borisslav1 Публикувано на Февруари 4 Report Share Публикувано на Февруари 4 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Жестока е песента! Райна е една от любимите ми изпълнителки и рядко може да ме разочарова! Стилно и красиво видео, красива песен. Ще има интерес към нея според мен! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Терзийска удари с доста интересно и различно парче. Клипът също е много добър. Това, ако беше изпято от друга, щеше да е голям хит. Дано и на Райнето й се получи, ако не стане хит, значи официално можем да я броим за бита карта. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Много яка песен. Браво! Видеото също е супер. Може би това е най-доброто на Райна от “Зле те чувам”. Дано стане хит! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Интересен клип, приятна песен, ужасно изпяване. Противният глас на Райна може да съсипе всяко парче. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Отново класа и супер високо ниво. Да гледат и да се учат. На 19-тата си година пуска подобен проект. Мачкай! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Яка мелодия и клип, но какво винаги ужасно изпяване и текст, който не пасва на мелодията.Само Райна е способна да съсипе потенциален хит така.Не знам как и обработват гласа, но направо е непоносим. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Гласът й пак звучи зле, това й е проблемът на почти всяка песен в последните години. Само заради него нямам намерение да слушам песента пак. Клипът има готини кадри, но събрани всички наведнъж ми е малко манджа с грозде. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 преди 33 минути, GSA каза: Отново класа и супер високо ниво. Да гледат и да се учат. На 19-тата си година пуска подобен проект. Мачкай! Миличка не се заблуждавай! Песента е пръдня, а някога беше фактор. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Клипа изглежда добре. На теория, на практика с тая скучна и неслушаема песен е просто излишен разход ... 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Песента е брутална! Клипът също е на много високо ниво! Браво на Райна - добър старт на годината! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Песен, която лесно ще скипвам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Слаб припев и кофти изпяване А можеше да е супер песен... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Обикновено като прочета суперлативи за някоя песен в Рамания преди да съм я чул съм убеден, че за нищо няма да става и точно така се получава. Закономерност ли е това, от планетите ли е, Марс ли влияе, зли ли сме, простаци ли сме, невежи? 1 5 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 преди 51 минути, retr0 каза: Обикновено като прочета суперлативи за някоя песен в Рамания преди да съм я чул съм убеден, че за нищо няма да става и точно така се получава. Закономерност ли е това, от планетите ли е, Марс ли влияе, зли ли сме, простаци ли сме, невежи? Къде пък ги видя тези суперлативи, освен от мен? Тук за "Зле те чувам" се говореше какъв флоп ще е, ти за тази хубави неща търсиш. Да видим как ще се развие. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 С едно по-адекватно обработване на гласа това можеше да е супер хит. Звучи заглушено. И все пак ще се слуша. Най-адекватното на Райна от ''Зле те чувам''. Харесва ми. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Изслушах я на работа, но сега вече като мога да я слушам в нас като хората, мелодията е уникална, и текста. Страхотна е песента. Ще си я слушам. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 преди 52 минути, -A. каза: С едно по-адекватно обработване на гласа това можеше да е супер хит. Звучи заглушено. И все пак ще се слуша. Най-адекватното на Райна от ''Зле те чувам''. Харесва ми. Визията с шапката и в гората под стъклото са брутални. Да не са копирани пак или са иновация в БГ като цяло? Ако някой ми беше казал, през 2016 (когато гледахме "Нахално хубава" за 5 лв от Скерлев), че Райна ще има такъв клип, щях да му се изсмея. Тази жена е абсолютен хамелеон - няма 1:1 видео да си приличат в последните години, особено от 2018 насам. Няма празно. В повече ми идват сцените в леглото с телефона. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Видеото е много яко, но е трябвало да го направят така че всички кадри да си вървят като отделна сцена, а не различни кадри да се сменят през 1с. Нещо като клиповете на Галена. Песента от първо слушане не ми хареса, а песните на Райна винаги ме хващат от първото слушане. Дадох и няколко шанса и вече ме зариби. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 преди 8 часа , plambata каза: Това, ако беше изпято от друга, щеше да е голям хит. Така е, защото щеше да я изпее като хората. Тука фактора, който разваля песента е самата Райна. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 преди 13 часа , retr0 каза: Обикновено като прочета суперлативи за някоя песен в Рамания преди да съм я чул съм убеден, че за нищо няма да става и точно така се получава. Закономерност ли е това, от планетите ли е, Марс ли влияе, зли ли сме, простаци ли сме, невежи? Меркурий. Ретрограден. Има я и обратната закономерност - колкото повече хейт се изсипва върху дадена песен тука из форумо, преди да съм я чул, толкоз повече почва да ми харесва 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Много харесвам текстовете в песните на Райна,винаги имат послание.Дори и мелодията да не ми допада,текста винаги компенсира.Тук нямам забележки,страхотна е песента. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Не ми харесва, може ли такова изпяване и текст наблъскан с думи колкото да се римува, особено на припева... Като я сравня с "Пролетно слънце", която слушам всеки ден и ме е яд, че е дори по-добра от "Тежко мина младостта", а не прави гледания, заслужава да бъде номер 1 тази народна песен. Та там пее като звяр, тук какво ми мънка обработено. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 И аз съм съгласен, че е можело по-добре да обработят гласа, но пак е супер силна песен и попадение. Особено отсвира супер зарибява. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 А припева сме го слушали вече. 0:36 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.