ANGEL Публикувано на Януари 31 Report Share Публикувано на Януари 31 ПП: Поставам го тук, защото си е чиста чалгийка. 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
korabnia9 Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Ми....Ще си спестя коментара. Пълен бълвоч. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Заспах! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Абе към края почна да ми харесва хахахах Малко е кратка, за да се набие. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Да очакваме ли и Алисия - "Принцесата"? Към каквито и други жанрове да ходят, накрая все към чалгата се връщат. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Изненадващо ми харесва. Не знам как са настроени хората в България към Дивна след катастрофата, тогава отнесе много хейт, дано има успех. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Много добро! Най-доброто с попаджийско участие от мнооого време насам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.