THE IIconic Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 преди 11 часа , zai4eto82 каза: Я си гледай работата. Много ограничено мислене. Е какво му е "Ограниченото" като казвам, че си го одъртила вече! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 Влизам днес в любимия ми магазин за бельо и продавачката ме запомнила и ми казва: Ти си хубаво дете, светличка, бяла, светли очи, лилавото много ще ти отива, лилавото е твоя цвят. Минавай, дори и да не купуваш нищо, едно здравей да ми кажеш. Пожелавам ти всичко хубаво и не съжалявай за нещо, което си купила и ти харесва. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 @asylum На Нела и излезе късмета ❤️ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 преди 42 минути, THE IIconic каза: @asylum На Нела и излезе късмета ❤️ Не я знам, но машалла! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 Нела Йоргова @asylum 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Почина Гафиня Дьо Шарни! Бог да те прости Гра! Много ще липсваш! ❤️ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Време е да потегляме 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 преди 1 час, zai4eto82 каза: Време е да потегляме Чакаме новини! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 @zai4eto82 Готова съм за Коце! Ще те отвея, виж ми новия аутфит, фризьорката ми каза, че ще взривя клуба: 1 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 преди 29 минути, WindWalkerMonk каза: @zai4eto82 Готова съм за Коце! Ще те отвея, виж ми новия аутфит, фризьорката ми каза, че ще взривя клуба: Влез във ФБ да видиш кво съм ти пратил ❤️ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 От 4.09.2020 г. от 0:31, Krislena каза: Не неее нееее Не съм ковид 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Брей, Змията е пяла на Рики песен https://www.vbox7.com/play:d79987ee9e Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 @stereoto_ да кажеш на Джена, че @Blueberry я нарече ЕВТИНА!!! Мен ме е блокирала. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 преди 8 часа , zai4eto82 каза: Брей, Змията е пяла на Рики песен https://www.vbox7.com/play:d79987ee9e Много смотана песен! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 От 10.09.2020 г. от 8:02, THE IIconic каза: @asylum На Нела и излезе късмета ❤️ Ква е тая? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 преди 4 минути, DarkChild каза: Ква е тая? НЕЛА ЙОРГОВА Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 От 9.09.2020 г. от 7:06, zai4eto82 каза: Другия петък съм на фризьор вече, че много русо бие вече косата ми. А колко дълга е станала само и колко много коса имам. Някои имат 5 косъма, а аз имам страшно много коса. Навсякъде ли си така гъстокоса? От 10.09.2020 г. от 5:48, zai4eto82 каза: Влизам днес в любимия ми магазин за бельо и продавачката ме запомнила и ми казва: Ти си хубаво дете, светличка, бяла, светли очи, лилавото много ще ти отива, лилавото е твоя цвят. Минавай, дори и да не купуваш нищо, едно здравей да ми кажеш. Пожелавам ти всичко хубаво и не съжалявай за нещо, което си купила и ти харесва. Ама че лисица. Работи те по тънката лайсна, че да си продаде де-що кюлоти има. 8 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 преди 1 час , DarkChild каза: Навсякъде ли си така гъстокоса? Ама че лисица. Работи те по тънката лайсна, че да си продаде де-що кюлоти има. не. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 преди 2 часа , THE IIconic каза: Много смотана песен! Ти не разбираш. Супер яката балада- хит си беше и толкова як клип. Даже няма да го забравя като излезе клипа и по радиото се обажда едно момиче по радип Плюс и казва колко е готин Рики в клипа. А момичето в клипа е много красиво със сини очи, тъмна коса и е сираче от Пуерто Рико и Рики я снима в клипа си. Един от най-любимите ми клипове на Рики. Има и испанска версия: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 преди 7 минути, omline каза: За този Иван Тишев ли става въпрос? От Революция Z? Прилича на Пракаш от "Остани с мен" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Ужас е с тези ученици днес. Добре,че не пътувам до работа с автобуса, то е кошмарно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 преди 3 часа , zai4eto82 каза: Ужас е с тези ученици днес. Добре,че не пътувам до работа с автобуса, то е кошмарно. И за твойте ли деца ще говориш така един ден ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Честит Рожден Ден , Senuj! ❤️ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 @Slavi консумираме ли котета?😏 https://youtu.be/9U9NXBmIXqA Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Рики Мартин и Луис Фонси посетиха мемориалното място в Орландо, Флорида на 15 септември 2020 , за да почетат 49-те жертви от масовата стрелба, която се случи в нощен гей- клуб през 2016. Рики призова пуерториканците да гласуват за Байдън- Харис през ноември и казва, че никога няма да забрави и да позволи на омразата да победи: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари