GriskoBeats Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 преди 3 минути, Gerganafen каза: Рики отмени турнето си. Борето се събра с жена си заради децата. Клеа и Зоя още не са пуснали дуета. Друго важно няма. Това наистина ли ще се случи? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 преди 3 минути, meleto каза: Тогава с изключително любопитство се вълнувам кой е източникът ти. Нямам идея. Но от написаното разбирам, че явно не съм му обърнал достатъчно внимание, след като се чувства ощетен. Или не ми се е подмазвал както трябва. Нали... за да съм омилостивен! Не мисля да отговарям на въпрос, на който съм сигурен, че знаеш отговора. Благодаря за вниманието. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 преди 3 минути, THE IIconic каза: Не мисля да отговарям на въпрос, на който съм сигурен, че знаеш отговора. Благодаря за вниманието. Не, не знам отговора. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 преди 5 минути, Lelqtian каза: Вече почвам да се притеснявам. Или чакат да мине вируса? Или е това, или Зоя е сгафила нещо, Клеа я е шитнала като истинска богиня и ще презаписва с Джена, тъкмо ще я качат в КокошарникОфишъл. Ако ли не, ще покани Мая Нури и ще има хит на 2 континента. преди 3 минути, meleto каза: Това наистина ли ще се случи? Уж да, имаше снимки и анонси от двете 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 преди 32 минути, THE IIconic каза: Имах бан от Криминал за това За това си получил точка, както пише в правилата. Ти натрупа 5 точки и затова получи бан, не само заради едно нарушение, това просто беше капката, която преля чашата, не ми се прави на Светец. И другия път като напишеш нещо подобно, което не е по правилата, ще получиш точка, неважно дали от мен или от някой друг модератор. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 преди 1 час , THE IIconic каза: Добро утро! Как спахте? Много ясно че си цел за някого. Има една групичка, която се потмазва на "шефа", правят се на жертви, абе демек го използват да се дават наказания на определени хора от форума. Лично от човек от форума го знам. Също така ми казаха колко "зле" бил "шефа". Дай скрийнове, моля те, явно визираш мен. Аз бана ти аргументирах и е съвсем оправдан. Ако си мислиш, че ще ме махнеш от модераторите с някакви селски закачки и измишльотини, се лъжеш. Направи си добра аргументация първо и спри да правиш фалшиви обвинявания срещу хората които не харесваш. Това за "правене на жертва" май е психолошка проекция, защото аз, и колкото виждам — никой от модераторите, не се прави на жертва (без аргументация) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Тия хора луди ли са?? Тоалетна хартия ли е най -важното нещо сега??? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 преди 25 минути, Kriminal каза: Дай скрийнове, моля те, явно визираш мен. Аз бана ти аргументирах и е съвсем оправдан. Ако си мислиш, че ще ме махнеш от модераторите с някакви селски закачки и измишльотини, се лъжеш. Направи си добра аргументация първо и спри да правиш фалшиви обвинявания срещу хората които не харесваш. Това за "правене на жертва" май е психолошка проекция, защото аз, и колкото виждам — никой от модераторите, не се прави на жертва (без аргументация) Ти па къде се буташ? Гузен не гонен бяга Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 преди 9 минути, Donatella каза: Тия хора луди ли са?? Тоалетна хартия ли е най -важното нещо сега??? Поне ясно показват кое им е най-важното, както и коя част от тялото управлява мисловната дейност ... 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Българина показа отново, че не го е страх от нищо толкова много, колкото от глад. А тоалетната хартия не е за гъзовете, просто всички са чули, че от нея стават хубави кренвирши. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Кауфланд си остава номер 1 в България ! –––––––––––––––– Kaufland Bulgaria 22 sa · С цел да осигурим максимално комфортна среда за пазаруване на нашите клиенти въвеждаме пропусквателен режим на входа на нашите хипермаркети. Той ще се прилага в случай, че повече хора имат желание да пазаруват по едно и също време. Успоредно с това, отчитайки натовареността на нашите служители и водени от желанието ни да допринесем за по-спокойната им работа, временно намаляваме работното време на хипермаркетите си. Благодарим на нашите клиенти за разбирането и на колегите си за отдадеността им. Повече информация може да намерите тук kaufland.bg/merki. BILLA Bulgaria 13 Mart, 17:27 · М-м-много обичаме този вид хляб. Досети ли се кой е? Напиши отговор в коментар, за да участваш в томболата за 50лв. във ваучери за пазаруване. Правилата на играта виж тук: http://bit.ly/billa-pravila-sedmichna-igra Lidl Bulgaria 13 Mart, 09:23 · Обърни и ти суеверията - усмихни се на петък 13-ти и току-виж се оказал супер късметлийски! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Тая Лорена може ли да е толкова отрепана? Публикува стори да подкрепяме генерала и да си стоим вкъщи, а няколко часа по-късно поства стори от пищно парти за рождения ден на Джордан, пълно с хора. Няма по-отрепана от чалгарската душа! 1 8 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 преди 1 час, THE IIconic каза: Ти па къде се буташ? Гузен не гонен бяга Защото си ми писал във социалните мрежи че едва ли не ще ме съсипеш във форума и че за мен идвали черни дни и тук постна скрийн където аз съм ти дал точка и общо взето си против мен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 преди 1 минута, Kriminal каза: Защото си ми писал във социалните мрежи че едва ли не ще ме съсипеш във форума и че за мен идвали черни дни и тук постна скрийн където аз съм ти дал точка и общо взето си против мен. Я ми се махай от главата Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Има ли начин да се отърва от тия досадни реклами в смисъл да не ми се показват 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 преди 8 минути, VulkoIsTheBest каза: Боже, какъв идиот! Влизам доста рядко в сравнение с преди. А днес виждам, че на последните страници поне 5 пъти си ме споменал. Че и влизанията ми брои. Смея се, ама си е за друго... Писах ти на вайбър да обсъдим нещо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 преди 1 минута, Brian каза: Има ли начин да се отърва от тия досадни реклами в смисъл да не ми се показват Да. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Току що, retr0 каза: Да. Какъв е 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 преди 2 минути, Brian каза: Какъв е За PC или за телефон искаш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 преди 1 минута, retr0 каза: За PC или за телефон искаш? За телефон че много дразни 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 преди 2 минути, Brian каза: За телефон че много дразни Ще ти пиша на лично, за да не види мелето кой е и да реши да спре силата му тук 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Току що, retr0 каза: Ще ти пиша на лично, за да не види мелето кой е и да реши да спре силата му тук Добре без шефове и шефки! 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 преди 39 минути, VulkoIsTheBest каза: Боже, какъв идиот! Влизам доста рядко в сравнение с преди. А днес виждам, че на последните страници поне 5 пъти си ме споменал. Че и влизанията ми брои. Смея се, ама си е за друго... Всъщност, ама въобще не съм гледал дали си влизал. Просто предположих, а ти се появи 5 минути по-късно. Случайност, разбира се. Нали не смяташ, че не ми е ясно, че действате групово. Това че не ви обръщам внимание е друг въпрос. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 преди 2 минути, Brian каза: 80 дни ??!?!?! WTF ?????? да не е убил човек @meleto 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари