THE IIconic Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 преди 8 минути, Donatella каза: @Blueberry, @THE IIconic, @NICK., @meleto, @payner_tv, @.close to me., @gogo, @devotioner, @ANGEL, @DevilWish, @dan!el, @Donatella, @xroflx9- @Gadinata и @Амброжка. https://drive.google.com/file/d/1QuBBx1oDoZT4XMjAmQL64qOEUM4ZCcQJ/view знаете, нали ? 05:10 Фикленооо забравих те! Нищо другия път 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 "Zemer" очаква вашата подкрепа с бюлетина номер 10 в избирателните урни! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 преди 10 минути, Beat. каза: "Zemer" очаква вашата подкрепа с бюлетина номер 10 в избирателните урни! В Топ 2 са ми албански песни, но за да гласувам, първо трябва да чуя останалите предложения. Моля видеото да бъде качено нейде другаде или да се даде списък с песните. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Гласоподавалите на "Zemer" ще получат специален подарък от Емилия! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 8 Author Report Share Публикувано Февруари 8 преди 2 минути, asylum каза: В Топ 2 са ми албански песни, но за да гласувам, първо трябва да чуя останалите предложения. Моля видеото да бъде качено нейде другаде или да се даде списък с песните. Я прати какво ти излиза. Аз пробвах от друг телефон и акаунт и ми го отвори. Проблем имах с видеото на втори полуфинал защото го бях направил private, но го оправих. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 преди 4 минути, Willy каза: Я прати какво ти излиза. Аз пробвах от друг телефон и акаунт и ми го отвори. Проблем имах с видеото на втори полуфинал защото го бях направил private, но го оправих. На компа съм - стои си черен екран и не тръгва, след като натисна плей. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Е нямаш ли айфон? 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Dan dan ще има ако не дадете 12 точки на този хит. Който даде поне 6 точки ще има хубава седмица, ясно? @Blueberry, @THE IIconic, @NICK., @meleto, @payner_tv, @.close to me., @gogo, @devotioner, @ANGEL, @DevilWish, @dan!el, @Donatella, @xroflx9- @Gadinata и @Амброжка. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 преди 18 минути, meleto каза: Dan dan ще има ако не дадете 12 точки на този хит. Който даде поне 6 точки ще има хубава седмица, ясно? @Blueberry, @THE IIconic, @NICK., @meleto, @payner_tv, @.close to me., @gogo, @devotioner, @ANGEL, @DevilWish, @dan!el, @Donatella, @xroflx9- @Gadinata и @Амброжка. Аз дадох 1. И аз не знам как стана! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 преди 53 минути, meleto каза: Dan dan ще има ако не дадете 12 точки на този хит. Който даде поне 6 точки ще има хубава седмица, ясно? @Blueberry, @THE IIconic, @NICK., @meleto, @payner_tv, @.close to me., @gogo, @devotioner, @ANGEL, @DevilWish, @dan!el, @Donatella, @xroflx9- @Gadinata и @Амброжка. То и аз май дадох 1 или 2 точки или изобщо не я включих.😥 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Е поне няма да съм с 0 точки...😂😂 А вие ще сте с лоша седмица 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 преди 19 минути, meleto каза: Е поне няма да съм с 0 точки...😂😂 А вие ще сте с лоша седмица 2 точки съм й дал🤣 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Току що, xroflx9 каза: 2 точки съм й дал🤣 4 не ти достигат. Това е положението. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 преди 23 минути, meleto каза: 4 не ти достигат. Това е положението. В последния момент ти обърках сметките Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 преди 13 часа , Donatella каза: @Blueberry, @THE IIconic, @NICK., @meleto, @payner_tv, @.close to me., @gogo, @devotioner, @ANGEL, @DevilWish, @dan!el, @Donatella, @xroflx9- @Gadinata и @Амброжка. https://drive.google.com/file/d/1QuBBx1oDoZT4XMjAmQL64qOEUM4ZCcQJ/view знаете, нали ? 05:10 Не забравяй кой те подсети за тази песен... няма от какво да се притесняваш :* 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Нали не сте забравили за Регетона? 😘 Хайде цъкайте клавиатурките, телефончетата и пращайте този ХИТ на финала, където му е мястото! 😘 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 12 Author Report Share Публикувано Февруари 12 От 8.02.2020 г. от 18:58, Willy каза: Първи полуфинал ВИДЕО: https://drive.google.com/file/d/1Plc--sIrqt92JF9OZ_oF8s5YQ1Xv0EgH/view?usp=drivesdk НЕКА ГЛАСУВАНЕТО ЗАПОЧНЕ СЕГА!! Важнo!! Този път гласувате за 7 песни, по точкова система: 12т, 10т, 8т, 6т, 4т, 2т и 1т.(или просто ми изпратете вашият топ 7). Не може да гласувате за себе си и гласувате единствено и само в вашият полуфинал! *ще ви помоля да гледате видеото преди да гласувате. 5-6 минути е и включва всички песни с заглавията* 7 песни отиват на финал! Краен срок за гласуване: 12.02 - 21:00ч. Успех! Гласували: 9/13 @Senhor, @BobiTo, @pechenko, @Mr. Greshen. От 8.02.2020 г. от 19:24, Willy каза: Втори полуфинал ВИДЕО: https://drive.google.com/file/d/1QuBBx1oDoZT4XMjAmQL64qOEUM4ZCcQJ/view?usp=drivesdk НЕКА ГЛАСУВАНЕТО ЗАПОЧНЕ СЕГА!! Важнo!! Този път гласувате за 7 песни, по точкова система: 12т, 10т, 8т, 6т, 4т, 2т и 1т.(или просто ми изпратете вашият топ 7). Не може да гласувате за себе си и гласувате единствено и само в вашият полуфинал! *ще ви помоля да гледате видеото преди да гласувате. 5-6 минути е и включва всички песни с заглавията* 7 песни отиват на финал! Краен срок за гласуване: 12.02 - 21:00ч. Успех! Гласували: 11/13 @NICK., @gogo Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 12 Author Report Share Публикувано Февруари 12 Удължавам срока за гласуване до утре - 21:00ч. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Ей сега ще гласувам, сорка 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 13 Author Report Share Публикувано Февруари 13 Остават още @Mr. Greshen, @NICK. и @gogo. Удължавам срока за още 24ч или друг ще може да замести вота им. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 14 Author Report Share Публикувано Февруари 14 Имам финалистите от първи полуфинал. Започвам да ги обявявам в random order. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 14 Author Report Share Публикувано Февруари 14 @BobiTo и Me Stenahori. Честито! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 14 Author Report Share Публикувано Февруари 14 @Vancho участва с модерна песен, но това не попречи да се класира на финал! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 14 Author Report Share Публикувано Февруари 14 За никой не е изненада и следващият финалист - Zemër. @Beat. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 14 Author Report Share Публикувано Февруари 14 @pechenko отива на финал. Успех! 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.