borisslav1 Публикувано на Февруари 25 Report Share Публикувано на Февруари 25 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Жестока е песента! Видеото се е получило красиво и ще я слушам с кеф! Мария отново не ме разочарова! Даже е най-доброто от "Не я познавам тая жена" насам! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Нищо ново от Мара - същите кълчотения като от преди две петилетки, пак тормози някъф младеж на половината на ЕГНто и, песента - бледо копие на Гъзарка ... Изобщо едно такова цялостно усещане, че тва не просто сме го слушали вече, ми точно от Мара и точно преди две седмици. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Най-доброто от "Не я познавам тая жена" определено! Красив и свеж клип, готина песен и винаги с готина визия! Изкефи ме тотално. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Добро е парчето, но в съпровод с това мънкане си губи силата. И, за бога, какви хубави места и кадри, а тая пак се кълчоти като разгонена пуйка от 2002-ра.... Можеше да вкарат просто малко сценарий, актоьорска игра или да го направят това видео по-кинематографично... ама прост чалгарски мозък.... Поне си е избрала дружка по устни за видеото. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 От време на време нацелва песни, че и ги изпява добре, пак мънка, но се търпи, интересна е, кадрите са прекрасни, но наистина се кълчи прекалено, освен това ми е малко като мъжа във видеото сравнено с другия участник. Но определено е класи над последните неща песента, отиват й тези проекти. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Марче не се ли усеща че тези песни не се харесват особено. Текстовете са пълна трагедия при нея от много време насам, което преебава и най-яката музика. Вокално ми е трудно да я коментирам, защото не съм компетентен, а и съм й свикнал как пее, но забелязвам масово отрицателни коментари по този въпрос. Клипа може и да е хубав, но вече 20 години й се нагледахме да се кълчи я тук, я там. Като цяло продукция на килограм, за която хич не ми се вярва да има много хора които да си я пуснат доброволно повече от веднъж. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Не съм изслушвал докрай песен на Мария сигурно от една петилетка насам. И тази не прави изключение. Крайно време е да се откаже - интересът към премиера на Юнона сигурно е по-голям. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Вие па не сте добре. Да ви хареса дрането на Ария пред изпяването на Мария. Тя окрай време си мънка, но поне не е натоварващо и е нежно. По-добре от онова дерящо се магаре. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Марчелис чупи тъпометри всякакви. И тоя клип и на Кранево можеше да го снима. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 дайте оригинала ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Рекорд за най много клипове в канала на Планета ли ще поставяме? След 2 седмици още една тъпа песен ... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OSIRIS Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Честита Боза на Мара:) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.