FikLena Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 Сънародници. Гордея се с вас, че сте ОБЕДИНЕНИ срещу МАФИЯТА. „Съединението прави силата“ е не само националният девиз на нашата Родина, но и думи, каращи ни да мислим за обединението на хората, за това как да си помагаме взаимно. Чуйте ме: Не правете подаръци на диктатора Борисов. Никакви бутилки, камъни и сблъсъци с полицията. Никакви побоища, палежи и чупене на стъкла. Не се поддавайте на провокации. Ще има провокатори, както отделни добре мотивирани полицаи, така и внедрени сред вас цивилни ченгенца, които да радикализират тези от вас, които са с анархистични наклонности. Всяко действие, което може да се класифицира, като криминално ще бъде ползвано от ГЕРБерската власт да се самобетонира и да са окопае още по дълбоко. КОШМАРЪТ на всяка АВТОРИТАРНА власт в съвременния свят е именно съобразения със законите МАСОВ и ПРОДЪЛЖИТЕЛЕН протест. Всяка проява на вандализъм ще се използва от ГЕРБавите фарисеи и лицемери. Видяхтете как извъртяха ГЕРБавите вождове ситуацията - да се самопозиционират в ролята на „многострадалната Геновева“ и така да мобилизират остатъчния си електорат и да хвърлят ченгетата в „защитата на държавността“. Диктаторът Борисов няма друг полезен ход. А ние не сме, като украинците с техните майдани, като сърбите с техните кукавци от „бОрба“, нито сме, като американците с техните и вандали от гетата и т.н. да си палим и рушим държавата. МАСОВИТЕ и ПРОДЪЛЖИТЕЛНИ протести из ЦЯЛАТА СТРАНА са нашата сила. Дори и блокиране на стратегически места които са от изключителна важност за ЕС и правителството: Някои от основните ГКПП-та на страната ни, като например "ГКПП Видин" и "ГКПП Капитан Андреево". Организирайте се ! МАСОВИ и ПРОДЪЛЖИТЕЛНИ протести докато свалим МАФИЯТА окупирала държавата ни. Разпространете написаното като като го поставите на стената си в социалните мрежи. Бъдете здрави. И умни. Благодаря Ви ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 преди 3 минути, Donatella каза: Сънародници. Гордея се с вас, че сте ОБЕДИНЕНИ срещу МАФИЯТА. „Съединението прави силата“ е не само националният девиз на нашата Родина, но и думи, каращи ни да мислим за обединението на хората, за това как да си помагаме взаимно. Чуйте ме: Не правете подаръци на диктатора Борисов. Никакви бутилки, камъни и сблъсъци с полицията. Никакви побоища, палежи и чупене на стъкла. Не се поддавайте на провокации. Ще има провокатори, както отделни добре мотивирани полицаи, така и внедрени сред вас цивилни ченгенца, които да радикализират тези от вас, които са с анархистични наклонности. Всяко действие, което може да се класифицира, като криминално ще бъде ползвано от ГЕРБерската власт да се самобетонира и да са окопае още по дълбоко. КОШМАРЪТ на всяка АВТОРИТАРНА власт в съвременния свят е именно съобразения със законите МАСОВ и ПРОДЪЛЖИТЕЛЕН протест. Всяка проява на вандализъм ще се използва от ГЕРБавите фарисеи и лицемери. Видяхтете как извъртяха ГЕРБавите вождове ситуацията - да се самопозиционират в ролята на „многострадалната Геновева“ и така да мобилизират остатъчния си електорат и да хвърлят ченгетата в „защитата на държавността“. Диктаторът Борисов няма друг полезен ход. А ние не сме, като украинците с техните майдани, като сърбите с техните кукавци от „бОрба“, нито сме, като американците с техните и вандали от гетата и т.н. да си палим и рушим държавата. МАСОВИТЕ и ПРОДЪЛЖИТЕЛНИ протести из ЦЯЛАТА СТРАНА са нашата сила. Дори и блокиране на стратегически места които са от изключителна важност за ЕС и правителството: Някои от основните ГКПП-та на страната ни, като например "ГКПП Видин" и "ГКПП Капитан Андреево". Организирайте се ! МАСОВИ и ПРОДЪЛЖИТЕЛНИ протести докато свалим МАФИЯТА окупирала държавата ни. Разпространете написаното като като го поставите на стената си в социалните мрежи. Бъдете здрави. И умни. Благодаря Ви ! Откъде е това? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 Току що, Blueberry каза: Откъде е това? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 преди 1 час, Donatella каза: Кво правиш ма ? Аре и ние на кафе с тебе ма? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 ЖИВОТА ЗАПОЧВА ТУК И СЕГА! 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 @Lelqtian открили са труп в езерото Пиру, още не е потвърдено, че е Ная, но навсякъде почнаха да я пишат за мъртва 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 преди 2 часа , Blueberry каза: @Lelqtian открили са труп в езерото Пиру, още не е потвърдено, че е Ная, но навсякъде почнаха да я пишат за мъртва Лошо. Искаше ми се да я намерят жива някакси, въпреки че след толкова време е в рамките на невъзможното. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 https://www.tmz.com/2020/07/13/naya-rivera-body-found-lake-piru-disappearance-drowning-dead-dies-33-glee/ Не знам коя е, но един приятел ми говореше цял ден за нея. Наистина лошо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Идентифицирали са тялото. Казват че е Ная. Тъжно. @Blueberry @zai4eto82 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 @meletoпризовавам да се отмени банът на Дъртата вириндия. Беше забавен, а и няма долазателства, че е бил друг потребител 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 13 Report Share Публикувано Юли 13 Дъртата Вириндия е звездата на форума, заслужава да се върне, ако ще да има 5 други ника! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 преди 7 часа , Slavi каза: @meletoпризовавам да се отмени банът на Дъртата вириндия. Беше забавен, а и няма долазателства, че е бил друг потребител Потребителят има над 5 профила и непрекъснато опитва да направи нови. Заради подобни изцепки не са позволени нови регистрации. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 преди 1 час , meleto каза: Потребителят има над 5 профила и непрекъснато опитва да направи нови. Заради подобни изцепки не са позволени нови регистрации. Кой е този потребител, моля, моля? Да му се анулират всички профили и да му бъде оставен този, да си вириндийства на воля! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 преди 15 минути, asylum каза: Кой е този потребител, моля, моля? Да му се анулират всички профили и да му бъде оставен този, да си вириндийства на воля! Да, аз ще ходя да му изследвам кой му е активният профил... и ще се занимавам с глупости. ТИ защо имаш един профил? Или по-скоро защо пишеш от един профил и нямаш такъв проблем? Всеки да мисли като прави нещо. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 преди 7 минути, meleto каза: Да, аз ще ходя да му изследвам кой му е активният профил... и ще се занимавам с глупости. ТИ защо имаш един профил? Или по-скоро защо пишеш от един профил и нямаш такъв проблем? Всеки да мисли като прави нещо. ОК! Се1, какво мислиш за проституцията в БГ, както и тревата ? Трябва ли да стане законна, та да се декларират доходи ? Все пак като чалга форум админ знаеш, че това им е основният хонорар! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 преди 24 минути, meleto каза: Да, аз ще ходя да му изследвам кой му е активният профил... и ще се занимавам с глупости. ТИ защо имаш един профил? Или по-скоро защо пишеш от един профил и нямаш такъв проблем? Всеки да мисли като прави нещо. Ми нали си Бати Шеф, не се ли вижда кой е? 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 преди 1 час , WindWalkerMonk каза: ОК! Се1, какво мислиш за проституцията в БГ, както и тревата ? Трябва ли да стане законна, та да се декларират доходи ? Все пак като чалга форум админ знаеш, че това им е основният хонорар! Проституцията трябва да се легализира. През 2007 дори имаше проектозакон. преди 1 час , asylum каза: Ми нали си Бати Шеф, не се ли вижда кой е? Аз знам, ама това не значи, че искам да знам 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 преди 21 часа , Lelqtian каза: Идентифицирали са тялото. Казват че е Ная. Тъжно. @Blueberry @zai4eto82 Знам. В Приморско съм и Рики го е отразил. А новата песен на Коце гърми навсякъде ми каза. Дори хора, щоито не слушат попфолк я харесват. Хита е при Коце, няма Преслава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 преди 47 минути, zai4eto82 каза: Знам. В Приморско съм и Рики го е отразил. А новата песен на Коце гърми навсякъде ми каза. Дори хора, щоито не слушат попфолк я харесват. Хита е при Коце, няма Преслава. Коя таа Преслава? Има една в инцтафрам с такова заглавие, да не е почнала и да пее? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 14 Report Share Публикувано Юли 14 преди 16 часа , meleto каза: Потребителят има над 5 профила и непрекъснато опитва да направи нови. Заради подобни изцепки не са позволени нови регистрации. Нелепо е да не могат да се регистрират нови потребители... До кога ще е този режим. Освен това Вириндията 100 про не е Кондома. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 преди 15 часа , Slavi каза: Нелепо е да не могат да се регистрират нови потребители... До кога ще е този режим. Освен това Вириндията 100 про не е Кондома. Не знам .... Проблемът е голям, защото всеки потребител има по няколко профила. От последните 50 опита, например, само 1 регистрация евентуално не е на стар потребител. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 http://kachi-snimka.info/images-2013/opt1594833442g.jpg Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 https://www.facebook.com/firemusicgm/videos/289526052291534 майко да не чуват Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 преди 5 часа , meleto каза: Не знам .... Проблемът е голям, защото всеки потребител има по няколко профила. От последните 50 опита, например, само 1 регистрация евентуално не е на стар потребител. Ами просто да се наказват потребителите, които правят нови никове. Тоест да се блокират новите им никове и да получават едномесечен бан на активния си профил. Има доста хора, които четат месеци наред и накрая решават да се регнат като ретро и пенкавали. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари