asylum Публикувано на Януари 14 Report Share Публикувано на Януари 14 Хит! 3 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 Тоя лайв ми напомня на станските клипове и на лайвовете на Теодора от преди 10 години. Нещо не ме грабна, искам повече ярост и клетви от Джорджия! 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 14 Author Report Share Публикувано Януари 14 преди 5 минути, Kriminal каза: Тоя лайв ми напомня на станските клипове и на лайвовете на Теодора от преди 10 години. Нещо не ме грабна, искам повече ярост и клетви от Джорджия! 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 Втори сингъл толкова скоро, и вече рискува с по-умерена песен за душата! Невероятница! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 преди 23 минути, Gerganafen каза: Втори сингъл толкова скоро, и вече рискува с по-умерена песен за душата! Невероятница! Песента явно е подарък за рождения ти ден. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 преди 4 минути, xroflx9 каза: Песента явно е подарък за рождения ти ден. Определено! Явно Джорджи иска да ми благодари задето помогнах за популяризирането на дебютния й хит. Какъв по-хубав подарък? 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 14 Author Report Share Публикувано Януари 14 преди 13 минути, Gerganafen каза: Определено! Явно Джорджи иска да ми благодари задето помогнах за популяризирането на дебютния й хит. Какъв по-хубав подарък? А можеше Клеа и Зоя да се пръкнат днес! Да видим за чий рожден ден ще се появят! 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Януари 15 Report Share Публикувано Януари 15 "Чукай-чукай" си е по-добрата. Този е бездарен, а песента и тая ТВ версия са 2006. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 Какво видео е това! Направо лайв версия като тези на Теодора от преди 10 години. Песента вече е запалена. Чукането е по-добрата! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.