Slavi Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 @meleto, обмислял ли си някога варианта за коледни и новогодишни амнистии. В смисъл в края на всяка година да отпадат между 3 и 5 точки от уорна на потребителите. Защото в даден момент много потребители ще се окажат с дълги банове, впредвид това, че има някои абсурдни правила като например това за чуждиците. Според мен би било добре д се помисли и в тази насока. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 1 минута, Slavi каза: @meleto, обмислял ли си някога варианта за коледни и новогодишни амнистии. В смисъл в края на всяка година да отпадат между 3 и 5 точки от уорна на потребителите. Защото в даден момент много потребители ще се окажат с дълги банове, впредвид това, че има някои абсурдни правила като например това за чуждиците. Според мен би било добре д се помисли и в тази насока. Напоследък се замислям. Поискахте да се затегне модерирането и това както се вижда добавя точки за доста неща. Може да е нещо от сорта, ако удържат без да нарушават правилата да кажем седмица да се опростят 7 точки. Но трябва да се прецени на кого да се дава тази възможност и кога. Идеи? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 13 минути, meleto каза: Напоследък се замислям. Поискахте да се затегне модерирането и това както се вижда добавя точки за доста неща. Може да е нещо от сорта, ако удържат без да нарушават правилата да кажем седмица да се опростят 7 точки. Но трябва да се прецени на кого да се дава тази възможност и кога. Идеи? То ако се опростяват 7 точки, които се трупат за година, а после се опростяват за седмица, всичко друго би било излишно... Според мен ако има6 2-3 месеца без провинение, е ок да ти отпаднат 2-3 точки. Другия вариант е в края на годината да отпадат по 5 точки. Така няма да се злоупотребява от страна на прегрешителите. Не е трудно да издържиш седмица бе провинение, но цели 3 месеца си е изпитание. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 59 минути, meleto каза: Напоследък се замислям. Поискахте да се затегне модерирането и това както се вижда добавя точки за доста неща. Може да е нещо от сорта, ако удържат без да нарушават правилата да кажем седмица да се опростят 7 точки. Но трябва да се прецени на кого да се дава тази възможност и кога. Идеи? На всички. И автоматично. Примерно провинения от 1 точка отпадат след 2 седмици. Провинения от 3 точки - 1 месец. Понадълбоко не съм запознат с точковата система, така че съм дотук. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Ако отпадат с такава лекота точка форума ще стане както преди - обиди, обсъждане на личен живот. Като знам, че след седмица/месец ще ми отпадне всичко натрупано, ще си позволявам какво ли не. А и с такива опрощения се губи смисъла от удвояяването на бановете. Трябвабда са по прецизно обмислени такива промени. Тоест да се дава шанс за опрощение но не и злоупотреба. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 1 час, Slavi каза: То ако се опростяват 7 точки, които се трупат за година, а после се опростяват за седмица, всичко друго би било излишно... Според мен ако има6 2-3 месеца без провинение, е ок да ти отпаднат 2-3 точки. Другия вариант е в края на годината да отпадат по 5 точки. Така няма да се злоупотребява от страна на прегрешителите. Не е трудно да издържиш седмица бе провинение, но цели 3 месеца си е изпитание. Прав си. А кога да им се дава възможност да отпаднат 2-3 точки? При натрупване на колко точки? Според мен трябва да е валидно за наказания над 1 месец бан. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 преди 21 минути, meleto каза: Прав си. А кога да им се дава възможност да отпаднат 2-3 точки? При натрупване на колко точки? Според мен трябва да е валидно за наказания над 1 месец бан. Ами според мен всеки трябва да има шанс. Аз от както ти си админ 2 пъти съм бил с бан, а преди това бях всяка седмица. Тоест по някакъв начин съм се поучил и променил нрава си. Или може би след 10дневния. Защото някои потребители ще стигнат до евентуален такъв след 2 години. Изобщо някой изкара ли 3 месеца без наказание, заслужава някакво поощрение според мен. Особено, че сега лесно се получават точки за спам например. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 На 23 август е Големият Финал на Елена от Авалор- третия сезон, епизод 28. Най- накрая Елена ще я коронясат и ще стане кралица. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 Утре чисто нова песен от Рики. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 Рики пусна днес рано сутринта акустичен албум с песните от PAUSA с чисто нова песен Mi Sangre: open.spotify.com/album/1eg4Jr2S7eFR2UuT7gWkVS Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 Новата песен на Рики е много различна. Евала, че спря да прави комерсиални песни: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alexandrov Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 Да не развалям монолога, но имаше потребител, който правеше хороскопи. Дали може да ми пише на ЛС с ценоразпис? Не се еб*вам.😃 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 преди 9 минути, Alexandrov каза: Да не развалям монолога, но имаше потребител, който правеше хороскопи. Дали може да ми пише на ЛС с ценоразпис? Не се еб*вам.😃 Баннат е за 3-4 месеца. 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alexandrov Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 преди 20 минути, xroflx9 каза: Баннат е за 3-4 месеца. Пишеше ми в хороскопа, че нямам късмет. 😂 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 Рики стана първият изпълнител, който пусна албум акустичен с новата техника Orbital Audio- албум предназначен за слушане със слушалки вчера. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 Утре в Созопол съм. Йессс 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 https://www.facebook.com/groups/maturitebg/permalink/1328773423963115/ 🤣 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 На 13 август на наградите Premios Juventud Рики ще получи наградата Агент за промяната заради благородните каузи, които предприе по време на пандемията. Това ще са първите награди, които ще се излъчват по време на пандемията и ще бъдат с интензивни мерки за здравна сигурност. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 Аз онзи ден се обърнах към една астроложка за изготвяне на хороскоп, с прогнозиране на определена тема, 50лв ми взе. Обаче искаше точен час на раждане, имам само ориентировачен, каза че трябва да се направи забравих как се казва тя да го определи още 80лв. Сега си го чакам, ще ми е интересно да видя дали ще познае нещо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 Айдеее в Бургас съм вече @zai4eto82 Зайка къде са музеите? 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 преди 2 часа , Arwity каза: Аз онзи ден се обърнах към една астроложка за изготвяне на хороскоп, с прогнозиране на определена тема, 50лв ми взе. Обаче искаше точен час на раждане, имам само ориентировачен, каза че трябва да се направи забравих как се казва тя да го определи още 80лв. Сега си го чакам, ще ми е интересно да видя дали ще познае нещо. Ректификация предполагам? Пиши, ако си доволна и на мен ми се иска с прогнозиране да си направя. Правила съм си консултации по телефона, но предпочитам да е нещо написано. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 @Slavi прави си снапчат да ти пращам дик пикове. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 преди 1 час, Blueberry каза: Ректификация предполагам? Пиши, ако си доволна и на мен ми се иска с прогнозиране да си направя. Правила съм си консултации по телефона, но предпочитам да е нещо написано. Няма да е писмено, по телефон ще е. Но пак ще дам отзиви де. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари