Beat. Публикувано на Февруари 12 Report Share Публикувано на Февруари 12 Продуцент: Константин Музика & Аранжимент: Константин, Меди, Оцко Текст: Анастасия Мавродиева Режисьор: Николай Скерлев Стил: Кристиан Пижов 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Коцето я е пял тази песен вече: Флоп. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Поредна изненада и начин да покаже как се прави хит от Константин и Меди, който сериозно е започнал да предлага интересна музика и песни, които да звучат изключително добре, актуално и интересно. Проекта е чудесен, само това "майната ти, Св. Валентин" идва малко в повече, но като цяло е добре и ще се хареса със сигурност! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Т Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Горкият Меди. Не може да отказва. Не го виждам с това темпо след 3-5 години. Просто го изстискват. Иначе песента не ми хареса. Тук и Меди не спаси положението. А предната на Константин беше в пъти по-яка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Приятна песен с кофти текст. Може да стане хит. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
devotioner Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Първия път не ми хареса, обаче след 2-3 слушания зарибява. Има потенциал. Оцко малко си е оставил ръцете, много са им тихи гласовете. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Добро е парчето, само малко в повече ми идва крещенето на припева. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 преди 1 час , asylum каза: Приятна песен с кофти текст. Може да стане хит. Май на тати! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Харесвам Меди още от първата му песен и си знаех ще успее. ❤️ Няма да е моето любимо парче с този текст срещу празника,но пък е супер якo. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Не е лоша, но припевът е доста слаб. Доста по-добре щеше да е, ако им бяха оставили по-силни гласовете в припева. Меди ми е малко неразпознаваем тук, а той има много отличителен глас по принцип. Това, което куца е обработката на Оцко. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Меди е мнооооого як, кефи ме, но Коце крещи, пеенето му е под всякаква критика в последно време и разваля песента. Заглавието също е доста тъпо, избирам Галин от днес. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 В пъти по-яка от на Галин. Изпяването е брутално и Оцко добре им е пипнал гласовете. Жестока музика! Видеото е под всяка критика. Много слабо и в допълнение промовира насилие, което също е минус. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Музиката е супер, в текста има нещо интересно, но изпълнението и на двамата е под всякаква критика. Звучи като някакво надвикване. Не става. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Меди е готин, но дъртия паламуд си е за пенсия вече. 2 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Много силна песен и преживяна, . Текста е точно в десетката. Много хора ще се припознаят в нея. Към края едва не ме разплака. Браво, че участва в музиката, ето защо ми харесва толкова-усеща се, че има музика. За мен е много лична тази песен, все едно е за мен. Просто е върха. Пусна я в най-подходящия момент. Номер едно си, Коцеееееееееее! 🔝🔝🔝❤🎶💥🌟 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 преди 1 час, DrAkO каза: Меди е готин, но дъртия паламуд си е за пенсия вече. Дай боже, всички "пенсии' да имат кариерата на Коце 20 години и да са пълни участия месеци подред. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 250 000 гледания има. Още не е отчело, сега коментирахме с Коце. Има голям интерес. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 преди 8 минути, zai4eto82 каза: 250 000 гледания има. Още не е отчело, сега коментирахме с Коце. Има голям интерес. Зайке, ти винаги ли си била фенка на Коцио или покрай Райна го откри? Имам чувството, че почна да го хвалиш от година-две? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 преди 29 минути, meleto каза: Зайке, ти винаги ли си била фенка на Коцио или покрай Райна го откри? Имам чувството, че почна да го хвалиш от година-две? Винаги съм му била. Ходила съм му на участия и като беше и без Райна. Имам всичките му предавания, списания, повечето му албуми на дискове с автограф от него, снимки с него дето сме се снимали, плакати. . Първите му аблуми ги нямам като са били на касетки, защото съм била малка тогава. и тоой го знае. Наското му помогнах за нещо м усвърших нещо. Обаче тогава нямаше вайбъри, фейсбук, инстаграм и нямаше как да се общува. Първите години го мислих за надут като беше с Райна и съм била малка, но ето, че след години съвсем друго отношение. Мога да го слушам цял ден без да ми омръзне. 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Скука. И защо трябва да ни вълнува Св Валентин, който не ми е известно да се почита от БПЦ, вместо да отбележат подобаващо с песен значително по тачения на родна почва Св Трифон? Освен това @zai4eto82 тая от клипа не може да ти стъпи и на малкия пръст, Коцьо скоропостижно да преустаноява да вика такива мръхли из клиповете си и да те взима тебе. Много по-добре ще му се получи, и клипа, и хита и сичко. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Абе става. Музиката е добре, текста интересен, поне ще се слуша известно време. Онова на Галин не става и за едно слушане... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 преди 1 час , retr0 каза: Абе става. Музиката е добре, текста интересен, поне ще се слуша известно време. Онова на Галин не става и за едно слушане... Добре? Ти не си в час. Музиката е толкова яка с тези инструменти, които са вкарали и има и участие Коце. На Галин е тъпа. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Много дране. Очаквах повече. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hrsata Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Бом бок като цяло.Константин никога не съм го харесвал,имал е много яки песни и това е факт,но вече не е същия и е адски антипатичен и ще продължава да пропада надолу.Въпросният Меди,ми е малко противен,има талант и приятен глас,не знам колко и къде ще стигне.Песента с Ваня му се получи,ама ако ще лежи на тая кълка,няма да го докара до никъде.Само да вземе и той да направи крака,че вече си имаме 1 Фики,2ро не ни трябва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.