Амброжка. Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Някъде четох, че този нафталин ще е участник номер 9. 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Февруари 20 Author Report Share Публикувано Февруари 20 От 1.02.2020 г. от 20:36, Beat. каза: Последният слух е за Димитър Маринов, но не е ясно дали ще е участник или жури. 9-тият участник е потвърден. https://nova.bg/accents/view/2020/02/20/278631/димитър-маринов-заменя-холивуд-с-като-две-капки-вода/ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Не мога да повярвам, че Луда пак ще е в ефир, просто не я виждам как ще понесе критика. А като певица с нищо не блести. Галя от Каризма ме кефи, ще се справя според мен. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 На кого ли ще се падне да имитира Луна? Ясно е, че има и такава уговорка 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 преди 12 минути, Гальо каза: На кого ли ще се падне да имитира Луна? Ясно е, че има и такава уговорка Надявам се на оня балон Тото. Галка също би била интересна в образа на президента. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Февруари 22 Report Share Публикувано Февруари 22 Познах, че ще е актьор... и ДИмитър Маринов беше друга алтернатива. Не съм изненадан. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Никому неизвестния актьор и Тото бяха скучни. Галя се представи г/д добре. Веднъж да ме изкефи Фънки. Буквално попиля кученцето на Янева. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 преди 2 минути, Fast каза: Никому неизвестния актьор и Тото бяха скучни. Галя се представи г/д добре. Веднъж да ме изкефи Фънки. Буквално попиля кученцето на Янева. Абсолютно,но няма да се изненадам ако Цура му купи и победата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Май Луна ще закрива. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Дара си беше Дара. Нищо интересно. Поздравления на Маги! Страхотна и въздействаща имитация на Кристина. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 На мен Маги не ми хареса. Много викане, много нещо. Дара си беше Дара, изпълняваща "bad guy". Типично Х-фактор изпълнение. Не възлагам много надежди на нея. Фики изненада и просто разби. Но все пак това е при личен избор, не очаквам да върви все така добре. Тото ми хареса, получи му се. Приличаше ми обаче на Хилда Казасян с тъмна коса :DDD Джей Джей също ми допадна, макар че не му симпатизирам. Антоан не го слушах, но маниерите бяха 1:1 със Слави. Галя е много неприятна и скучна, но не може да й се отрече, че пя досущ като Мадона - безумно фалшиво. Димитър Маринов ме изненадва, че е в това шоу, но явно му харесва идеята. Очаквам журито да го побутва от уважение. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Познах, че Луна няма да понесе критиката, пълно ку-ку. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Ох,плача с Луна.🤣🤣🤣🤣🤣 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Луна издивя ощена първия лайв Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 За Луна предварително си беше ясно, че са я викнали да им направи шоуто. Дано и в бъдеще да се представя добре в пеенето, като днес. А цирковете след това ще ги гледаме с интерес. Имам няколко фаворита от тази вечер, но според мен трябва да спечели Фики, защото неговият образ беше много далеч от него и съответно най-голямо предизвикателство. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 преди 4 минути, SG каза: Имам няколко фаворита от тази вечер, но според мен трябва да спечели Фики, защото неговият образ беше много далеч от него и съответно най-голямо предизвикателство. Не мисля че е било предизвикателство за него. Избрал си е най-лесната чуждоезична песен. По-негови думи е израснал със Stevie Wonder, и както казах в скандалите, сигурно я е пял по всевъзможни шоута за таланти. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 преди 3 минути, Fast каза: Не мисля че е било предизвикателство за него. Избрал си е най-лесната чуждоезична песен. По-негови думи е израснал със Stevie Wonder, и както казах в скандалите, сигурно я е пял по всевъзможни шоута за таланти. Все пак чисто като образ и изпълнение няма нищо общо с него, а другите повечето са близки до техните певци. Пък по-натам ще се види дали е било, защото го е тренирал с години или защото ще разбива стереотипи. На Луна как й дават някакви ниски точки, въпреки че съвсем не беше зле. Чакам Президента да направи изявление по въпроса. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Виждам как Дара ще бъде оценявана с доста точки и за напред от публиката, понеже има голяма фен база.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Пуснах си няколко изпълнения качени в фб и спрях да гледам изказванията на журито заради тия двамата Заека маека или както и да се казваха. Няма такива досади...и на всичкото отгоре да си мислят че са забавни. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Зуека и Рачков винаги са били анти. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Февруари 24 Author Report Share Публикувано Февруари 24 Прическата на Маги (продуцента), изтерясването на Фънки за JJ и ужасното пеене на Галя ми бяха най-абсурдните неща за вечерта. Фики изненада. Мисля, че абсолютно никой не го очакваше. Не знам с други образи как ще се справя, но с този уби! Ще се окаже, че предаването ще му е в плюс, а мислех обратното. Луна е на момента забавна, в други досадна, но с Фънки беше епично - "Къде съм аз, къде сте вие", "Тепърва много ще се радваш" 🤣 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Отсега е ясно,че ще спечелят или Маги или JJ,за Антоан съм 50/50. Халваджиян обича да реанимира кариери по този начин Иначе в топ 3 още според мен ще са Фики или Тото и Дара. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Почва да ми става жал за тая Луна. Тя не е добре, тя е за психиатрията. Тази жена наистина има сериозни отклонения, голяма грандомания, звездомания или каквото е там. Рядко противна, излагаща се и дрънкаща постоянно глупости с цел да е в прожекторите. Разбрала е, че като има скандал и се заяжда ще има рейтинг, ще я дават по ТВ и ще си играе на звезда. Рядко тъпа страгедия. Женицата е за психиатрия, тази живее в съвсем друг свят. Да не говорим, че тя си пее чисто чалгарски - аз по-тъпо направен образ на Лили Иванова не бях виждал. Бяха я докарали на разгонена камериерка от крайпътен мотел, отколкото на Иванова. Фънки се опитва да е мек с нея, за да не му кажат, че намесва стари отношения от друго предаване, но ни е пределено ясно, че иска да я заличи от земята. В което го подкрепям. Рядко зле е тази. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 От 24.02.2020 г. от 23:24, Fast каза: Зуека и Рачков винаги са били анти. Чак пък винаги..... но вече и за мен са банални. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Ох, Галя от Каризма ми е много смешна. Ама в хубавия смисъл. Начина по който говори ме кара да се търкалям от СМЕХОВЕ. Аз много харесвам Миси. Умирам Маги и JJ нещо ме дразнят. Очаквах и да пеят по-добре. Голяма мъка беше изпълнението на Маги. Интересно ми е JJ как ще изпее Dance monkey. Фики се представи най-добре. Пя страхотно и ме изненада приятно. Дара си беше Дара. Тото ... кой е този? Участва ли въобще във формата? Има ли го на картата, че не го виждам...? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.