Beat. Публикувано на Февруари 13 Report Share Публикувано на Февруари 13 музика: Даниел Ганев, Теди Александрова и Емрах Стораро текст: Теди Александрова и Соня Ангелова аранжимент: Даниел Ганев режисьор, сценарист и оператор: Николай Скерлев 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Не става. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Супер мазно... И музиката звучи супер зле Ганев защо бе? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Аман от Емрах и дуетите му! Ще я чуя през 2022. 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Много добре, браво за всичко. 3 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Февруари 13 Author Report Share Публикувано Февруари 13 Смазаха! 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Галин газ пикае! Хит, хит, хит! 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Клипа 1:1 с “Боже прости”, евала! Песента иначе е много музикантска, ще гръмне. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gioksy Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Не ми харедва... Липсва ми нещо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Наистина много музикантска песен и некомерсиална, но според мен ще се наложи. Ще тръгне бавно, но ще гръмне до седмица яко. 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Малеее брутална е. Хит ще гърми яко 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 БРУТАЛЕН ХИТ! 😍 Ето го оригинала: 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 преди 4 минути, PHILIPP PLEIN каза: БРУТАЛЕН ХИТ! 😍 Ето го оригинала: Няма да бъде Сторарова песен, ако не е взаимствана от някой кючек.. Едно и също. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Февруари 13 Author Report Share Публикувано Февруари 13 Е, то точно това е най-смотаната част. Можеше да я заменят с нещо друго. Гласовете и изпяването им правят песента. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 За пръв път да видя Теди в по-хубав клип. Много е готина. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Устните ли си е пипала Теди? Защо??? Не ми харесва Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 преди 1 час, Fast каза: Няма да бъде Сторарова песен, ако не е взаимствана от някой кючек.. Едно и също. Е, това е само свирнята. Където пеят, не е от кючека. На Азис всичките песни са такива, това защо не го коментираш? Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Боже @Blueberry сигурно оргазмира,че за 2 дена трима от любимците й пуснаха песни. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 абе вие уши имате ли ? това кючек ли е сега ?? от къде чувате кючек бееееееееееееее 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 На мен ми напомня за "Тук и сега" на Мария, която ми е страшно любима като видео и от части като музика, тя също е на Ганев, но тази е по-слаба, както и някаква по-бавна версия на "Душо моя". Хубава е, но онези двете са къде, къде. Видеото е доста добро! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Имам 2 въпроса: Това гласът на Емрах ли е? Някога Емрах ще има ли солова песен? Иначе, слаба е песента. Текстът е доста тъп. И това убива всичко. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 По-различна е песента, на мен лично ми допада. Изпяването е много добро. Малко ми звучи като песен на някой цигански оркестър, което в случая е обяснимо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Трудно може да се намери по-неприятна комбинация от изпълнители. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 преди 2 часа , Fast каза: Няма да бъде Сторарова песен, ако не е взаимствана от някой кючек.. Едно и също. Точно ти да коментираш как някой имал взаимствана песен от някъде, е особено смешно и мега лицемерно. Защо мисля дори не е нужно да обяснявам, ама газ пика като писаха как Пепа Джексъна е свила песента от немска реклама и изхаби километри да се обяснваш как било в рамките на разрешеното, въпреки че двете песни са не просто взаимствани, а 1:1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 преди 1 час , xroflx9 каза: Боже @Blueberry сигурно оргазмира,че за 2 дена трима от любимците й пуснаха песни. Представяш ли си утре, ако Денис Теофиков пусне нещо, какво ще се случи с мен? Иначе не ме изкефи супер много, липсва ми избухвацията. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.