Slavi Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Честит рожден ден на Боровинката, Сашо и на патерици на Старбойчето. Желая ви здраве и късмет. Останалото се постига. Просто и банално, но от сърце💗 1 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Честит Рожден ден на @Blueberry & @Сашо! Бъдете живи и здрави! Също така силно, стилно и асимилирано обичани и обичащи, богати и красиви! Поздрави! 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 преди 5 часа , Starboy каза: @xroflx9 : Да,направо ме съсипа с тоя пост.💔 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Честит Рожден Ден на @Blueberry и @Сашо.Бъдете здрави и всичко най- хубаво! 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 преди 53 минути, xroflx9 каза: Да,направо ме съсипа с тоя пост.💔 Ти не се вписваш в простите стандарти за приятели, партиьо😘 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 преди 4 минути, Slavi каза: Ти не се вписваш в простите стандарти за приятели, партиьо😘 Ти си знаеш че си супер.😘😘😘😘 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Честит рожден ден и от мен на @Сашо 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 преди 13 часа , VulkoIsTheBest каза: @Stela Будна ли си още ма, лудо? Трудно заспах след толкова смях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Скрил съм около 40 коментари от снощи и днес с опити за провокация. Дано няма нови драми. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Апелирам за бан на @Donatella за всички минуси с които ни наспами 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Хора благодаря на всички, които ме поздравихте, рядко влизам и пиша вече, но ми стана приятно днеска. Бъдете живи и здрави и вие! 3 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Оф,много рожденици и тук,и извън форума вече не сварвам да честитя. Хайде честит рожден ден и на @Сашо жив и здрав и всичко най-хубаво!🔝 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 @Donatella да реагираш едно и също на всеки пореден пост който не те късае се води спам. @Сашо Честит рожден ден. Много здраве, щастие, късмет, пари...всичко най! 😄 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 преди 23 минути, Willy каза: Скрил съм около 40 коментари от снощи и днес с опити за провокация. Дано няма нови драми. Иска действие. Петима сте! И тоя път ще потулите всичко и мир и любов. Няма да стане! С никой не се заяждам, спазвам добрия тон. И защо да дойдат някакви и да пишат все едно форума е на бащите им. Всичко си беше ок докато не се появиха някои хора, че даже ме обвиняват в случая с Таня. Печенко кво го интересува къде сме били със Слави и какво сме правили? Да не ме кара да си отварям устата, че знам с кой е бил и какво е правил. Същото се отнася и за Кондомчо. Призовавам @zai4eto82 Да каже веднъж завинаги, че нянщмам нищо общо със случилото се с нея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Всички клюкари и интриганти вън от Рамания,моля. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 преди 2 минути, xroflx9 каза: Всички клюкари и интриганти вън от Рамания,моля. Да не ти бащиния та се разпореждаш Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 преди 2 минути, THE IIconic каза: Да не ти бащиния та се разпореждаш Да. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 Честит рожден ден на празнуващите и от мен. Весело прекарване. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 преди 9 минути, xroflx9 каза: Всички клюкари и интриганти вън от Рамания,моля. дам да започнем от теб преди 31 минути, THE IIconic каза: Иска действие. Петима сте! И тоя път ще потулите всичко и мир и любов. Няма да стане! С никой не се заяждам, спазвам добрия тон. И защо да дойдат някакви и да пишат все едно форума е на бащите им. Всичко си беше ок докато не се появиха някои хора, че даже ме обвиняват в случая с Таня. Печенко кво го интересува къде сме били със Слави и какво сме правили? Да не ме кара да си отварям устата, че знам с кой е бил и какво е правил. Същото се отнася и за Кондомчо. Призовавам @zai4eto82 Да каже веднъж завинаги, че нянщмам нищо общо със случилото се с нея. не мога да те разбера какво те интересува кой какво говори 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 И аз искам да честитя рождения ден на един от по-старите потребители тук - @Сашо. Жив и здрав и много лично щастие. Нека бъде за пример на всички съфорумци, които умаловажават чуждите успехи и издигат на пиедестал единствено своите любимци. Така трябва да се държи един истински фен - безпристрастно, с уважение към труда на другите изпълнители и техните агитки и странящ от подмолни номерца и евтини интрижки. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 преди 17 часа , Beat. каза: Да споделя, че от много четене тук за миг си забравих кюфтетата и щях да предизвикам пожар. Кой прави кюфтета в 2 през нощта?????? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 преди 5 минути, Blueberry каза: Кой прави кюфтета в 2 през нощта?????? И аз щях да попитам, но ми се стори, че изпуснах момента, хахахаха 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 преди 1 минута, Blueberry каза: Кой прави кюфтета в 2 през нощта?????? Е аз се бях присетил за леща в 02.49 та правих 1 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари