Beat. Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 преди 12 часа , Lelqtian каза: Докато постваше, можеше да влезеш/направиш два три акаунта и да приключваме тоя вот Що, ти нямаш ли друг профил? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 И аз гласувах за финал 2. Хайде да се приключва тази мъка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Март 18 Author Report Share Публикувано Март 18 Трябват ми още двама от втори полуфинал да гласуват в първи за @pechenko и @BobiTo. Ето и финалистите от втори полуфинал! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Март 18 Author Report Share Публикувано Март 18 @WindWalkerMonk Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Март 18 Author Report Share Публикувано Март 18 @Vancho Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Март 18 Author Report Share Публикувано Март 18 @DevilWish 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Март 18 Author Report Share Публикувано Март 18 @meleto Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Март 18 Author Report Share Публикувано Март 18 @THE IIconic 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Март 18 Author Report Share Публикувано Март 18 Me 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Март 18 Author Report Share Публикувано Март 18 @Denis 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Чак сега видях,че ме няма никъде с моята песен на Малина.🙄 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Март 18 Author Report Share Публикувано Март 18 1. ? - 94т. 2. ? - 92т. 3. ? - 75т. 4. ? - 69т. 5. ? - 64т. 6. ? - 45т. 7. ? - 41т. 8.Мария Петрова - За първи път - 38т. @ceco 9.Бойка Дангова - Хубава съм казват - 35т. @SG 10.Таня Боева - Имаш ли приятели - 35т. @dan!el 11.Надя - Оган в сърцето - 34т. @mimchyyy9 12.Виктория - Моля се - 22т. @Lelqtian 13.Деси - Ах, да ми паднеш - 1т. @asylum 1 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Март 18 Author Report Share Публикувано Март 18 преди 10 минути, xroflx9 каза: Чак сега видях,че ме няма никъде с моята песен на Малина.🙄 Ти и Блу сте директно на финал, защото бяхте топ 2 на предишният едишън. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Март 18 Author Report Share Публикувано Март 18 преди 1 час, Willy каза: Трябват ми още двама от втори полуфинал да гласуват в първи за @pechenko и @BobiTo. Ето и финалистите от втори полуфинал! Цитирам, за първи полуфинал. ⬆️ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Оф любимите песни на Надя и Виктория са отпаднали.. тцтц Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 преди 3 часа , Beat. каза: Що, ти нямаш ли друг профил? Аз съм изненадан как имам профил изобщо, искаш втори да имам 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 преди 3 часа , Willy каза: @DevilWish Благодаря Ви! ❤️ 😘 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Какво се чака още @Willy ? Сигурен съм, че участниците вече загубиха нишката. Тагни всеки потребител в пост, който би могъл да предприеме действие за затварянето на този кръг. Не е нормално 30 човека да чакат един вече месец.... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Аз съм съгласен да гласувам вместо някого, но съм от първи и няма да ми се разреши. А ако случайно ми се разреши, обещавам, че ще гласувам справедливо, не само за себе си☺️ 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Март 22 Author Report Share Публикувано Март 22 Участниците с "Хищна хиена" и "Черно на бяло" ще бъдат дисквалифицирани. Резултати от първи полуфинал след броени минути. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Март 22 Author Report Share Публикувано Март 22 @Gadinata Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Март 22 Author Report Share Публикувано Март 22 @Beat. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Март 22 Author Report Share Публикувано Март 22 @gabbati 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Март 22 Author Report Share Публикувано Март 22 @.close to me. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Март 22 Author Report Share Публикувано Март 22 @Mr. Greshen 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.