xroflx9 Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Този пък Нереализирания модератор ако не пуска нещо очернящо Преса ще е нещо за Слави.Толкова ли му липсва не мога да разбера? А уж го игнорираше.🤣 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Май ще ида на Туца на турнето. Lover почна да ми харесва, но като помня колко зле беше репутация. На Целин никакъв шанс, тъпи песни, смешно поведение А и да слушам песента от Титаник за 1000 път. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Любов, любов. Лебедите се обичат. 😍😉❤ 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 @zai4eto82 какво мислиш за тази песен? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 преди 3 часа , Blueberry каза: @zai4eto82 какво мислиш за тази песен? Горе-долу бива. Ама на Коце е къде къде-аз и с нея звъня. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Някой гледал ли го е? Струва ли си? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Добре след като сте сметнали,че Пресовите тролове не са подходящи за Скандалите пиша и тук... @meleto @Willy и останалите какво може да се направи срещу най-големия Пресов трол? Изключително натоварващо е да чета едно и също от половин година. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 преди 4 минути, xroflx9 каза: Добре след като сте сметнали,че Пресовите тролове не са подходящи за Скандалите пиша и тук... @meleto @Willy и останалите какво може да се направи срещу най-големия Пресов трол? Изключително натоварващо е да чета едно и също от половин година. Влизаш в профила и има маркирай като спамър. Друго ние модераторите не можем да направим по този въпрос. Не знам за кой точно говориш, но се надявам да съм помогнал. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 преди 5 минути, Willy каза: Влизаш в профила и има маркирай като спамър. Друго ние модераторите не можем да направим по този въпрос. Не знам за кой точно говориш, но се надявам да съм помогнал. А как става това понеже никога не съм блокирал някого? Ако е от значение влизам през телефон. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 преди 11 минути, xroflx9 каза: А как става това понеже никога не съм блокирал някого? Ако е от значение влизам през телефон. Трябва да ти излезе в профила под лично инфо за потребителя. Понеже съм мод откакто се промени форума и на мен в профила ми излизат опциите за модериране, не мога да ти кажа с сигурност. Знам че Слави го е правил на повече пъти. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 😁😁 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 @Starboy нали си търсеше филм подобен на SAW..гледай "Dead silence" от същите режисьори е и в края отново мачка с обрат! :оо 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Утре са ежегодните награди за латино музика Premio Lo Nuestro 2020 в Маями. Рики ще изпее новия си сингъл Tiburones и ще даде интервю на Червения килим кога излиза новия му албум. Рики заввърши записите по албума Movimiento на 17 февруари 2020. Р Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Забравих да препоръчам Dead silence на @Willy и @Beat. ако не са го гледали. Мен ме изкефи и определено ще си го пусна пак след 1-2 години като го позабравя живот и здраве. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 преди 31 минути, xroflx9 каза: Забравих да препоръчам Dead silence на @Willy и @Beat. ако не са го гледали. Мен ме изкефи и определено ще си го пусна пак след 1-2 години като го позабравя живот и здраве. Мерси, ще го видя. Ти гледа ли "Demonic"? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 преди 1 минута, Beat. каза: Мерси, ще го видя. Ти гледа ли "Demonic"? Ще ти хареса ако си фен на SAW. Не съм още. Утре ще си го пусна.😁 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 преди 11 минути, xroflx9 каза: Ще ти хареса ако си фен на SAW. Това го знам само от пародията му в "Страшен филм" 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 преди 5 минути, Beat. каза: Това го знам само от пародията му в "Страшен филм" Срам и позор!! Бързо наваксвай с най-добрия филм в хорър жанра! 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Влизам в ада през VIP-входа 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 @Moovit Нещо имаш да казваш ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Moovit Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Току що, VulkoIsTheBest каза: @Moovit Нещо имаш да казваш ли? Забавлявам се с нелепите аргументации на част от потребителите, не е персонално към теб! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 преди 2 минути, Moovit каза: Забавлявам се с нелепите аргументации на част от потребителите, не е персонално към теб! Като не е персонално към мен, няма да ми даваш незаслужени палци надолу. Демонстрираш лично отношение, а когато нещата станат лични: ох, ах, оуу. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Днес е голямата вечер- наградите Premio Lo Nuestro 2020 в Маями. Талия ще бъде една от водещите на наградите. А Рики ще даде интервю на Червения килим и ще каже за новия си албум и ще изпее новия си сингъл Tiburones. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Браво на Коце, че си качва новите песни в Tidal, Apple и Deezer: https://www.deezer.com/en/track/881015282?fbclid=IwAR1BERWzs5Gi2FRfOt9nIY4QnGcR2XDYM97rXR9WU2Pl5VdhgVaF3MrXXJ8 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 преди 4 минути, zai4eto82 каза: Браво на Коце, че си качва новите песни в Tidal, Apple и Deezer: https://www.deezer.com/en/track/881015282?fbclid=IwAR1BERWzs5Gi2FRfOt9nIY4QnGcR2XDYM97rXR9WU2Pl5VdhgVaF3MrXXJ8 А в спотифай няма ли да я качи? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари