WindWalkerMonk Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 преди 2 часа , zai4eto82 каза: Косата ми преди седмица, колко е дълга вече. За 2 години фризьорката ми чудеса постигна с косата ми. В тази перспектива изглеждаш като модел. Така се снимай само! 2 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 преди 5 часа , WindWalkerMonk каза: @SG игра ли вече Last of Us 2 ? Какво мислиш за нея ? Отказал съм се да я играя засега. Сюжетът ме разочарова. Но пък гледах геймплей и изглежда брутално, все пак. Ghost of Tsushima е истината. Чудих се даже дали да не сложа Джин на аватар, но май ще си остана с Гералт за вечни времена. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 О, любов, каква болка Мислех, че те познавам О, любов, не виждаш ли? Че когато мъжът обожава жена И тя го наранява 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Последният албум на Рики- PausaPlay предназначен за слушалки, все едно пред теб пее. Много яка нова техника за слушане и Рики е първият изпълнител, който направи такъв албум за слушалки. Откога не го бях слушала, че все няма време. Много е як. Очакваме скоро и Play- с по-бързи и танцувални песни. Латино с индийско и с гласа на Рики- уникално!❤️ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 Егати късмета дето имам. Баща ми днес пак влиза в болницата заради тези бъбреци. Преди 2 години беше там за бъбреците, тогава лежах и аз за същото и пак беше на рождения му ден. Сега същото се повтаря 2 години по-късно , рождения му ден е в събота, а той ще е в болницата. И са забранени и свижданията. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 От 22.09.2020 г. от 20:29, SG каза: Отказал съм се да я играя засега. Сюжетът ме разочарова. Но пък гледах геймплей и изглежда брутално, все пак. Ghost of Tsushima е истината. Чудих се даже дали да не сложа Джин на аватар, но май ще си остана с Гералт за вечни времена. Аз я играя The last of us 2 в момента и приключих частта с Ели, въпреки отвратителната “случка” в сюжеъа ми харесва всичко засега. Но от тук нататък продължаваме с Аби. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 От 22.09.2020 г. от 20:29, SG каза: Отказал съм се да я играя засега. Сюжетът ме разочарова. Но пък гледах геймплей и изглежда брутално, все пак. Ghost of Tsushima е истината. Чудих се даже дали да не сложа Джин на аватар, но май ще си остана с Гералт за вечни времена. Аз я играя The last of us 2 в момента и приключих частта с Ели, въпреки отвратителната “случка” в сюжеъа ми харесва всичко засега. Но от тук нататък продължаваме с Аби. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 преди 43 минути, retr0 каза: Аз я играя The last of us 2 в момента и приключих частта с Ели, въпреки отвратителната “случка” в сюжеъа ми харесва всичко засега. Но от тук нататък продължаваме с Аби. Случката е самата нелепост, не знам откъде им е хрумнало. Драма и съпричастност могат да докарат и по други начини. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 преди 10 часа , zai4eto82 каза: Егати късмета дето имам. Баща ми днес пак влиза в болницата заради тези бъбреци. Преди 2 години беше там за бъбреците, тогава лежах и аз за същото и пак беше на рождения му ден. Сега същото се повтаря 2 години по-късно , рождения му ден е в събота, а той ще е в болницата. И са забранени и свижданията. Бързо и леко възстановяване му желая! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 преди 1 час , Blueberry каза: Бързо и леко възстановяване му желая! Мерси. И това за трета поредна година се случва все около рождения му ден. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 От 25.09.2020 г. от 0:02, zai4eto82 каза: Мерси. И това за трета поредна година се случва все около рождения му ден. В понеделник може да го изпишат. Днес брат ми и майка ми ще отидат да го видят в 17:00 часа. Аз няма да мога, защото съм на работа. Само му се обадих да му честитя и почерпих на работа. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Много ми е яка косата като я изправя, не мога да й се нагледам. Толкова е хубава. ❤️ Телефонът ми не изкарва истинските цветове на косата. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Телефона на брат ми вче показва реалния цвят на косата ми. 😉 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 преди 3 минути, zai4eto82 каза: Телефона на брат ми вче показва реалния цвят на косата ми. 😉 1:1 ❤️ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 преди 9 минути, THE IIconic каза: 1:1 ❤️ Не, от Валя- Пиле мое ми е по-напред цвета. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Уау, Рики има цели 4 номинации на наградите Латино Грами- за Албум на годината, песен на годината за Tiburones, Най-добър поп вокален албум и най- добра урбън интерпретация за Cantalo. Дано спечели за новия си албум. Стискам му палци. Последния му албум взе доста награди, сред които и Грами, но Американско Грами. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 A Quien Quiera Eschuchar 2015 през 2016 спечели Грами за Най-добър Латино поп албум , за Латино Грами също беше номиниран, но Алехандро Санз му го взе. Също албумът взе и за Албум на годината и за песен на годината. Дано сега PAUSA пак спечели. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. WindWalkerMonk Публикувано Септември 29 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Септември 29 преди 10 минути, zai4eto82 каза: С Кириакос Овърша мъжете в БГ и сега на Балканите. За теб граници няма, остави и на мен мъжемелачка такава! 8 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 преди 4 минути, WindWalkerMonk каза: Овърша мъжете в БГ и сега на Балканите. За теб граници няма, остави и на мен мъжемелачка такава! Че кой е овършал мъжете в БГ пък? 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Септември 29 Author Report Share Публикувано Септември 29 Току що, zai4eto82 каза: Че кой е овършал мъжете в БГ пък? Ти. 1 4 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Септември 29 Report Share Публикувано Септември 29 Току що, zai4eto82 каза: Че кой е овършал мъжете в БГ пък? Е как Асен Блатечки, Коцака, Борето и куп други котенца. Само Галин нали не, защото вие търсите еднакви усещания. Поне Рувас остави на мен, имай милост. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Guest Публикувано Септември 29 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Септември 29 Току що, WindWalkerMonk каза: Е как Асен Блатечки, Коцака, Борето и куп други котенца. Само Галин нали не, защото вие търсите еднакви усещания. Поне Рувас остави на мен, имай милост. Чак пък да съм ги овършала, и Велислав. 14 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 @asylum 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 преди 12 минути, THE IIconic каза: @asylum Картофи и кромид лук от пазара в Дружба. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Аз отивам на работа. Много съм изморена. 1 ден почивка не стига. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари