Jump to content

Чат мания

Препоръчани коментари

преди 29 минути, Donatella каза:

@meleto

Какви са тия параментни точки? сега аз като напиша "Зайка ти луда ли си" (дори Зайка не прие като обида) ще получа.80 дни БАН ЛИ ?

А така! Разлюти се и ги подлуди тука ма, истинска царица! Няма да им останеш длъжна ма!

• Love 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Donatella каза:

@meleto

Какви са тия параментни точки? сега аз като напиша "Зайка ти луда ли си" (дори Зайка не прие като обида) ще получа.80 дни БАН ЛИ ?

Да! Но ако го напишеш на мен, няма проблем! 

• Love 1
Сподели в други сайтове

Пабло Витар- момче ли е, жена ли е. Но новият му албум е изненадващо хубав. И е може би единственият изпълнител, който оттоваря на всеки коментар на феновете си във фейс страницата си

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 28 минути, zai4eto82 каза:

Пабло Витар- момче ли е, жена ли е. Но новият му албум е изненадващо хубав. И е може би единственият изпълнител, който оттоваря на всеки коментар на феновете си във фейс страницата си

С пишка е не го ли виждаш на подписа и аватара ми а новата му песен с Талия чу ли я

1.jpg.eda91276c67ca3e3f1ee0d7b9af93698.jpg
3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3
R.I.P.

Сподели в други сайтове

Уилмър с годеницата си. На 22 март 2020 направиха 1 година откакто са заедно. Колко бързо й предложи и забрави за Деми. А с Деми бяха 6 години заедно и никога не й предложи брак. Не мога да ги разбера понякога мъжете

90836222_2898575376860998_5706273376004210688_n.jpg

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, zai4eto82 каза:

Уилмър с годеницата си. На 22 март 2020 направиха 1 година откакто са заедно. Колко бързо й предложи и забрави за Деми. А с Деми бяха 6 години заедно и никога не й предложи брак. Не мога да ги разбера понякога мъжете

Ми Деми е дебела грозна откачена наркоманка. Пресантиманс се нарича.

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, zai4eto82 каза:

Аманда Пачеко се казва. 

Па то зависи и от жената, ако питаш мен. Някои ги търпиш 6 години, някои те карат да им намериш пръстен 5 пъти по скоро ... 

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Lelqtian каза:

Па то зависи и от жената, ако питаш мен. Някои ги търпиш 6 години, някои те карат да им намериш пръстен 5 пъти по скоро ... 

Подкрепям напълно. 

Лошото е, че ти наистина си мислил, че цениш тая преди тва обаче с настоящата  разбираш колко си се заблуждавал. 
Та така, Зайке, с точния може и за 1 седмица да вдигнеш сватба. 

• Love 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час , zai4eto82 каза:

тази е покрасива

1.jpg.eda91276c67ca3e3f1ee0d7b9af93698.jpg
3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3
R.I.P.

Сподели в други сайтове

преди 22 минути, zai4eto82 каза:

Тя явно не е руса вече. Деми е много по-готина. 

image.jpg

Фактите говорят друго - тая и е предложил брак за няма и една година, а щатската версия на Коя? още си седи самичка и без пръстен. 

Сподели в други сайтове

преди 10 часа , Donatella каза:

@meleto

Много сериозно ги въприемат правилата в Макдоналдс.

Сподели в други сайтове

преди 15 часа , Donatella каза:

@meleto

Половин година модерирането беше в лек режим. Чакахме ви да правите по много нарушения, за да получите точки, а банове почти нямаше.

Е, имаше съфорумци, които подеха лична вендета, твърдейки че има двоен аршин. ОК! Очевидно, когато се правят компромиси изглежда като двоен аршин. Е, сега няма такъв. И модерирането ще е стриктно. Наказах двама модератори.

Също така може да погледнеш този коментар:

Сподели в други сайтове

Себастиян Ятра и Рики Мартин издават песента „Липса на любов“ в пълна карантина: „Ние го направихме от сърце“.
Латино звездите приготвят нова музикална продукция, за да променят дните на милионите си фенове по целия свят.
Сътрудничеството между Себастиян Ятра и Рики Мартин е едно от най-очакваните за 2020 г.

Себастиян Ятра за песента си с Рики:

„Това е много важна песен в живота ми заради посланието, което има. Също така Рики е един от най-милите хора, които познавам. Тази тема идва да се присъедини към нас в момент, когато имаме нужда от нея. Нуждаем се от любов, но не е, че няма, но може би сме се съсредоточили върху други неща. Така че този момент е чудесна възможност да се съсредоточите, лекувате и да се преродите.

Тази вечер няма да се спи до 2:00 часа сутринта. 

Рики Мартин и Себастиян Ятра обявяват премиерата на „Липса на любов“. Колумбийският певец Себастиян Ятра изрази емоцията си чрез социалните си мрежи и каза, че за него е чест да пее заедно с Рики Мартин: „Все още не мога да повярвам в това.Надявам се тази песен да ви съпътства в тези трудни моменти.

• Like 1
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...