Willy Публикувано Март 22 Author Report Share Публикувано Март 22 @payner_tv Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Март 22 Author Report Share Публикувано Март 22 @Амброжка. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Март 22 Author Report Share Публикувано Март 22 1. ? - 75т. 2. ? - 74т. 3. ? - 59т. 4. ? - 49т. 5. ? - 48т. 6. ? - 45т. 7. ? - 35т. 8. Никол - Give me some sex - @Alter Ego - 31т. 9. Жулиета - Дай ми - @ANGEL - 22т. 10. Sabiani feat Катя - Me thuaj te dua - @devotioner - 20т. 11. Марияна и Виктория - Прости ми ти - @GSA - 19т. 12. Таня Боева и Руслан Мъйнов - Черно на бяло - @pechenko - 0т.(18) 13. Петра - Хищна хиена - @BobiTo - 0т. (64) 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 За пръв път се радвам, че отпаднах. Пожелавам успех и търпение на всички класирали се напред! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Ехх, надявах се "Give me some sex" да се класира поне до финал. Все пак се радвам, че успях да се класирам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Март 22 Author Report Share Публикувано Март 22 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Март 22 Author Report Share Публикувано Март 22 ЧАЛГАВИЗИЯ EDITION 7 - ФИНАЛ ГЛАСУВАНЕ! ВИДЕО с песните: https://drive.google.com/file/d/1OEVHGbQTMJ5osCZPPUJAoDtcdf_Q6gZh/view?usp=drivesdk PLAYLIST с песните: https://www.youtube.com/playlist?list=PLaxV_7VqZOK-_cyivbzbucCi7JQI3IQEN Финалисти, очаквам вашият вот НА ЛИЧНО! Гласувате за 10 песни по точкова система - 12, 10, 8-1т (или просто ми пратете вашият топ 10) Не може да гласувате за себе си! Успех! Финалистите: @payner_tv, @WindWalkerMonk, @Mr. Greshen, @Beat., @xroflx9, @Willy, @Gadinata, @THE IIconic, @Denis, @.close to me., @meleto, @Blueberry, @gabbati, @DevilWish, @Амброжка., @Vancho. Краен срок за гласуване 28.03 - 15:00ч! Важно! На финал по нормалната точкова система гласуват само финалистите. Отпадналите участници и другите потребители ще имат право да ви подкрепят като си изберат топ 3 или топ 5 от финалистите. Техните точки за даване са общо 15, така че ако гласуват за 3 песни, всеки ще получи по 5 точки и обратно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 преди 20 часа , Willy каза: 13. Петра - Хищна хиена - @BobiTo - 0т. (64) Ужас ужас ужас Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 преди 14 часа , Willy каза: ЧАЛГАВИЗИЯ EDITION 7 - ФИНАЛ ГЛАСУВАНЕ! ВИДЕО с песните: https://drive.google.com/file/d/1OEVHGbQTMJ5osCZPPUJAoDtcdf_Q6gZh/view?usp=drivesdk PLAYLIST с песните: https://www.youtube.com/playlist?list=PLaxV_7VqZOK-_cyivbzbucCi7JQI3IQEN Финалисти, очаквам вашият вот НА ЛИЧНО! Гласувате за 10 песни по точкова система - 12, 10, 8-1т (или просто ми пратете вашият топ 10) Не може да гласувате за себе си! Успех! Финалистите: @payner_tv, @WindWalkerMonk, @Mr. Greshen, @Beat., @xroflx9, @Willy, @Gadinata, @THE IIconic, @Denis, @.close to me., @meleto, @Blueberry, @gabbati, @DevilWish, @Амброжка., @Vancho. Краен срок за гласуване 28.03 - 15:00ч! Важно! На финал по нормалната точкова система гласуват само финалистите. Отпадналите участници и другите потребители ще имат право да ви подкрепят като си изберат топ 3 или топ 5 от финалистите. Техните точки за даване са общо 15, така че ако гласуват за 3 песни, всеки ще получи по 5 точки и обратно. Едва избрах 10, но гласувах! Успех на участниците! Виждам, че моят фаворит е на финал! Успех пожелавам на песента! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Може ли да ми припомниш с коя песен участвам, че забравих. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Март 23 Author Report Share Публикувано Март 23 Вече гласуваха 9/16 участници. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 преди 3 часа , THE IIconic каза: Може ли да ми припомниш с коя песен участвам, че забравих. Как коя? КОГААААААААЍ? Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Март 24 Author Report Share Публикувано Март 24 От 23.03.2020 г. от 0:56, Willy каза: ЧАЛГАВИЗИЯ EDITION 7 - ФИНАЛ ГЛАСУВАНЕ! ВИДЕО с песните: https://drive.google.com/file/d/1OEVHGbQTMJ5osCZPPUJAoDtcdf_Q6gZh/view?usp=drivesdk PLAYLIST с песните: https://www.youtube.com/playlist?list=PLaxV_7VqZOK-_cyivbzbucCi7JQI3IQEN Финалисти, очаквам вашият вот НА ЛИЧНО! Гласувате за 10 песни по точкова система - 12, 10, 8-1т (или просто ми пратете вашият топ 10) Не може да гласувате за себе си! Успех! Краен срок за гласуване 28.03 - 15:00ч! Важно! На финал по нормалната точкова система гласуват само финалистите. Отпадналите участници и другите потребители ще имат право да ви подкрепят като си изберат топ 3 или топ 5 от финалистите. Техните точки за даване са общо 15, така че ако гласуват за 3 песни, всеки ще получи по 5 точки и обратно. Гласували: 10/16 Не са гласували: @Mr. Greshen, @xroflx9, @Gadinata, @Blueberry, @Denis, @.close to me.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Нещо не ме изкефиха песните и трудно сглобих топ 10. Мисля, че ще спечели Гергана. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Март 24 Author Report Share Публикувано Март 24 Update: Гласували 13/16 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Март 24 Author Report Share Публикувано Март 24 преди 25 минути, Willy каза: Update: Гласували 13/16 Точките от първо до последно място до момента: Първо място 97т. 64т. 55т. 53т. 52т. 48т. 47т. 46т. 46т. 39т. 39т. 38т. 35т. 35т. 32т. Последно място 28т. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Март 27 Author Report Share Публикувано Март 27 От 23.03.2020 г. от 0:56, Willy каза: ЧАЛГАВИЗИЯ EDITION 7 - ФИНАЛ ГЛАСУВАНЕ! ВИДЕО с песните: https://drive.google.com/file/d/1OEVHGbQTMJ5osCZPPUJAoDtcdf_Q6gZh/view?usp=drivesdk PLAYLIST с песните: https://www.youtube.com/playlist?list=PLaxV_7VqZOK-_cyivbzbucCi7JQI3IQEN Финалисти, очаквам вашият вот НА ЛИЧНО! Гласувате за 10 песни по точкова система - 12, 10, 8-1т (или просто ми пратете вашият топ 10) Не може да гласувате за себе си! Успех! Краен срок за гласуване 28.03 - 15:00ч! Важно! На финал по нормалната точкова система гласуват само финалистите. Отпадналите участници и другите потребители ще имат право да ви подкрепят като си изберат топ 3 или топ 5 от финалистите. Техните точки за даване са общо 15, така че ако гласуват за 3 песни, всеки ще получи по 5 точки и обратно. Гласували: 14/16 Не са гласували: @xroflx9 и @Mr. Greshen Краен срок за гласуване 28.03 - 15:00ч! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Март 28 Author Report Share Публикувано Март 28 Не е гласувал само още @Mr. Greshen 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 преди 4 минути, Willy каза: Не е гласувал само още @Mr. Greshen Ами снощи беше на линия и пак си придава важностите. Дискфалицирай го. Всеки път го чакаме. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 преди 7 минути, Willy каза: Не е гласувал само още @Mr. Greshen Даже и в момента е на линия Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Март 28 Author Report Share Публикувано Март 28 Започваме! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Март 28 Author Report Share Публикувано Март 28 Последно(16-то) място е @meleto с 31т. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Март 28 Author Report Share Публикувано Март 28 15-то място е за @THE IIconic с "Сериен лъжец". 39т. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Март 28 Author Report Share Публикувано Март 28 "Зона за любов" се класира на 14-то място с 46т. и с нея участва @Амброжка.. 2 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Март 28 Author Report Share Публикувано Март 28 13-то място, @Denis с 46т. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.