VulkoIsTheBest Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 Току що, Danger. каза: Голям сеир ли съм изпуснал? 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 преди 7 минути, Danger. каза: Голям сеир ли съм изпуснал? Не. Same old .... @Blueberry ма, честит рожден ден ма. Жива и здрава ма. Все така готина ма! 🥰 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 Xaxaxxaxaxa 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 02:00 часа в темата има повече хора, отколкото в Скандалите ли? Мхм, добре. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 преди 1 минута, VulkoIsTheBest каза: 02:00 часа в темата има повече хора, отколкото в Скандалите ли? Мхм, добре. А някога тази тема умираше ... 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 преди 1 час, Blueberry каза: @Slavi и @VulkoIsTheBest обичайте се поне днес! Едно Божество се е родило на този ден, уважавайте го! Имам предвид не себе си, а @Сашо, да ни е жив и здрав! Аз съм просто Ангел и сея мир, любов и красота на Земята, не съм Божество. Хаха много ти благодаря, астрална близначке Бъди жива и здрава и много щастлива 😘 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Да споделя, че от много четене тук за миг си забравих кюфтетата и щях да предизвикам пожар. 9 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 преди 6 минути, xroflx9 каза: Да,всички хора,които познавам и карат коли,шофирането им е станало голяма старст. Не знам,поне на този етап нямам нужда от кола. Гледал ли си "Хижа в гората"? Да. Много силна продукция, но като филм е средно ниво. Става за да убиеш време един път. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 преди 1 минута, Willy каза: Да. Много силна продукциято, но като филм е средно ниво. Става за да убиеш време един път. На мен профила ми в ютюб е все още пълен с откъси от разни филми на ужасите от преди 25-30 години,а Хижата е един от най-новите,които ми излезе. Стори ми се интересно с тези свръехстествени неща,но специалните ефекти са ми meh. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 преди 4 минути, Beat. каза: Да споделя, че от много четене във форума за миг си забравих кюфтетата и щях да предизвикам пожар. Ами ето. Заради това Кити не готви. 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 преди 4 минути, xroflx9 каза: На мен профила ми в ютюб е все още пълен с откъси от разни филми на ужасите от преди 25-30 години,а Хижата е един от най-новите,които ми излезе. Стори ми се интересно с тези свръехстествени неща,но специалните ефекти са ми meh. Новите не стават и затова спрях да гледам. Обаче този е брутален. Най-якия от Conjuring насам. Гледай го, ако вече не си. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Stay tuned Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 преди 21 минути, Willy каза: Новите не стават и затова спрях да гледам. Обаче този е брутален. Най-якия от Conjuring насам. Гледай го, ако вече не си. Да,определено не стават.Ще го гледам тия дни и без това съм в сесия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 @Stela Будна ли си още ма, лудо? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 преди 18 минути, VulkoIsTheBest каза: @Stela Будна ли си още ма, лудо? 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Скъпи приятели, това беше всичко за тази вечер! Утре се събудете по-мъдри, по-ведри и нека дните ви от тук насетне преминават стремително със капчица надежда, че най-доброто тепърва предстои. Обичайте се бе, толкоз ли е трудно?!? 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Starboy Публикувано Януари 15 Author Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Януари 15 преди 2 часа , Slavi каза: Приятели във форума няма как да имам. Има готини хора, с които си пишем sometimes. @xroflx9 : 11 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Изненадите (и рождените дни) не спират! @Blueberry @Сашо честит ви РД, чудесни! Пожелавам ви всичко най-хубаво и да продължавате да мачкате! 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Лошо. Ко прайм ся без Таня, аз лично не мога да си легна спокойно без да знам кво е яла на Рики щерката вчера и наспал ли се е Коцьо тази сутрин, за да се гледа в Черешката. А някой ако верно я е изпортил на шефа и, шефката и пицарчето, бял ден да не види. То бива да си правиш густото с интриги, ма тва прекрачва границити на сякакъв добър тон, щом работата на зайка е била на косъм. Поздрави на рождениците @Blueberry @Сашо и много успехи, много секси хит и сичко най през годината, и не само. 5 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Честит рожден ден, @Blueberry! Да си жива, здрава, все така готинка, умна, повече класическа музика и саундтраци, Ариана Гранде, Мариана Гранде, повече секс разбира се и с по - готинки пичове. Айде весело изкарване от мен. 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 преди 9 часа , VulkoIsTheBest каза: Не знам. По принцип Дойчо е въртял в миналото подобни интриги на други форумци. Ходи, търси, пише на някакви хора. За сеира. Дано да го е надраснал и да не е той. Ти в ред ли си, кво си? Ще тръгна аз да се занимавам с разни луди, предвид че си имам достатъчно неща на главата та и със Зайка да се занимавам. На 370км съм от нея първото. Не съм чак толкова долен, пък и нищо не ми е направила. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 преди 9 часа , xroflx9 каза: Той е разбира се. Слави такива неща ми разказваше за него през лятото,че умирах от смях. Толкова злобно същество скоро ме бях срещал. Ти си дъно Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Честит Рожден Ден, @Blueberry! Много здраве, щастие, късмет и любов 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 https://www.amazon.com/Reluctant-Fundamentalist-Mohsin-Hamid/dp/0156034026/ref=sr_1_1?crid=3RFNMUOQ9PLWX&keywords=the+reluctant+fundamentalist&qid=1579076037&sprefix=the+reluctant+%2Caps%2C268&sr=8-1 Много яка книга. Препоръчвам я на всеки. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари