THE IIconic Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 От 4.05.2020 г. от 12:57, meleto каза: Зуека и Рачков са толкова изчерпани и досадни. Много ме изнервят.. нито са забавни с тия "скечове", нито са в състояние да задържат аудиторията. Едни и същи тъпотии с неплащащия продуцент, непрекъснато прекъсване на журито. Едни и същи коментари от журиращите. А то от своя страна гласува тенденциозно за едни, поради лични причини. Публиката гласува еднакво. Грам няма обективност. Вечно Луна и Галя са с 3 и 4 точки. Всичките са против чалгата, а пък в същото време почти във всяко предаване има песен от жанра. Просто тоя формат е дразнещ вече. Друга година го гледам с кеф, тая година чакам с нетърпение да свърши. Много тъп сезон. Единствено Галя и Луна. И се дразня, че всеки път са с 3 и 4 точки, а имаха добри попадения. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 преди 12 часа , Olay каза: Дано се сетят да направя и имитация на Mohamed Ramadan В България не е ставала хит за съжаление. Шансовете са нищожни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 преди 3 часа , meleto каза: В България не е ставала хит за съжаление. Шансовете са нищожни. Според Шазам, хората я търсят песента. Отделно има няколко български клипчета. Предполагам, щеше да гръмне тъкмо в дискотеките. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 преди 1 час , Olay каза: Според Шазам, хората я търсят песента. Отделно има няколко български клипчета. Предполагам, щеше да гръмне тъкмо в дискотеките. Нали се сещаш, че в капките има музикален продуцент и ако за него дадена песен не е известна, значи няма шанс. Да не говорим, че сигурно се водят и по изданията на предаването в други държави и оттам взимат идеи за образи. Иначе, аз лобирам за БАМ БАМ от мнооого време и я поствах сто пъти във форума. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Луна е пълна излагация, изобщо не ѝ трябваше да участва, поне си мислихме, че горе-долу пее. Сега доказа обратното. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Честито на Фики! Заслужи си победата и аз бях за него. Изненада ме! 2 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bleron Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 От 19.05.2020 г. от 11:20, DevilWish каза: Честито на Фики! Заслужи си победата и аз бях за него. Изненада ме! Не следвам програмата добре, ама той със сигурност заслужи си. Той ме изненада с това изпълнение ! Това беше първата имитация на Тоше в тази програма, нали? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 преди 5 часа , bleron каза: Не следвам програмата добре, ама той със сигурност заслужи си. Той ме изненада с това изпълнение ! Това беше първата имитация на Тоше в тази програма, нали? Да, първата мисля, че беше! И мен ме изненада приятно Фики! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 21 Report Share Публикувано Май 21 От 18.05.2020 г. от 21:26, pacho каза: Луна е пълна излагация, изобщо не ѝ трябваше да участва, поне си мислихме, че горе-долу пее. Сега доказа обратното. + голяма излагация 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Халви яко го тресе кармата. Шоуто му се прочу в цял свят като расистко с хомофобско жури, а сега ще го глобяват за неспазване на мерките. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bleron Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 преди 52 минути, Fast каза: Халви яко го тресе кармата. Шоуто му се прочу в цял свят като расистко с хомофобско жури, а сега ще го глобяват за неспазване на мерките. Къде бяха тези моменти? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 преди 29 минути, bleron каза: Къде бяха тези моменти? Имитацията на Дара на BTS. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bleron Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 преди 8 часа , Fast каза: Имитацията на Дара на BTS. Гледах го...и само ужас! Аз никога не мога да издържа и тези водещи на програмата. Никой на тях е смешен. Чакам сега да слушам за глобата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.