Blueberry Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 преди 2 минути, Willy каза: Марио е близнаци и е на 25/6. Антонио не му знам годините, но е роден лятото. Приятели са от малки така че може да са генерация. Има резон да е лятото - аз харесвам основно раци/лъвове, а той много ми харесва :DDD Ако разбереш, казвай. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 @Blueberry чувала ли си за Таско. Не по-малка сензация е от 2бона, но не работи много с чуждестранни изпълнители. Лично ми е любим и единствен поносим. Жестоки тракове! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 това чак сега го открих 😂😂😂 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 преди 9 часа , Willy каза: @Blueberry чувала ли си за Таско. Не по-малка сензация е от 2бона, но не работи много с чуждестранни изпълнители. Лично ми е любим и единствен поносим. Жестоки тракове! Слушах го и него, да, тези дни само македонци слушам :Д Кефи ме, ама тия дни общо-взето на реплей ми е само Пистоли и рози (как се пише на кирилица?) 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 преди 13 часа , Blueberry каза: Абе хора, Cipele на сръбски или на босненски е? @Kriminal На сръбски е. Не искам да бъда ксенофоб или нещо такова, но босненски е абсолютно измислен език, единственото нещо, което е различно от сръбския, е че говорят на иекавица, т.е. там, където някога имаше "ят" сега слагат "йе", а сърбите слагаме само "е". Тази иекавица също е една от трите варианти на сръбски — екавица (ползва се най-вече в Сърбия), иекавица (в Черна Гора, Босна и Хърватия) и икавица, която не е книжовна (в Хърватия). За да се различава един език от друг е нужно да има най-много 70% същи думи, т.е. да има минимално 30% разлика, а сръбският и хърватският се различават на 10-20%, босненският може да се различава с някои турцизми, те наистина нямат никаква база за език. Иначе хърватите всяка година имат конкурс за измислянето на нови "хърватски" думи, правят го само и само за да кажат, че хърватският е език и се различава от сръбския. Новите им думи стават все по-смешни и дори когато анкетираха хората по улиците на Загреб, не знаеха какво означават. За "черногорски" да не говоря. Единствената голяма разлика е че хърватският се пише само на латиница, а сръбският и на кирилица и на латиница. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 преди 3 часа , Blueberry каза: Пистоли и рози (как се пише на кирилица?) Пиштоли и рози. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Каква прилика с песен на Деса 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 преди 9 часа , Willy каза: Пиштоли и рози. Какво е пиштоли? 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 преди 11 минути, Brian каза: Какво е пиштоли? Пистолети. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 преди 2 минути, Willy каза: Пистолети. Подобна дума има и на БГ пищови 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 На 27 март излиза баладата на Рики със Sebastian Yatra. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 След 28 години чак сега се потвърждава, че Рики наистина е имал мимолетна връзка с тенисистката Габриела Сабатини. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Просто знам,че като вляза след 19:30 @Blueberry ще е тук. Поздрави! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 преди 22 часа , Brian каза: Подобна дума има и на БГ пищови Не думай... ще каже човек, че допреди 100тина години това е било един език. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 преди 10 часа , zai4eto82 каза: След 28 години чак сега се потвърждава, че Рики наистина е имал мимолетна връзка с тенисистката Габриела Сабатини. Че какво са правили двамата, щом Рикито е гей? Лакирали са си ноктенцата един на друг освен. 1 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 преди 1 час, Gerganafen каза: Че какво са правили двамата, щом Рикито е гей? Лакирали са си ноктенцата един на друг освен. Който е чел книгата на Рики знае, че е имал и връзки с жени и даже е имал връзка и с омъжена жена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Безценна снимка с Рики от турнето му в Пуерто Рико на 9 февруари 2020. И това й е поредната среща с него на концерт. Кога и аз такава снимка с него. 😭 Толкова е недостижим-вече 22 години го чакам 😢 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 преди 34 минути, zai4eto82 каза: Безценна снимка с Рики от турнето му в Пуерто Рико на 9 февруари 2020. И това й е поредната среща с него на концерт. Кога и аз такава снимка с него. 😭 Толкова е недостижим-вече 22 години го чакам 😢 Че вашата снимка е по-хубава бе Танче! 3 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 29 Report Share Публикувано Февруари 29 Готов съм за войната 1 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Февруари 29 Author Report Share Публикувано Февруари 29 @Arwity видя ли промото за 16-ти епизод на Грей? Думи нямам... разтърсих се и покрусих.. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Февруари 29 Report Share Публикувано Февруари 29 преди 1 минута, Starboy каза: @Arwity видя ли промото за 16-ти епизод на Грей? Думи нямам... разтърсих се и покрусих.. Не?! Алекс да не умира??? Оле, само дано не е това........ най-любимия ми. Нещо този сезон не ми се нрави. И този новия дето го залюбиха с Меридит - ц, не ме кефи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Февруари 29 Author Report Share Публикувано Февруари 29 преди 1 минута, Arwity каза: Не?! Алекс да не умира??? Оле, само дано не е това........ най-любимия ми. Нещо този сезон не ми се нрави. И този новия дето го залюбиха с Меридит - ц, не ме кефи. Догледай епизодите по принуда и ще изкоментираме... Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Февруари 29 Report Share Публикувано Февруари 29 преди 1 минута, Starboy каза: Догледай епизодите по принуда и ще изкоментираме... Гледам ги, даже днес изгледах последния. Видях и промото ей сега, ама то нищо няма?? Някакви стари кадри и че казваме сбогом на Алекс. Само дано не го убият. Аз така и не разбрах защо е напуснал сериала. Изперкал нещо май, ама тея хора нямат ли договори, егати. Усещам, че ще се леят сълзи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Февруари 29 Author Report Share Публикувано Февруари 29 преди 2 минути, Arwity каза: Гледам ги, даже днес изгледах последния. Видях и промото ей сега, ама то нищо няма?? Някакви стари кадри и че казваме сбогом на Алекс. Само дано не го убият. Аз така и не разбрах защо е напуснал сериала. Изперкал нещо май, ама тея хора нямат ли договори, егати. Усещам, че ще се леят сълзи. Навсякъде се пише, че просто ей така ще изчезне, което е ужасно от страна на продуцентите и на Шонда, спрямо героя му, който буквално градиха 16 сезона.. В петък ще видим точно как са го измислили, но е потвърдено - напуска сериала.. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Февруари 29 Report Share Публикувано Февруари 29 преди 1 минута, Starboy каза: Навсякъде се пише, че просто ей така ще изчезне, което е ужасно от страна на продуцентите и на Шонда, спрямо героя му, който буквално градиха 16 сезона.. В петък ще видим точно как са го измислили, но е потвърдено - напуска сериала.. Аз се надявах да е някаква временна криза и да се върне другия сезон, ама явно йок. И при него наистина си имаше най-голямо развитие. От плейбойчето и гадняра, до къде стигна. Жалко. Като излезе ще видим. А с тоя другия сериал за пожарната, какво взеха да ги смесват. Така и не разбрах какво стана с тея от бара, то продължението било в другия сериал. Днес пък като гледах Джаксън и оная се карали, пак в другия сериал, а се сдобряват в Анатомията. Мармалад. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари