Jump to content

Чат мания

Препоръчани коментари

преди 31 минути, pechenko каза:

1. А мислиш ли, че модераторската преценка е добра? Да ми дава 2 точки за "марш в сърбия"? С цел бан.

3. Колкото до Асилум и Лелята... съжалявам, но ми направи това впечатление след скандалите с тях и накрая като им лепна етикет като "хейтъри".

4.Причисляваш ме към групата на Кондома и казваш, че са ме  карали да пиша нещо? Жестоко се бъркаш.

Нормално е да си мисля, че съм цел за някого ,след като не ми върнахте коментарите, Фаст се опита да ме изкара расист, след като опитах да обясня като хората написаното, след седмица той попадна в същата ситуация и се изкара жертва, скривате ми коментар в който нарекох диктатора "Смешко", а дори не е обида. Банвате ме за "марш в сърбия".. Сори но след всичко това е нормално да си мисля, че съм цел за някого

(1) Изпускаш контекста на "марш в Сърбия". Какво значи, че някой не е желан тук, защото е сърбин? Това не е ОК. При все, че както вече споменах, че никой не е прогонен или пропъден.

(3) Отново ти се губи контекста на "хейтър". Не е ли вярно, че всеки втори техен коментар е негативен? Също така доуточних, че и такива хора са необходими във форума. Ако няма противопоставяне, няма дискусии.

(4) Ти сам изброи в предния си коментар списък с групата, към която сам се причисляваш. После споменаваш и Кондома.

преди 15 часа , pechenko каза:

Нима Лелята, Асилум, Аз, Дойчо, Фиклена и другите сме нередовни ( неактивни както казваш ) ?

Няма "цели", няма "набелязани". Това, че някой от изброените от теб в група е баннат не значи, че това е разчистване на сметки.

Всичко е толкова просто: не споменявай конкретни форумци в постовете си, за да избегнеш изрази от сорта "марш в Сърбия"; пиши по темата, дори другите да не го правят; спазвайте ги тези правила. 

Защо преди изборите за модератори нямаше наказания? Защо нямаше проблеми? - Спазваше правилата.

Това важи за всички. 

Сподели в други сайтове

преди 42 минути, pechenko каза:

Може и да си се обидил, но шегите са за 2,3,4 пъти.. вече стана досадно и прекалено.

О, не съм се обидил. Ама никой не ме кара, просто си се забавлявам. Грешка беше, че последните дни не пишехме в Мемендреа, а в Скандалите, факт.

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

преди 42 минути, pechenko каза:

@meleto Чакам последствията за нарушение на " 2.2 Не се допускат личностни нападки и използването на лична информация за даден потребител, с цел да бъде репликиран/игнориран/заплашван/обиден"

Аз не разбрах каква ти беше идеята с тия скрийншотове. Имаш невероятен късмет, че няма лични данни в тях като имена и тн. 

По отношение на цитата, ами той е написан в скрийншотовете. Там пак обсъждате деца и не знам си какво. 

Личните ви чатове нямат общо с форума.

Сподели в други сайтове

преди 18 минути, meleto каза:

Аз не разбрах каква ти беше идеята с тия скрийншотове. Имаш невероятен късмет, че няма лични данни в тях като имена и тн. 

По отношение на цитата, ами той е написан в скрийншотовете. Там пак обсъждате деца и не знам си какво. 

Личните ви чатове нямат общо с форума.

Няма идея. Въпросният потребител се правеше на вечната жертва и след като ми даде първите точки знаеше, че няма как ме обижда тук и премина в инстаграм.

Не е написан в скрийншота! 
Това, че обсъждаме деца, не значи, че може да споделя инфо, което разбра към края на чата и го предупредих да внимава какво казва.

Чатовете са си чатове, но личното инфо има общо с форума! Споделил е нещо, което знаеше и нарочно го написа

Не се опитвай да го оправдаеш ами да си вземе наказанието! Наруши правилото и си има последствия

Защо винаги извърташ нещата в полза на модератора, след като очевидно е нарушил правилото като е споделил лична информация за мен

Значи може да ми дава точки за име на някакво кафе и село, но когато той пише нещо толкова лично бързаш да събираш от 10 дерета вода..

Наказание! Нарушил е правилото и трябва да си понесе последствията!

Ти сам го спомена горе, че имам късмет, няма лични данни в скрийншотовете и след това ми казваш, че личните чатове нямат общо с форума... ?!?!

Знаеш много добре, че е нарушил правилото затова действай разумно и не го оправдавай

Сподели в други сайтове

Предвид нарушенията в последните дни, добавих нова точка в Правилника, с която могат да се наказват Модератори. При повторно нарушение ще бъдат сваляни права.

Моля, модератори и потребители, припомнете си Правилата на форума.

Считано от днес е допълнена точка Първа. След като опасенията са, че се прилага двоен аршин:

Очаквам от модераторите да не правят изключения за поставяне на точки при нарушения, на което и да е от правилата. Ако потребителите пишат с CAPS LOCK, използват забранени обръщения един към друг и т.н.

Да не се чака да се натрупват провинения (или както ги наричах системни нарушения) и тогава да се слагат точки за всички накуп.

@Willy @Kriminal @Fast @Starboy @Амброжка.

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, WindWalkerMonk каза:

Това е затвор, аз имам вече 250 точки за нищо, протестирам. 

Считано от днес са допълненията. Ами като искате да е по конец, нека бъде. 

Може да отхлабиш колана тук:

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, meleto каза:

Считано от днес са допълненията. Ами като искате да е по конец, нека бъде. 

Може да отхлабиш колана тук:

То си требв, че тая прах за пране така ми е свила дрехите.

Сподели в други сайтове

Поради големия интерес към съвместното турне на Енрике Иглесиас с Рики Мартин са прибавени още концерти в Ел Ей, Торонто, Чикаго и Маями:

89481104_1275616609304504_3193516456130117632_o.jpg

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 3 часа , zai4eto82 каза:

Поради големия интерес към съвместното турне на Енрике Иглесиас с Рики Мартин са прибавени още концерти в Ел Ей, Торонто, Чикаго и Маями:

89481104_1275616609304504_3193516456130117632_o.jpg

Мда, хората протестират, концертите продължават. Хората отменят концерти, щото нали коронавирус, тия двамата добавят още. Морал и от дватамата - нулев - важното е вечеринките им да си продължат, имат сметки да плащане предполагам. 

И като стана пак на въпрос за коронавирус @Olay ти пък направо нищо не каза с тая статистика, дето изкара. По тая логика може да изкараме и как 100% от починалите от коронавирус причината е именно въпросния вирус. 

Фактите сочат обаче как примерно чехите ни сложиха все още не под пълна карантина като Италия, но точно натам отиват нещата и се взимат много по сериозно мерки, при много по-малък брой случаи (да взимам впредвид че Италия са близо 60 милиона, а Чехия далеч по малко), вместо да се размотават с половинчати истории. 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 11 часа , Lelqtian каза:

И като стана пак на въпрос за коронавирус @Olay ти пък направо нищо не каза с тая статистика, дето изкара. По тая логика може да изкараме и как 100% от починалите от коронавирус причината е именно въпросния вирус. 

Фактите сочат обаче как примерно чехите ни сложиха все още не под пълна карантина като Италия, но точно натам отиват нещата и се взимат много по сериозно мерки, при много по-малък брой случаи (да взимам впредвид че Италия са близо 60 милиона, а Чехия далеч по малко), вместо да се размотават с половинчати истории. 

Е вируса прави усложнението. Така е и с другите вируси. Ще дам неадекватно признавам си сравнение със спин. Ако някой има спин, и хване сезоен грип, имунитета му е слаб и умира. От грип или от спин е умрял?

Сподели в други сайтове

преди 28 минути, Olay каза:

Е вируса прави усложнението. Така е и с другите вируси. Ще дам неадекватно признавам си сравнение със спин. Ако някой има спин, и хване сезоен грип, имунитета му е слаб и умира. От грип или от спин е умрял?

Друга ми беше мисълта, ама карай.

Поне гледам Боко и компания са решили да взимат по съществени мерки, което е добре. 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 14 часа , Lelqtian каза:

Мда, хората протестират, концертите продължават. Хората отменят концерти, щото нали коронавирус, тия двамата добавят още. Морал и от дватамата - нулев - важното е вечеринките им да си продължат, имат сметки да плащане предполагам. 

И защо да ги отменят, турнето им е чак през септември и октомври'. Сега Рики си кара самостоятелното турне Movimiento. Днес е в Монтерей.

И извън тоя коронавирус нещо хубаво и ново дойде ❤️

89387938_2963372007061460_7542738878524817408_o.jpg

Сподели в други сайтове

Турнето на Малума в Европа също се отлага.

Концерта на Рики Мартин, който е част от турнето му на 18 март се отлага заради коронавируса. 

Днешният концерт в Монтерей няма да се отмени.  

• Like 1
Сподели в други сайтове

@Olay Ето една статия със сравнително нормална статистика както за настоящия вирус, както и сравнения с предишни пандемии. 

https://www.healthline.com/health-news/how-deadly-is-the-coronavirus-compared-to-past-outbreaks#The-bottom-line

Спрямо общия брой заразени в световен мащаб смъртността е около 3.4% от случаите, но крайно варира в различните страни на тоя етап, бих казал, поради различия демографски и взети мерки. 

Според различна колонка 

https://www.worldometers.info/coronavirus/#countries

където нещата са разбити по страни, да, в Италия смъртността е около двойно (почти 7%) над средната. От друга страна, болшинството мнения са че първоначално взетите мерки за ограчаване на заразата са били някъде между слаби и неадекватни. Вече виждаме как всички останали в Европа си взеха бележка и се прави всичко възможно да се пресече максимално бързо разпространението. 

• Like 1
Сподели в други сайтове

Събуждаме се с новината, че турнето Movimiento на Рики Мартин, което трябваше да продължи през март и април с 12 концерта в Мексико се отлага заради коронавируса, Рики е пуснал съобщение, че е било много трудно решение за него и екипа му да отложат турнето, за него било най-важно здравето на публиката му и се надява скоро да може да обяви нови дати. 

Въз основа на информацията, генерирана от Световната здравна организация през последните 24 часа за вируса COVID-19 и предпазни мерки, взети по целия свят, е взето решение да се отложи до второ нареждане на концертите за турнето " Движение " на световния изпълнител Рики Мартин, насрочен в различни градове в Мексико през март и април.

Трудното решение е взето, защото за Рики Мартин и неговия екип е жизненоважно да направи всичко възможно, за да защити здравето и безопасността както на публиката си, така и на всички хора, които са част от турнето.

С нетърпение очакваме да обявим новите дати възможно най-скоро.

В последния момент са отложили вчерашния концерт на Рики в Монтерей, ден преди да се състои тъй като са открили коронавирус и в Мексико и така се стига да се прекрати цялото турне там.

ТУРНЕТО В МЕКСОКО НА РИКИ МАРТИН СЕ ОТМЕНЯ ЗАРАДИ КОРОНА ВИРУСА.jpg

• Sad 1
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, retr0 каза:

На мен мо затвориха кварталното кафене тя за Рики се притеснила. Какво ми дойде до главата...

Ужас ти казвам, едно кафе няма къде да изпие човек, един среднощен кючек на песен на Джена няма къде да друсне. :( За какво ни е такъв живот? Ами чалгарките? Какво ще правят толкова време без участия горките, от какво ще ядат? :( Ще изпратя DMS PRESLAVA, надявам се да помогна поне малко.

• Like 2
  • Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, retr0 каза:

На мен мо затвориха кварталното кафене тя за Рики се притеснила. Какво ми дойде до главата...

Да, защото заради този вирус направо ще спрем да живеем. Всичко затвори и се отмени, не си само ти. 

А в Бургас засега няма уж коронавирус, но всичко затвориха. Работят само хранителнте магазинии, дрогерии и аптеки.  Хората изкупуват всичко като луди, хем казаха, че няма нужда от презапасяване. 

Сподели в други сайтове

преди 13 минути, zai4eto82 каза:

Да, защото заради този вирус направо ще спрем да живеем. Всичко затвори и се отмени, не си само ти. 

А в Бургас засега няма уж коронавирус, но всичко затвориха. Работят само хранителнте магазинии, дрогерии и аптеки.  Хората изкупуват всичко като луди, хем казаха, че няма нужда от презапасяване. 

Днес в супера нямаше тоалетна хартия.

• Haha 5
Сподели в други сайтове

преди 5 часа , Lelqtian каза:

@Olay Ето една статия със сравнително нормална статистика както за настоящия вирус, както и сравнения с предишни пандемии. 

https://www.healthline.com/health-news/how-deadly-is-the-coronavirus-compared-to-past-outbreaks#The-bottom-line

Спрямо общия брой заразени в световен мащаб смъртността е около 3.4% от случаите, но крайно варира в различните страни на тоя етап, бих казал, поради различия демографски и взети мерки. 

Според различна колонка 

https://www.worldometers.info/coronavirus/#countries

където нещата са разбити по страни, да, в Италия смъртността е около двойно (почти 7%) над средната. От друга страна, болшинството мнения са че първоначално взетите мерки за ограчаване на заразата са били някъде между слаби и неадекватни. Вече виждаме как всички останали в Европа си взеха бележка и се прави всичко възможно да се пресече максимално бързо разпространението. 

Съгласен съм, но защо броим само загинали спрямо общо заболели, в това число хора, които са все още болни и техният изход не е ясен. Статистиката трябва да е оздравели спрямо починали (защото така е изчислена за предишните вируси).

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...