Mr. Greshen Публикувано на Януари 27 Report Share Публикувано на Януари 27 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Принципно не е кардинално зле, и не е лошо да се припомни песента на актуалната публика, дето може и да не е чувала оригинала. Обаче Оригинала > това. По всички параграфи. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 На мен повече ми харесва тази версия. Гласът на Емилия прави песента просто разкошна, а не ми е от любимите обаче в дует с нея е много хубава! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Petroff Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Емилия е добре, старае се. Дъртия Стораро без желание е пял, а и аранжимента не ми харесва. Оригинала си е един път 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Адмирации за това, че са направили една от най-великите балади на всички времена в нов вариант. Емилия не е предложила нито една песен, от която да не лъха качество и да не се гордееш, че си фен на тази музика в последните години. Респект за това. Ще я слушам с месеци както и дуета с гръка, такива песни тряяябва да се правят повече! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Харесвам идеята да се правят стари песни - даже трябва по-често, особено както вече няма хитове. Но на Ема не й отива тая песен, а Стораро пее като мангал - едно време не виеше така с Деси. 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
F_cheSladko Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Откровено казано, оригинала е по-добър Не, че тази версия е зле, но с гласа на Деси повече ми допада 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 Свалили са нещо тоналността, Емилия я пее много ниско, Стораро е вкарал мазнотии и гръцк-турски напеви. Оригиналът е много по-добър и има емоция в гласовете им, тук не я усещам. На Емилия много ще ѝ ходи песен на Таня Боева, например "Дай ми". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Емилия да се пенсионира вече. Колко хитове окепази. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_presi Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Оригиналът си е по-як... Опредлено Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Винаги съм бил против презаписването на стари хитове. Оригинала е една от емблематичните песни на своето време и дори да бъде направена по-добре, просто няма как да се възприеме. Може би би се получило само при положение, че се изпее на ново хубава песен, която е останала недооценена когато е излязла. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.