха и все успешни. Ще го видим и тоя. Но изглежда много го харесват 42 милиона почти има песента: Песента е яка и текста. Manuel Turizo пее от 2016 година. Как така си пропуснала? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 преди 1 минута, DenFevgo каза: Manuel Turizo пее от 2016 година. Как така си пропуснала? Ами не се е прочул. Засега не ме впечатлява. А и още е на втори албум, който сега е пуснал. Засега ми е поредния регетон изпълнител. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Рики с Карлос Вивес утре ще изпълнят Cancion Bonita на живо във Вечерното Шоу на Джими Фелън, йеееееееееееееее. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 преди 1 минута, zai4eto82 каза: Ами не се е прочул. Засега не ме впечатлява. А и още е на втори албум, който сега е пуснал. Засега ми е поредния регетон изпълнител. Още през 2016-та има 8 пъти платинен латино сингъл в Щатите и два пъти диамантен в Мексико. Признай си, че си му изпуснала края. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 преди 8 минути, DenFevgo каза: Още през 2016-та има 8 пъти платинен латино сингъл в Щатите и два пъти диамантен в Мексико. Признай си, че си му изпуснала края. Нищо интересно не е направил. Поредния регетон както казах. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 преди 42 минути, zai4eto82 каза: Мечтай си. Коце е на диета и строг хранителен режим. Съвсем друг човек ще е на участията. 45-годишния Бай Кокаин прилича повече на 61-годишния Боко, отколкото на 41-годишния такъв. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Толкова хубаво започва книгата на Милена за любимия й Милен Цветков- в леглото прегърнати във Великденския ден и после хванати за ръце се разхождали в квартала по улиците. И в този великденски ден часове след това той загива. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 @zai4eto82, прочете ли за поредния провал на алкохолизираната свиня-скандалджийка Ловато? Сега се била заяла с магазин за замразено кисело мляко, че предлагали беззахарни бисквити и други диетични храни. А магазинчето казва, че са за диабетици. Както винаги, обаче, губещата е тя и след като хората се обръщат срещу нея, тя се извинява като насрана. Пълен лузър. https://www.latimes.com/entertainment-arts/story/2021-04-19/demi-lovato-apology-bigg-chill-instagram-diet-culture Пълна мърша 2 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 наркоманка ! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Исмаил заобиколен от жени все в Тик Ток клиповете си: 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Близо 2 милиона го следват Исмаил в Тик Ток. То и аз го следвам там. Да се кефиш на естествени красиви жени в Тик Ток клиповете на Исмаил, не като при нас изкуствени само. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 преди 56 минути, zai4eto82 каза: Исмаил заобиколен от жени все в Тик Ток клиповете си: И той ще ти излезе дефектен, мила. Това ти е орисията. 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 А инак Коце след 20 години ще изглежда много по-зле от Бойко, ако доживее изобщо. Исмаил няма да е особено променен. За 20 години не е мръднал. Нападай него, Зайче! 2 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 На вас отваря ли ви сайта на инстаграм instagram.com на компа? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 преди 14 минути, zai4eto82 каза: На вас отваря ли ви сайта на инстаграм instagram.com на компа? Да. 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 преди 2 часа , asylum каза: А инак Коце след 20 години ще изглежда много по-зле от Бойко, ако доживее изобщо. Исмаил няма да е особено променен. За 20 години не е мръднал. Нападай него, Зайче! За неженени не я търси. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Брат ми сега ми каза, че вчера по радио Енерджи някой си поръчал на поздравите Рики с La Copa De La Vida. И водещата му казала: Благодаря ти за страхотния избор. A Коце дето качи клипчето вчера се чудя какъв човек трябва да си да му пожелаеш най-лошото чак да умре. И въпреки това Коце пак с усмивка за хейтърите. Дано само хубави неща му се случват оттук нататък и го чакам с нетърпение в Бургас. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари