GSA Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Намери си някъде, където да го хвърлиш, това, твойто гадно, скапано сърце, да не пострадат и други от любовта като мен. От сърцето ми къса. Помниш ли? Казваше ми: Като плачеш си красива! Звъниш ми сега, че ти липсвам... припев: Аз когато се обаждах, плакала до 5, да ти кажа, че ми липсваш и боли за теб, помниш ли какво ми каза: Стига, забрави! Ще ти мине, ще ти мине'' А сега звъниш пиян и съжеляваш, знам, ти където си, аз бях и много плаках там, а сега относно твоето ''Боли ме''. Ще ти мине, ще ти мине! куплет: Колко шансове ти давах, при теб оставах, но днес ще остана тук, при себе си, така добре те познавам, спести ми думите си… От сърцето ми къса. Помниш ли? Казваше ми: Като плачеш си красива! Звъниш ми сега, че ти липсвам... припев: Аз когато се обаждах, плакала до 5, да ти кажа, че ми липсваш и боли за теб, помниш ли какво ми каза: Стига, забрави! Ще ти мине, ще ти мине'' А сега звъниш пиян и съжеляваш, знам, ти където си, аз бях и много плаках там, а сега относно твоето ''Боли ме''. Ще ти мине, ще ти мине! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Много добре, кефи доста - браво на Райнуш! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 По-добра и от "Зле те чувам". Изненадах се от клипа, не очаквах толкова приятен и добър клип, но пък Райна винаги е имала приятни за гледане клипове, дори да не са най-скъпите. Не очаквах все пак такова нещо, по Планета гледам се върти стабилно. Браво, да продължава в тоя дух. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Хич не е лошо парчето, най-важното е, че е различно. След 2:50 е много як бийтът, добър инструментал и аранжимент. Думичките в припева също са подредени супер. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hrsata Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 От първото слушане ме грабна,много яка песен и има интересни кадри.Браво на Райна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 От 4.02.2020 г. от 23:51, GSA каза: Визията с шапката и в гората под стъклото са брутални. Да не са копирани пак или са иновация в БГ като цяло? Визията с шапката е крадена, да. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 преди 2 часа , Runevski каза: Визията с шапката е крадена, да. От къде е оригинала? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 преди 23 минути, GSA каза: От къде е оригинала? Нещо Ренинино, със сигурност! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.