gioksy Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Все същия бийт ама интересен опит! Единствено ме дразни, че явно не проби в нейния стил и сега, на което е по-печелившо! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 преди 14 часа , Gerganafen каза: Проектът крещи "Галена" страшно много: прическа 1:1, цялостна визия, дори като изпълнение се опитва да я имитира... Ако ще я направи щастлива да има успех като тотално копие на някой друг, ок. Да бе само крещи ... На 100% и тая песен е почнала със ксерокопие от Феноменален, демек Зоопарк, ма явно почнал да свървша тонера и се наложило да допълват собствено творчество на местата, където вече са почнали да излизат бели петна на листа от изхабяване на оргинала. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 преди 12 часа , Mr. Greshen каза: Радко Петков какъв Радо Петков ти гони ? Меди е Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 преди 1 час, Donatella каза: какъв Радо Петков ти гони ? Меди е Радко е. Галин вчера беше качил на стори. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hrsata Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 ПОТРЕС е тая,пълен потрес.Скоро не бях чувал крава да мучи. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 И преди съм го казвал ама това Alpha Music е като някаква компания за произвеждане на копия, копия на песни, копия на изпълнители, никаква индивидуалност в абсолютно никакъв аспект. На мен са ми жалки и смешни и се изненадвам, че имат някакъв успех. Самите изпълнители имат качества и потенциал, но който им е ментор тотално ги осакатява. Всяка тяхна песен е слушана, всяка тяхна визия е гледана, нищо ново. “Няма да ми мине” си остана и за това стана такъв хит. 7 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Абе че е потрес, потрес е, че е клонинг, клонинг - и певицата, и песента, и видеото, изобщо сичко. Но да отчетем, че все пак има новаторство, или поне такова, що се отнася до Алфите на Гнома. Тая май е първата самостоятелна песен на някоя от тоз курник, което си е почти напредък. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 преди 59 минути, Lelqtian каза: Абе че е потрес, потрес е, че е клонинг, клонинг - и певицата, и песента, и видеото, изобщо сичко. Но да отчетем, че все пак има новаторство, или поне такова, що се отнася до Алфите на Гнома. Тая май е първата самостоятелна песен на някоя от тоз курник, което си е почти напредък. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 преди 3 минути, Blueberry каза: Самия факт, че не ми е позната, говори сам за себе си И междудругото, тая сериозно ли е Дессита? Аз си мислех, че е някой от поредните нови псевдоними за конкретен проект на редовната Деса. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Това ми звучи като опит за писане на песен. Нали се сещате за онези ютуб канали, които пресъздават известни песни, без да са ги слушали? Е, все едно някой, който не слуша чалга, се е опитал да направи такова парче по известни мотиви и клишета. Визията й е ужасна, а е хубаво момиче, имам чувството, че сама се е гримирала и си е правила косата. Изпълнението няма да го коментирам. Кому беше нужно? Пускайте вече Лидия!!! 2 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 преди 23 минути, Blueberry каза: Пускайте вече Лидия!!! Днес се оляхте с тая Лидия!🤣🤣🤣 От сърце и пожелавам да е флоп и Десита да е с по-голям хит! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Готина е песента, но талантът й е много под въпрос, мислех, че ще се развива в нейния си стил, много се изненадах да чуя проект ала Галена. Не знам защо цялостно се сетих за "Пак ли". Иначе на визия е ужас, по принцип ме дразни и като излъчване и по влогове, то само от там я знам. Но явно проби. Галин може много да го плюете, но компанията му стига първите места в Трендинг, да не говорим как Лидия малко по малко става жестока конкуренция на най-големите имена, само Десита нещо не успява. Определено не очаквах да стигне до тук с Алфа, отделен канал и т.н., но той успя и то как. Само че съм съгласен, че има нещо много изкопирано и познато във всичко, а двете момичета по принцип са доста талантливи и можеше много повече да правят, но България... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Taa па е най - тъпата. Ни талант, ни харизма, ни визия. Абсолютна чума. 4 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hrsata Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 преди 4 часа , WindWalkerMonk каза: Taa па е най - тъпата. Ни талант, ни харизма, ни визия. Абсолютна чума. Как я поля с кофата 😃 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.