Olay Публикувано на Януари 17 Report Share Публикувано на Януари 17 (редактирано) музика: Галин / текст: Десита Редактирано Януари 17 от Olay Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Нечовешка тъпотия. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Напомни много на някоя песен, не се сещам на коя. Емануела - Официално забранен май. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 На поне 2 стари песни ми мяза. Сладурани са иначе. Не го дослушах. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Ако това са ви новите лидерки, не ви завиждам! Изтъркано звучене, смотан текст. Много слабо... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Ужасяващо изпяване на припева, все едно слушам песен от оная компания на Ники Китаеца. Как може такова нещо? 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 преди 1 час, WindWalkerMonk каза: Напомни много на някоя песен, не се сещам на коя. Емануела - Официално забранен май. Всъщност.... не! Милко ft. Анелия - "Паля те" на която също аранжимента е на Деян Асенов, но е много по-сполучлива! Тук припева се е получил ужасно скучен и завлачен.. Песента не ми хареса кой знае колко, даже на Милко е милион пъти по-добра! Видеото е забавно и тая част с мишлето и колата е най-яко. 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 преди 7 минути, DevilWish каза: Тук припева се е получил ужасно скучен и завлачен. Чак звучат фалшиво. 3 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 преди 2 минути, asylum каза: Чак звучат фалшиво. Абсолютно! Гадно за ушите! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 На мен в припева ми заприлича на тази: 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 преди 1 час , Willy каза: Ако това са ви новите лидерки, не ви завиждам! Изтъркано звучене, смотан текст. Много слабо... Ще има само една лидерка,,и тя се казва ЛИДИЯ 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Топ отсвир като за Мегахит ... и до там! Безумно нелеп текст и адски слабо изпълнение и от двете. Това дори не знам на какво може да се дължи. Данна поне в предните си песни е много, ама много по-добре. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 преди 31 минути, Donatella каза: Ще има само една лидерка,,и тя се казва 3 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 преди 47 минути, Donatella каза: Ще има само една лидерка,,и тя се казва ЛИДИЯ Първо да я видим как ще се справи сама. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 преди 49 минути, dan!el каза: Топ отсвир като за Мегахит ... и до там! Безумно нелеп текст и адски слабо изпълнение и от двете. Това дори не знам на какво може да се дължи. Данна поне в предните си песни е много, ама много по-добре. Тя понеже има песни за цял албум 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Мисля, че по-отвратително нещо не съм слушал през живота си. 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hrsata Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Мен много ми харесва песента и изпяването.Напомня ми на друга песен или по-скоро на ретро звучене. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Хм...доста интересна песен. Готино ретро фолк звучене, не бих я сменил, ако ми я пуснат по радиото или ми тръгне неочаквано от някъде - за мен не е никак лоша.....особено пък на сегашния фон. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Бе не е ужасна и мацките са готини, ако си пуснеш клипа без звук, ма определено бих се трогнал да изключа радиото, по добре без тая песен, отколкото със. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Не е кой знае какво песента, но не мога да повярвам, че получава такъв хейт и тук, и в ютуб? Да, заспала е песента, но най-вече изпяването - само си представям Лидия, ако беше, как щеше да звучи, но... Галин трябва да си бута и Десата. Лошото е, че най-талантливата дебютантка - Данна - за пореден път с фалстарт, няма едно парче, с което да блесне и да се запомни. Предвид, че тик-ток звездите са в клипа, може поне в тази платформа песента да добие популярност Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 преди 5 минути, Blueberry каза: Лошото е, че най-талантливата дебютантка - Данна - за пореден път с фалстарт, няма едно парче, с което да блесне и да се запомни. Данна направи много по-добро впечатление в песен с Кичка! Парадокс! 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Данна само на дуети ли мисли да го кара? След тия флопове ако пусне нещо самостоятелно съвсем няма да се забележи. Жалко, защото е талантлива и я харесвам. Песента не ми допада. Много постно ми звучи, няма заряд. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Данна би имала успех с Лидия, ако направят нещо по-мазно. С Десита всеки е обречен на провал. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Не ми харесва изпълнението.Песента е хубава. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 От 18.01.2020 г. от 16:20, Blueberry каза: Не е кой знае какво песента, но не мога да повярвам, че получава такъв хейт и тук, и в ютуб? Да, заспала е песента, но най-вече изпяването - само си представям Лидия, ако беше, как щеше да звучи, но... Галин трябва да си бута и Десата. Лошото е, че най-талантливата дебютантка - Данна - за пореден път с фалстарт, няма едно парче, с което да блесне и да се запомни. Предвид, че тик-ток звездите са в клипа, може поне в тази платформа песента да добие популярност Изненадваш ме с това твърдение за хейта - да песента е поредната боза, включително е толкова безлична, че направо съм впечатлен как предизвиква каквато и да било реакция у някого, та чак и да изразяват хейт .... Евентуално вече на всички е омръзнала на Гнома формулата за дуети на певачките му до пълно пусване и просто тия двете го отнасят? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.