Blueberry Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 @Starboy дай си паролата да участвам и от твоя профил с една песен 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 преди 4 минути, Blueberry каза: @Starboy дай си паролата да участвам и от твоя профил с една песен Значи за песента на Старбой няма точки Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Участвам с радост винаги участвам и не печеля дано този път ми се отвори късмет 1 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 преди 26 минути, Donatella каза: Участвам с радост винаги участвам и не печеля дано този път ми се отвори късмет Значи от ТОП 10 си на 11- то място Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Този път ще пропусна финала, но поне песента е най-любимата ми в момента. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 @Willy позволи ми да участвам с 2 песни... моля! Моля! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 преди 12 минути, Blueberry каза: @Willy позволи ми да участвам с 2 песни... моля! Моля! Ааа, тогава и аз искам! 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Участвам с една от най-любимите ми балкански песни евър ❤️ 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 2 Author Report Share Публикувано Февруари 2 преди 39 минути, Blueberry каза: @Willy позволи ми да участвам с 2 песни... моля! Моля! Може да смениш песента с която участваш. 😃 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 преди 2 часа , Willy каза: Може да смениш песента с която участваш. 😃 @Denis вече участва с втората песен, която исках... бъдете съвестни 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ceco Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Запис!! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Боже,боже аз половината песни не знам как звучат как ще гласувам..дано се падна с повече познати. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 @meleto бързо взимай един от тези два гърмежа. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Колкото и да исках, от Цеца не успях да избягам. Запис! https://youtu.be/HA9-354DM2E 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 3 Author Report Share Публикувано Февруари 3 преди 7 часа , pechenko каза: ЗАПИС! Вече участват с нея. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Запис 4 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
payner_tv Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 3 Author Report Share Публикувано Февруари 3 преди 10 часа , xroflx9 каза: Боже,боже аз половината песни не знам как звучат как ще гласувам..дано се падна с повече познати. Ами ще ги слушаме и гласуваме. Ще направя видео с по 15с. от всяка песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 преди 5 часа , Vancho каза: @meleto бързо взимай един от тези два гърмежа. То е много лесно с доказани балкански хитове. Трудно е с по-неизвестни. А и съм свикнал да съм в дъното. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 3 Author Report Share Публикувано Февруари 3 Темата е отворена за по-малко от 24ч. и вече сме минали бройката участващи в Чалгавизия 5. Иска ми се този едишън да е успешен като първите и затова ще си позволя да тагна и да наспамя известията на всички предишни участници, ако искат да вземат участие и сега. @DjBS, @WindWalkerMonk, @.close to me., @payner_tv, @z_o_, @Runevski, @NazzkO, @Slavi, @Starboy, @PHILIPP PLEIN, @-A., @Гальо, @stereoto_, @mimchyyy9, @Kremito, @Putin, @gogo, @Senhor, @NICK., @SG 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.