Blueberry Публикувано на Януари 29 Report Share Публикувано на Януари 29 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Изтърка се вече този. Наистина трябваше да "убие" Папи Ханс след "Кекс",а не да продължава да се бута между шамарите. Песента иначе си е чисто копие на "Твой". Нищо интересно. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Само бийтът е як, но всичко друго е яко посредствено. Например Искрата има много яки композиции и идейни видеа, за съжаление е леко незабелязан. А този само се бута и прави на интересен, а дефакто не е. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Изпълнението не ми харесва много, а текста сме го слушали поне в 10 чалга песни. Предполагам, че неговоят таргет са 12-16 годишните и от тях ще се оцени положително така че браво. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Наистина напомня на любимата ми негова песен “Твой” , но и тази ме кефи много. Успех! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Егати наглата кражба: Този освен текстовете, няма нищо друго авторско. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Май е напълнял доста... поне е махнал мазната опашка... Пеенето на припева е ужасно. Песента не ми харесва. Текстът също е слаб. Бийтът можеше да спаси тоя проект, но има твърде много несъвършенства. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Твой 2.0, а ние точно това искахме! ТОП Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 От 29.01.2020 г. от 19:36, xroflx9 каза: Изтърка се вече този. Наистина трябваше да "убие" Папи Ханс след "Кекс",а не да продължава да се бута между шамарите. Песента иначе си е чисто копие на "Твой". Нищо интересно. + Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.