Guest Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Ново и днес от Беки Джи с Нати Наташа: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Потеглям за работа аз. Нямам търпение да додйе 30 април вече. Косата дето ми е къдрава е от дифузера дето съм се правила. Като дойде Коце, ще я оправим косата, още по-яка ще я нарпавим както Коце я харесва. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Велико 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Днес на работа така изненадващо ни посети Лео Бианки. А той бил много близък приятел на шефовете. Преди много години шефовете ми са работили в заведение при Лео със същото име Гранд Италия, в каквото работя аз. Знаят се от 30 години и винаги Лео като идвал в Бургас се отбивал при шефовете ми. За първи път да го видя на живо.Шефовете ми са продължили името Гранд Италия като са взели заведение и са го кръстили със същото име. Ето откъде идвало името на заведението, където съм аз. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Май като местоположение Инканто ти беше по-централно. Имате ли в този Лазур клиентела? Ноември като бях ми се стори много празен този Бургас, само тази зима ли е слабо? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 преди 32 минути, pacho каза: Май като местоположение Инканто ти беше по-централно. Имате ли в този Лазур клиентела? Ноември като бях ми се стори много празен този Бургас, само тази зима ли е слабо? Аз не съм в Лазур. В Лазур е на брат му на шефа. Инканто ми идва далече даже, защото е в центъра. По-близо ми е Инканто в Мола. В Бургас Плаза мола всичко повечето е затворило покрай пандемията като бях вчера. В Галерия същата работа- празно, няма хора. Като цяло няма хора заради тази пандемия навсякъде, Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Поредната двойка, която се разделя. Вече е официално потвърдено: Карол Джи и Ануел са се разделили преди 4 месеца, а бяха и сгодени: https://us.hola.com/celebrities/20210420fxvm708vq5/anuel-aa-karol-g-confirm-break-up Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Вчера Рики с Карлос Вивес трябваше да бъдат в Ню Йорк във Вечерното Шоу на Джими Фелън и да изпеят на живо Cancion Bonita. В момента в Ню Йорк е 1:30 сутринта и щом не е качено гостуването им значи с часовата разлика предстои. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Минало е гостуването на Рики при Джими Фелън преди 2 часа. Очакваме в канала на шоуто да го качат по някое време. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Втори ден технически проблеми с новия клип на Миро- "Сам". Още ще го бавят. Дано днес си оправят проблемите. Вече 9 милиона- 9,015,357 и най-купуваната латино песен в Билборд Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Пробирам се от работа към 23:00 и на входа засичам тоя мъж дето ми казваше здрасти май. А,ма тоя път ми отваря вратата на входа и ми вика здравейте. и беше с едн осладко малко кученце. И аз го питах дали е нов тука, той вика, че не. Майка му живеела в нашия вход май на 2-я етаж и той идвал от време на време. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Бустаманте ще участва в Мастър Шеф- MasterChef Celebrity 6 в Испания, Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 Отбелязваме 20 години кариера на Давид Бустаманте с новия му албум "20 години и една съдба"- песните през годините с нови версии изсвирени с живи инструменти: ю Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 Стигнахме 10 милиона: 10,004,717 Рики Мартин наскоро снима документален филм по случай 30 години кариера. Предстои да бъде излъчен. Kак години по-късно историята в клипа се сбъдна. Мъжът в клипа отне жената на Бустаманте. Сега Бустаманте и Паола вече са разведени с дъщеря Даниела, а Паола е с мъжа в клипа и наскоро му роди син. Ирония на съдбата: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 Как ни преметнаха от Вечерното Шоу на Джими Фелън. Изобщо Рики и Карлос Вивес не са били на живо в шоуто, а просто са пуснали клипа им. Ей, какво ли не правят за рейтинг от шоуто. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 @zai4eto82 информационната ти рубрика така като гледам не е интересна за никой. Може да ни я спестиш! И пак да питам - къде спят модераторите?? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 преди 2 часа , Wild_Style каза: @zai4eto82 информационната ти рубрика така като гледам не е интересна за никой. Може да ни я спестиш! И пак да питам - къде спят модераторите?? Ти хубаво и търсиш сметка на Туцето, ма що така нещо не се забелязва да предлагаш някъв алтернативен информационен бюлетин. А модераторите кво точно очакваш да направят? Да ти дадат тон в живота? Я земи си сипи едно блъди мери две три за отскок и тогава пак ела с някви прясни идеи. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 преди 3 часа , Wild_Style каза: @zai4eto82 информационната ти рубрика така като гледам не е интересна за никой. Може да ни я спестиш! И пак да питам - къде спят модераторите?? Тази тема е създадена именно, за да се ограничи спама й в другите теми - момичето явно в главата си смята, че на всички ни е важно това което и на нея и има нужда да си излее инфото. Не си губи времето да спориш. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 Току що, omline каза: Тази тема е създадена именно, за да се ограничи спама й в другите теми - момичето явно в главата си смята, че на всички ни е важно това което и на нея и има нужда да си излее инфото. Не си губи времето да спориш. Спама и е навсякъде и във всички теми. Мен ми писна да виждам по n на брой нейни постове, в които се четат празноглавия. То това е проблема - чат манията е станала zai4eto82 мания. 11 последователни поста пълни с ненужна информация, която всеки здравомислещ човек стига да иска и да е заинтересован може да си набави и сам. Всички имаме телевизори, всички имаме интернет. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 преди 5 минути, Wild_Style каза: Спама и е навсякъде и във всички теми. Мен ми писна да виждам по n на брой нейни постове, в които се четат празноглавия. То това е проблема - чат манията е станала zai4eto82 мания. 11 последователни поста пълни с ненужна информация, която всеки здравомислещ човек стига да иска и да е заинтересован може да си набави и сам. Всички имаме телевизори, всички имаме интернет. Може да прескачаш, егнорираш, пишеш друго... 2 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 преди 1 минута, asylum каза: Може да прескачаш, егнорираш, пишеш друго... Като прескоча 5 поста и видя че има още директно напускам. Нямам време да прескачам постове на жена, при която очеизвадно нещо не е наред. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 преди 4 минути, Wild_Style каза: Като прескоча 5 поста и видя че има още директно напускам. Нямам време да прескачам постове на жена, при която очеизвадно нещо не е наред. Ипа опция игнор - няма да виждаш нищо. 2 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 Не, 11 последователни поста наистина не е ОК. 4 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 преди 1 час , WindWalkerMonk каза: Не, 11 последователни поста наистина не е ОК. Не е Ок. От друга страна, за поне 9 часовия период между първия и последния пост от тая поредица на Туцето, никой не е благоволил да напише и една запетайка нещо друго. Има опция игнор за всички желаещи да не виждат 8 от 9 поста от информационния бюлетин за всички Исмаил и всичките бездарници които са и любимци, но реално никой не я ползва, защото все пак чакаме онзи заветния 9ти пост 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари