Jump to content

Чат мания

Препоръчани коментари

преди 3 часа , Vancho каза:

giphy.gif

Кога са ви баловете в Македония? А матурите ? Ще учиш ли след това? Ако да, какво ? В Македония ли мислиш да оставаш? Поздрави и късмет!

giphy.gif

Засега няма никакво инфо дали и кога ще има балове, а трябваше да са вчера, ако не беше all this corona thing. Иначе да, оставам тука в Скопие и записвам Компютърни науки и технологии, а матурите ги спряха за тази година. Благодаря ти!😊

• Like 3

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Willy каза:

Засега няма никакво инфо дали и кога ще има балове, а трябваше да са вчера, ако не беше all this corona thing. Иначе да, оставам тука в Скопие и записвам Компютърни науки и технологии, а матурите ги спряха за тази година. Благодаря ти!😊

Тоест приключвате училище без матури? 😲 Предполагам ще имате кандидатстуденски изпити? Каква е логиката те да се провеждат, а матурите не? 

Тази година в университетите в България масово ще се влиза само с матури. 

• Like 1
tumblr_pmldddChYM1tdxyhao8_400.png
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Vancho каза:

Тоест приключвате училище без матури? 😲 Предполагам ще имате кандидатстуденски изпити? Каква е логиката те да се провеждат, а матурите не? 

Тази година в университетите в България масово ще се влиза само с матури. 

Май и изпити за записване няма да има, а ще се записваме само от средният успех през годините. Добре че си намерих своите начини да мина с отличен, щото много се бях отпуснал последните година-две. 

Иначе и София ми беше една от опциите, но в крайна сметка реших че е голяма занимация, а и с това което избрах не е от голямо значение къде си.

• Like 1

Сподели в други сайтове

преди 20 минути, Willy каза:

Май и изпити за записване няма да има, а ще се записваме само от средният успех през годините. Добре че си намерих своите начини да мина с отличен, щото много се бях отпуснал последните година-две. 

Иначе и София ми беше една от опциите, но в крайна сметка реших че е голяма занимация, а и с това което избрах не е от голямо значение къде си.

Охооо, добре сте вие щом и кандидатстудентски няма да имате. Кой като вас? Няма матури, няма изпити... че намерил начини и с отличен да мине ... какви са тези похвати? Да не се престори на тежко болен? Пари под масата? Или пък използва опасен чар и неустоим сексапил? 

• Haha 4
tumblr_pmldddChYM1tdxyhao8_400.png
Сподели в други сайтове

преди 13 минути, Vancho каза:

Охооо, добре сте вие щом и кандидатстудентски няма да имате. Кой като вас? Няма матури, няма изпити... че намерил начини и с отличен да мине ... какви са тези похвати? Да не се престори на тежко болен? Пари под масата? Или пък използва опасен чар и неустоим сексапил? 

Никога не бих рискувал да давам пари за това, не знам.😂

Иначе нищо особено. Малък град сме и всичко става лесно. Някъде проработиха телефоните, другите съм ги излъгал че ще записвам нещо свързано с професията им и така.

• Haha 3
  • Love 1

Сподели в други сайтове

На 5 юни започва 12- ти сезон на едно предаване по VH1- RuPaul's Drag Race,  в което участниците са гейове и травестити доколкото разбирам и в деня на премиерата специален гост- съдия ще бъде Рики.

• Dislike 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час, zai4eto82 каза:

На 5 юни започва 12- ти сезон на едно предаване по VH1- RuPaul's Drag Race,  в което участниците са гейове и травестити доколкото разбирам и в деня на премиерата специален гост- съдия ще бъде Рики.

Травестити, и по специално драг куийнс. Дали са и гейове си е лично тяхна работа. 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час , Lelqtian каза:

Травестити, и по специално драг куийнс. Дали са и гейове си е лично тяхна работа. 

Аз ще гледам заради Рики. Той ще бъде само в първия епизод жури. Поне ще го гледам някъде като няма сега концерти. Трябваше сега в Маями да има концерт Рики, но е отменено всичко. Дали турнето на Рики с Енрике Иглесиас на 5 септември ще се състои още нищо не се знае. 

• Dislike 1
Сподели в други сайтове

преди 4 часа , zai4eto82 каза:

Аз ще гледам заради Рики. Той ще бъде само в първия епизод жури. Поне ще го гледам някъде като няма сега концерти. Трябваше сега в Маями да има концерт Рики, но е отменено всичко. Дали турнето на Рики с Енрике Иглесиас на 5 септември ще се състои още нищо не се знае. 

То тва ясно заради кой ще гледаш ...

Сподели в други сайтове

преди 5 часа , zai4eto82 каза:

Пиши на Ру Пол да покани Коце в следващия сезон! 😁

• Love 1
Сподели в други сайтове

Себастиян Ятра и Тини са се разделили преди няколко дена. Явно карантината не им повлия добре

Разделиха след само почти година заедно. Пиар ли им беше връзката или беше истинска. Използваха се взаимно като направиха 2 дуетни песни и приключиха

https://www.billboard.com/articles/columns/latin/9379235/sebastian-yatra-tini-breakup-reactions

Хората са откачили в Туитър като са разбрали, че Рики ще участва в това предаване на 5 юни. Дано някой го запише и го има в нета. 

• Dislike 1
Сподели в други сайтове

На 30 май ще има латино онлайн концерт посветен на медицинския персонал в Мексико за коронавируса. Ще пеят доста латино изпълнители: РИКИ МАРТИН, Малума, Чаян, Талия, Луис Фонси, Алехандро Фернандез, Алехандро Санз, Карлос Вивес, Камила, Камило, Карлос Ривера, Давид Бисбал, CNCO, Глория Треви, Хуанес, Лусеро, Мана, Мау и Рики, Пабло Алборан, Росалия, Себастиян Ятра, Yuri, Лаура Паузини и други. А Енрике Иглесиас и Шакира отново не са съпричастни:

EYplmz-XQAIPQAA.jpg

• Dislike 1
Сподели в други сайтове

Асен Блатечки ще играе в Летен театър в Бургас на 19 юни при непълен театър само с 30 % заетост с тези мерки. Как се е съгласил изобщо.

Сподели в други сайтове

преди 3 часа , zai4eto82 каза:

Асен Блатечки ще играе в Летен театър в Бургас на 19 юни при непълен театър само с 30 % заетост с тези мерки. Как се е съгласил изобщо.

По важен е въпросът как този е успял да запълни и 30%? 

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 48 минути, penakavalli каза:

По важен е въпросът как този е успял да запълни и 30%? 

Винаги е пълно на Асен като съм ходила да го гледам в театъра и всичко е изкупено, затова винаги още като обявят билети и гледам да съм от първите, които да си купя, за да съм на първия ред. 

Сподели в други сайтове

Току що, zai4eto82 каза:

Винаги е пълно на Асен като съм ходила да го гледам в театъра и всичко е изкупено, затова винаги още като обявят билети и гледам да съм от първите, които да си купя, за да съм на първия ред. 

Значи и Асен ти е слабост, а? 😁

Сподели в други сайтове

преди 1 час , zai4eto82 каза:

Аз имам истории с Асен Блатечки толкова ходене по театри, няма как да няма истории. 

Разкажи някоя, де!

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...