Guest Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 преди 9 часа , DarkChild каза: Поне един лев успяваш ли да спестиш? Само хвърляш пари за глупости. На Кити казваме, че родителите са до време, но се отнася и за теб. Допринасяш ли с нещо за семейните разходи? Парите са си мои и няма да ми държиш сметка, ясно ли ти е. Каквото искам, това правя с тях. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 преди 1 час, zai4eto82 каза: Парите са си мои и няма да ми държиш сметка, ясно ли ти е. Каквото искам, това правя с тях. Не ти държи сметка, колкото те пита имаш ли спестявания за черни дни. Рева с месеци, колко ти се работело, щото пари трябвали, а накрая фърли поне полвин заплата да черпиш фризьорката кафе. И аз бих я почерпил, щом не харесва Преслава, междудругото. 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 Eeee, голяма красота е този филм с делфините на Дисни- Dolphin Reef 2020. 🐬Жалко, че няма субтитри на български, но и с на английски се гледа. Невероятно е просто ❤️ 🐬🐚💦🌊 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 преди 7 часа , zai4eto82 каза: Парите са си мои и няма да ми държиш сметка, ясно ли ти е. Каквото искам, това правя с тях. Не съм решил, не съм ти купил заведението. Помни го много добре! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 преди 22 минути, DarkChild каза: Не съм решил, не съм ти купил заведението. Помни го много добре! Изкаш Туцето да ти пее на уше айдиайдиайдибатибатибатишеф? Ма ша иска и 5 бона заплата после ... 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 В момента съм на кея в Приморско с Ники за раци. 🦀 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 Кви раци посред нощ? 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 преди 7 часа , zai4eto82 каза: В момента съм на кея в Приморско с Ники за раци. 🦀 Вече "ходене за раци" ли му се вика? 😁 Тц, тц, изостанала съм с модерния изказ 🙄 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 На Кокаин вече рак ли му викаш мъри 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 преди 10 часа , DarkChild каза: Кви раци посред нощ? Мъжки. 1 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 преди 6 часа , Lelqtian каза: Мъжки. Дано поне имат сантиметри да предложат, че да се оправдае среднощната разходка 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 преди 10 часа , Just_Me каза: Вече "ходене за раци" ли му се вика? 😁 Тц, тц, изостанала съм с модерния изказ 🙄 Ама наистина хванахме раци с Ники. Тъй де той ги хваща по камъните. Днес къде ли не ходихме Обиколихме Южното Черноморие. Стигнахме до турската граница чак. На Силистар пък плажа видяхме Дичо на моста ловеше риба. Като си тръгвахме колата им беше до нашата. Жена му беше с бебето и тя караше, а той отзад в колата с количката. Беше пил бира. Хапнахме на Синеморец на беседите на поляната с изглед към морето. Чакаш ред да се освободи беседка, че са само три. И в Ахтопол бяхме. Сега се върнахме в Приморско. Ники ми готви. Направил ми е мента с шампанско и лед. Това са само част от снимките. 1 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 Който не знае по камъните на кея в Приморско посред нощ има толкова раци излезли-и мъжки ,и женски. Въпроса е да знаеш как да ги хванеш и забележиш. Седят си на камъка и ги хващаш ама да знаеш как да не те защипят. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 Тези от btv се подиграват вече. "Истинска любов" се завръща от 20 май, но ще се излъчва от 1;00 часа сутринта до 2:00 часа сутринта. Кой ще може изобщо да го гледа. Ще трябва от btvplus да се гледа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 преди 25 минути, zai4eto82 каза: Тези от btv се подиграват вече. "Истинска любов" се завръща от 20 май, но ще се излъчва от 1;00 часа сутринта до 2:00 часа сутринта. Кой ще може изобщо да го гледа. Ще трябва от btvplus да се гледа. Голям проблем @zai4eto82 Аз на твое място щях да помоля Кокаин да звънне в BTV и да им нареди да пускат сериала в удобно за теб време. Е разбира се ти после ще му се отблагодариш като му намериш някоя малка бургаска баДка, за да го разжлебни. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 преди 1 минута, Wild_Style каза: Голям проблем @zai4eto82 Аз на твое място щях да помоля Кокаин да звънне в BTV и да им нареди да пускат сериала в удобно за теб време. Е разбира се ти после ще му се отблагодариш като му намериш някоя малка бургаска баДка, за да го разжлебни. Проблем си е, много неудобен час, когато всички спят. И във фейса го коментират как може така да го пускат да не може никой да го гледа. Добре,че има btvplus. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 преди 51 минути, zai4eto82 каза: Тези от btv се подиграват вече. "Истинска любов" се завръща от 20 май, но ще се излъчва от 1;00 часа сутринта до 2:00 часа сутринта. Кой ще може изобщо да го гледа. Ще трябва от btvplus да се гледа. Защото явно никой не го гледа и трябва да го излъчат по някое време. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 Зайке, ти така с тези знойни пози на границата...турците ако те видят направо не знам, война ще има за тебе. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 преди 2 часа , DarkChild каза: Зайке, ти така с тези знойни пози на границата...турците ако те видят направо не знам, война ще има за тебе. Ами то си беше направо лято. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 преди 2 часа , DarkChild каза: Защото явно никой не го гледа и трябва да го излъчат по някое време. Гледа се. Когато го спряха, и подписки имаше и писания до btv. Сега много хора протестират за новия неудобен час. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 Хич не ми се спи. С Ники станахме чак към 10:00 часа вчера и сега не ми се спи изобщо. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 преди 2 часа , zai4eto82 каза: Хич не ми се спи. С Ники станахме чак към 10:00 часа вчера и сега не ми се спи изобщо. Ми не спете де. Ако няма някоя сапунка в този късен час, други креватни занимания не ти ли хрумват след като не ти се спи ... 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 преди 9 часа , Lelqtian каза: Ми не спете де. Ако няма някоя сапунка в този късен час, други креватни занимания не ти ли хрумват след като не ти се спи ... Случайно вчера се прибрахме в 16:00 часа след като бяхме заедно от неделя до вчера. Когато съм писала не съм била с него. Днес пак започваме работа след 5 дена почивка. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 преди 4 минути, zai4eto82 каза: Случайно вчера се прибрахме в 16:00 часа след като бяхме заедно от неделя до вчера. Когато съм писала не съм била с него. Днес пак започваме работа след 5 дена почивка. Точката пак си остава валидна 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 Брат ми се ваксинира днес, сега и баща ми отиде. Аз в събота рано ще отида. Исках утре ама те работели от 16:00 до 18:00, а пък съм на работа. Много бързо ставало вика брат ми. За втората доза му дали картонче с ден, в който се пада на работа, ще трябва да излиза по-рано от работа. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари