asylum Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 преди 8 минути, Fast каза: https://www.16personalities.com/bg Миналия месец намерих този тест за характер, и бих казал че е много по-точен от хороскопите. Прочете ми характера като книга. Съветвам ви да го пробвате. Аз съм INFP (Mediator) За трети път си правя тоя тест в рамките на 2 години и всеки път си забравям предходния резултат. Сега ми излезе Предприемач ESTP-A 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
penakavalli Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 преди 18 минути, Willy каза: Кити верно ни каза "щом аз не виждам, няма да виждате и вие. Вземи този ултра червен фонт". Кралица под прикритие! На всичкото отгоре и болднат, хич да не можеш да не я забележиш! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 Логик INTP-T 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 преди 1 час , Fast каза: https://www.16personalities.com/bg Миналия месец намерих този тест за характер, и бих казал че е много по-точен от хороскопите. Прочете ми характера като книга. Съветвам ви да го пробвате. Аз съм INFP (Mediator) Вашият личностен тип е: Защитник ISFJ-A 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 14 Report Share Публикувано Юни 14 преди 1 час , Lelqtian каза: Логик INTP-T Сейм 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 преди 2 часа , Fast каза: https://www.16personalities.com/bg Миналия месец намерих този тест за характер, и бих казал че е много по-точен от хороскопите. Прочете ми характера като книга. Съветвам ви да го пробвате. Аз съм INFP (Mediator) За този тест знам от приятели, че на места в ЮК и Германия е бил част от интервюто им за работа. Аз съм активист, за втори път го правя, първият беше преди година и пак излезе същото г 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Вашият личностен тип е: Командир ENTJ-A 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 преди 43 минути, Vancho каза: Вашият личностен тип е: Командир ENTJ-A 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 @zai4eto82 https://vm.tiktok.com/J1qVEML/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 От 15.06.2020 г. от 0:46, Fast каза: https://www.16personalities.com/bg Миналия месец намерих този тест за характер, и бих казал че е много по-точен от хороскопите. Прочете ми характера като книга. Съветвам ви да го пробвате. Аз съм INFP (Mediator) Вашият личностен тип е: Виртуоз ISTP-a 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 Зайке ма заеба ли Ники та друг те е тромбовал или беше просто секс? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 И аз съм логик. От редките 3 процента... Но сякаш не се намирам на 100процента... По скоро на 80.При някои въпроси имах и сериозно колебание Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Новият албум на Рики е номер 2 в Кипър и номер 3 в Испания. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 @zai4eto82 днес гледах (за 15-ти път) епизода на Glee с Рики, много му отиват такива роли. И после пак играха с Дарън Крис в American Crime Story, дано скоро пак го видим на малкия екран. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 преди 6 минути, Blueberry каза: @zai4eto82 днес гледах (за 15-ти път) епизода на Glee с Рики, много му отиват такива роли. И после пак играха с Дарън Крис в American Crime Story, дано скоро пак го видим на малкия екран. Добре де, всички много хубаво, но ако не е тайна, защо за 15ти път? Аз даже не помня че Рики участвал там. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 преди 4 минути, Lelqtian каза: Добре де, всички много хубаво, но ако не е тайна, защо за 15ти път? Аз даже не помня че Рики участвал там. Защото гледам сериала за 15-ти път Но най-много съм гледала серията, в която всички двойки се разделиха, понеже обожавам изпълнението им на The Scientist.. или сигурно съм мазохист. Или пък садист, който не иска дори и телевизионните герои да са щастливи. Не знам. Но съм същият тип като теб и @Willy. Сигурно и вие сте хахо като мен. Fun fact, Blueberry си го измислих точно от Рейчъл Бери, аз съм същата кукундрела, само че не ме мандръска 2-метров куортърбек, ма и тва ще стане. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 преди 2 минути, Blueberry каза: Защото гледам сериала за 15-ти път Но най-много съм гледала серията, в която всички двойки се разделиха, понеже обожавам изпълнението им на The Scientist.. или сигурно съм мазохист. Или пък садист, който не иска дори и телевизионните герои да са щастливи. Не знам. Но съм същият тип като теб и @Willy. Сигурно и вие сте хахо като мен. Fun fact, Blueberry си го измислих точно от Рейчъл Бери, аз съм същата кукундрела, само че не ме мандръска 2-метров куортърбек, ма и тва ще стане. Интересно. Е, щом ти харесва Аз имам спомен че с много упорство стигнах до финала, ама беше голяма мъка. Даже не ми беше интересно да го хейт уочвам някъде след средата на трети сезон, ама по онова време гледах сериали докрай, колкото и да са зле ... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Повечето сме интровертни. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 @Blueberry Получаваш бонус, 2рата ми любима пародия по темата Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 преди 49 минути, Blueberry каза: @zai4eto82 днес гледах (за 15-ти път) епизода на Glee с Рики, много му отиват такива роли. И после пак играха с Дарън Крис в American Crime Story, дано скоро пак го видим на малкия екран. Aз имам епизода дето пее Рики Sexy and I know it на испански и La Isla Bonita, където Рики е много секси и танцува също с актрисата. Много коментирано му беше участието на Рики в Glee. Никога дотогава не следях Glee. American Crime Story за убийстовто на Версаче също ги имам епизодите. Рики участваше и в един испански музикален сериал също преди 2-3 години мисля, че беше. Засега не се знае нищо за филми. Иначе след няколко промени, утре Рики най-после трябва даде поредното онлайн интервю от вкъщи за Елън, също утре ще дава и радио интервю онлайн за Cadena Dial, Испания. Вчера дава за El Hormiguero. Сега гледам, че Рики на 25 юни ще пее да помогне на LGBT обществото и хората в нужда за Iheart Radio заедно с Адам Ламбърт, Сия, Кети Пери и други. Иначе турнето на Рики с Енрике Иглесиас не се отлага засега. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 преди 1 час, Lelqtian каза: Добре де, всички много хубаво, но ако не е тайна, защо за 15ти път? Аз даже не помня че Рики участвал там. Mного си изтървал. Много секси глас има Рики: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 преди 10 минути, zai4eto82 каза: Mного си изтървал. Много секси глас има Рики: Не съм изтървал, просто бях забравил. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Преведоха ми новата на Исмаил Накара ме да запаля цигара Накара ме да запаля цигара. Сутринта се събудих, стаята ми е разхвърлена. Напил съм се и съм разхвърлил. Нито лицето ми може да се усмихне, нито болката ми свършва. Причината си ти любовта ми, обичам те. Накара ме пак да запаля цигара. Не може да се трае, не свършва тази болка. Не мога да разбера. Не мога да направя нещо. След теб, виж само аз останах в света. Не е ли е жалко, и аз съм човек. Не е ли е грях, нали ти бях в молитвите. Какво стана? Какво намерих? Сърцето ми е станало на парчета. Пробито, зашито на парчета. Със сълзи на очите ми ме прокълна, и ме остави. Взе ми сърцето, ти ме направи така. За последен път ще падаш от очите ми. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Рики в момента на живо от дома си в Ел Ей дава интервю за радио Cadena Dial, Испания: https://www.youtube.com/watch?v=DNWqTIVXfmk Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Борисов Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари