FolkEmpire Публикувано на Февруари 6 Report Share Публикувано на Февруари 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Ами... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Доста добър английски Мисля, че ще ме зариби, но няма да постигне популярността, която му се иска. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Сега знаем кой е чел форума вчера... 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Не знам защо, но се скъсах да се смея! Песента не ми харесва. Едва ли бих си я пуснал пак! 2 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Евтиния. Изчерпа линията с Хабиби и сега пак ли ще провокира с гейски неща? 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 преди 2 минути, xroflx9 каза: Евтиния. Изчерпа линията с Хабиби и сега пак ли ще провокира с гейски неща? Иска му се да има втората Take me to church 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 преди 4 минути, Willy каза: Иска му се да има втората Take me to church Да,абсолютно. Аз също за нея се сетих докато гледам това.Не сме 2010 и мачкането с разни гардероби предизвиква само и единствено отвращение. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 He sings like kuku 9 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. retr0 Публикувано Февруари 6 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Февруари 6 He beshe the king of chalga and now I feel like he’s trying to be just some basic myrsha. Vasko, vasko tight yourself. 2 8 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Приятна песен. Приятелство с Рут му влияе добре. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Starboy Публикувано Февруари 6 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Февруари 6 Big kakafonia, it would be super if he sings na balgarski. Na mesta he sounds like kuku. P.S. Svetlana Vasileva - big kurva 1 11 1 Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Willy Публикувано Февруари 6 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Февруари 6 Тая песен по-скоро ме кара да цитирам смс-ите на великата Сонче. LELE PAK LI TURSI6 VNIMANIE, MA BOKLUK?! LELEE NIAMA DA TI SE RAZMINE! Ne mi se pravi na zvezda, ste te prebia. I galena tova iska za da i dokaja lubovta si. GOSPOD DA TE NAKAJE. TRAVESTIT 1 11 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 преди 1 час , Starboy каза: Big kakafonia, it would be super if he sings na balgarski. Na mesta he sounds like kuku. P.S. Svetlana Vasileva - big kurva Ето защо Азо не е бил на Мара на юбилея. Сега се е сдушил със циклопа, а тя нали открадна на Мара бивола! 1 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Топ екип - Рут Колева и Искрата Учудващо добре звучи на английски. До сега май чалга изпълнител не е имал сполучлив опит. Освен това май ще мине половин милион за денонощие. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Това не е първата песен на Азис на английски език. Деси Слава има сполучливи песни на английски език. Андреа също. Несполучливи са английските песни на Фики, Галена и Праси. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Повърнах си в устата, най-вече щом зърнах оная грозната! Веднага спрях това недоразумение. Андреа звучи най-добре на английски. Тая дебелана Азис вече не гони ли 65 години, няма ли да се пенсионира? 2 4 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Всъщност е доста приятно! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Какво е това? 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Пълна повърня. Много се радвам, че този интригантски нерез пропада и се излага като за световно. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 I don't. Nuff said for the big kuku kurva. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 преди 9 часа , asylum каза: Повърнах си в устата, най-вече щом зърнах оная грозната! Веднага спрях това недоразумение. Андреа звучи най-добре на английски. Тая дебелана Азис вече не гони ли 65 години, няма ли да се пенсионира? Ох много ми е готинко, че не му се получава. Той е отвратително интригантско същество. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 преди 27 минути, WindWalkerMonk каза: Ох много ми е готинко, че не му се получава. Той е отвратително интригантско същество. Хайде да му апнем жито, ей така - профилактично! 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 преди 45 минути, asylum каза: Хайде да му апнем жито, ей така - профилактично! E винаги! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Мазут нали беше върла противничка на чалгата, що се е навила да пише текст за типично поп-фолк парче (особено припева)? Май й е време за дует с другата дето уж "дупе не клатеше" - Диончето. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.