Lelqtian Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 преди 1 час , asylum каза: Хайде да му апнем жито, ей така - профилактично! Аз предлагам паметник да му направим ... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 преди 12 часа , asylum каза: Повърнах си в устата е как ? повърнал си в собствената си уста ли? 🤮 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 преди 3 часа , asylum каза: Хайде да му апнем жито, ей така - профилактично! А тия дето не ядем жито? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 La dont yu kal mi at d taims det aim daywn end smal? Yu olwes popin len yu nid atenshn Ai las ur komfort len yu niided a hom Lear ar yu nau? Ai niid samlone tu bi mai beibi Huu kears?! 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 преди 15 минути, Willy каза: La dont yu kal mi at d taims det aim daywn end smal? Yu olwes popin len yu nid atenshn Ai las ur komfort len yu niided a hom Lear ar yu nau? Ai niid samlone tu bi mai beibi Huu kears?! Ю мед май айс блид Ай хоп ю р прауд оф юселф. Соу прауд. big kurwa. kuku. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 преди 1 час , THE IIconic каза: А тия дето не ядем жито? Струва си да проядете! Ще поръчам гладко ашуре от Симит Еви, няма да разбереш ко ядеш, ще го украсят с нар и си готов! А може и питка - подавка с всякакви лакомства вътре. преди 1 час , Donatella каза: е как ? повърнал си в собствената си уста ли? 🤮 Да, надигна ми се и се задавих, та го преглътнах! преди 2 часа , Lelqtian каза: Аз предлагам паметник да му направим ... В Орландовци или Бакърена фабрика? 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Не е лоша. Опит за нещо по-интересно и като видео и като музика, но естествено няма да го пусна пак, защото е просто.... приятно и толкова. А тая Светлана е много противен индивид! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 преди 1 час, DevilWish каза: А тая Светлана е много противен индивид! От тая ме избива на агресия, още от първия път щом я зърнах! Направо се разтрепервам, човек! Всичко лошо в мен изплува, като видя тоя дебил със събрания поглед! 1 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 преди 1 час, asylum каза: От тая ме избива на агресия, още от първия път щом я зърнах! Направо се разтрепервам, човек! Всичко лошо в мен изплува, като видя тоя дебил със събрания поглед! Познато! Отвратително същество, направо ми иде да хвана един чук и да я перна по нещастната физиономия тая кокоша уста. 1 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Готина е и като гледам вече е първа в трендинг, видеото е интересно, в страната ни продължава да е табу темата и ще се коментира, радвам се, че опитва с нещо различно от предните парчета, на които залагаше. Иначе беше ясно за Светлана, те са неразделни. Доста чужденци коментират, забелязва се колко е известен на Балканите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Пак почнахме с педалските работи...ма не може бе, то като ти идва отвътре... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.