Guest Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Рики Мартин и Шакира стават единствените изпълнители, които са стигнали топ 10 в Билборд Latin Airplay Chart в 4 различни десетилетия- 90-те, 2000, 2010, 2020.Те имат 37 -38 хита в топ 10 в класацията. Да се чудиш как убитата певица Селена е номер 1 в момента при латино поп албумите в Билборд. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Тита онлайн в инстаграм с фризьора си и пита дали може да си освежи косата сама да си подреже връхчетата след като не може да ходи на фризьор сега. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Галка и Преса колкото и да отслабнат, както и да обличат, колкото и операции да си направят все ще си имат селски фейс и излъчване. А Преса като я видях в тоя клип се сетих за една потребителка Полина, която все ревеше как искала да се върне тогавашната мода 😂 Много искаше да има дрехите на Райна от еди кой си клип. @Kitty я споменават и в бг-мамма 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Април 3 Author Report Share Публикувано Април 3 преди 8 минути, Blueberry каза: Галка и Преса колкото и да отслабнат, както и да обличат, колкото и операции да си направят все ще си имат селски фейс и излъчване. А Преса като я видях в тоя клип се сетих за една потребителка Полина, която все ревеше как искала да се върне тогавашната мода 😂 Много искаше да има дрехите на Райна от еди кой си клип. @Kitty я споменават и в бг-мамма Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Най-накрая превод. Изпълнена ми е заявката: Липсва любов Че аз щях да те нараня, и нямаше да остана Че аз ще съм виновникът и ти ще плачеш... Не е вярно,не е вярно, не е вярно... Няма нищо по-трудно от това да се научиш да лъжеш Правейки се , че съм жив когато ще умра От вътре, от вътре, от вътре... И ти, лесно е да се забрави Аз никога не исках нищо друго Винаги е било твърде късно. Липсваш ми, любов Кажи ми какво ти липсваше, любов Сигурно е всичко това което ти липсваше, любов? Това е единственото което ми липсва, любов Това е тази любов която не ми даваш. Защо ме караш да те оставя назад? Защо ме караш да чувствам болка? Единственото което ти липсва, любов Е тази любов. Пълен съм с гняв, Не, не мога да не мразя Само се надявам, накрая да не ти липсва любов Ако аз я намеря на друго място... Не искам да се преструвам Не искам да ти говоря Не искам като се събудя да искам да те целувам. Търся причина за да те забравя И колкото повече се опитвам По ми е трудно да те пусна. Не ме боли празнотата която оставаш в мен Боли ме да си измислям Фалшиви чувства Как ще живея с толкова страдание? Липсваш ми, любов Кажи ми какво ти липсваше, любов Сигурно е всичко това което ти липсваше, любов? Това е единственото което ми липсва, любов Това е тази любов която не ми даваш. Защо ме караш да те оставя назад? Защо ме караш да чувствам болка? Единственото което ти липсва, любов Е тази любов. Пълен съм с гняв, Не, не мога да не мразя Само се надявам, накрая да не ти липсва любов Ако аз я намеря на друго място... Не знаеш да се извиниш Беше толкова страхлива Не си играй със сърцето ми. Накрая ще се разбие Предпочитам да умра от любов Отколкото да ми липсва любовта. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 преди 1 час , Blueberry каза: Галка и Преса колкото и да отслабнат, както и да обличат, колкото и операции да си направят все ще си имат селски фейс и излъчване. А Преса като я видях в тоя клип се сетих за една потребителка Полина, която все ревеше как искала да се върне тогавашната мода 😂 Много искаше да има дрехите на Райна от еди кой си клип. @Kitty я споменават и в бг-мамма Слагай линкове, не ни дразни така 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Това нещо явно доста хора продължават да го гледат, щом е на номер 3 сред най-гледаните испански клипове за изминалите 24 часа и вече е направило 2 милиарда гледания: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Колумбийската актриса Дана Гарсия пребори коронавируса. Тези дни е напуснала болницата. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 A това нещо продължава да прави по близо 5 милиона гледания на ден и вече е номер 2 сред най-гледаните клипове. Новият клип на Себастиян Ятра с Рики се изкачва от номер 10 на номер 4 сред най-гледаните клипове за изминалите 24 часа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Mгого як клип пусна Рики сега на последния си сингъл- танц във вода на песента. мъж и жена танцуват във водата: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Рики за новия си клип явно се е вдъхновил от клипа на Коце: 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 преди 1 час , zai4eto82 каза: Рики за новия си клип явно се е вдъхновил от клипа на Коце: Абе гледам и гледам го тоя клип, на нито виждам Рики, нито Мартин, а още по-малко връзката с Коцьо. (Продължаваш да линкваш клипа грешно. Явно постваш фейворитс листата си, и съответно на всеки му изкарва клип оттам, вместо Рики) 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 преди 30 минути, Lelqtian каза: Абе гледам и гледам го тоя клип, на нито виждам Рики, нито Мартин, а още по-малко връзката с Коцьо. (Продължаваш да линкваш клипа грешно. Явно постваш фейворитс листата си, и съответно на всеки му изкарва клип оттам, вместо Рики) Това е клипа: Май ще ни лишат вече и да гледаме филми. Замунда не работи вече. Както казаха, че ще я спрат, май са я спряли или да е претоварена. И има много общо клипа на Рики с на Коце- кадрите с водата през цялото време, движенията. облеклото на танцьорката е същия цвят като на тази при Коце. Прилича си малко с идеята за водата. Дойде Замунда, ура. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Седни прочети една книга, научи нещо ново. Само с клюки се занимаваш. 2 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 На 18 април ще има такъв концерт както у нас от вкъщи по света обаче- Един свят заедно вкъщи озаглавен и ще участват световни изпълнители. Единственият латино изпълнител, който ще участва в концерта е Малума. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 Рики преди минути показа за първи път малкия си син- най-новия член в семейството му- сина си Рен- Мартин- Йосеф. Какво сладко бебе Колко известни личности са писали коментари за сина на Рики, включително и Еглантина Зинг- предполагаемата майка. Медиите по света ще гръмнат сега с новината, че Рики за първи път показа сина си. Очакваме и утре у нас новината. ricky_martin Aquí mi #ArabeBoricua Renn Martin-Yosef. 🤤 el bebé de la casa. #BabyRenn #BabyBOY 28 mins ago 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 От 5.04.2020 г. от 23:45, zai4eto82 каза: Дойде Замунда, ура. Нивото на щастие, което целя в живота си. 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 В Бургас забраняват секса на обществени места https://meduzata.com/regionat-2/burgas/31176-2020-04-07-14-57-15?fbclid=IwAR2m1H2KVxHZ20h9iTQpRXQxCSHbARWH9emeZJVlO9SVG34zbajl9AfLwE8 Ще протестираме. Недопустимо е да ни го забранят. 1 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 преди 26 минути, zai4eto82 каза: В Бургас забраняват секса на обществени места https://meduzata.com/regionat-2/burgas/31176-2020-04-07-14-57-15?fbclid=IwAR2m1H2KVxHZ20h9iTQpRXQxCSHbARWH9emeZJVlO9SVG34zbajl9AfLwE8 Ще протестираме. Недопустимо е да ни го забранят. Викаш срещите с Никито се обезсмислят. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 преди 29 минути, zai4eto82 каза: В Бургас забраняват секса на обществени места https://meduzata.com/regionat-2/burgas/31176-2020-04-07-14-57-15?fbclid=IwAR2m1H2KVxHZ20h9iTQpRXQxCSHbARWH9emeZJVlO9SVG34zbajl9AfLwE8 Ще протестираме. Недопустимо е да ни го забранят. Стига си се правила на интересна алоооо. Можеш ли да четеш? "На обществени места". Кое не разбра? 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Току що, THE IIconic каза: Стига си се правика на интересна алоооо. Можеш ли да четеш? "На обществени места". Кое не разбра? Жената обича да се плющи на плажа Как така ще й забраняват, идиоти. Егати и кмета имат бургазлии. 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 преди 16 часа , zai4eto82 каза: Рики преди минути показа за първи път малкия си син- най-новия член в семейството му- сина си Рен- Мартин- Йосеф. Какво сладко бебе Колко известни личности са писали коментари за сина на Рики, включително и Еглантина Зинг- предполагаемата майка. Медиите по света ще гръмнат сега с новината, че Рики за първи път показа сина си. Очакваме и утре у нас новината. ricky_martin Aquí mi #ArabeBoricua Renn Martin-Yosef. 🤤 el bebé de la casa. #BabyRenn #BabyBOY 28 mins ago Много грозно дете! 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 преди 1 минута, Gerganafen каза: Жената обича да се плющи на плажа Как така ще й забраняват, идиоти. Егати и кмета имат бургазлии. Вместо да бие път може и в избата на блока. Пак е романтично 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари