Fast Публикувано на Март 3 Report Share Публикувано на Март 3 Попълнете празната бланка и я постнете: Заслужава ли Fast да остане модератор? - Защо? - И двете полета са задължителни. Имате право да гласувате само ако сте написали поне 50 коментара тази година, или 100 в предишната и не сте регистрирани по-рано от Декември 2019. Всеки глас ще бъде проверяван ръчно. Моля, бъдете максимално обективни. Без дискусии. Можете да обсъждате случващото се в Чат мания. Краен срок за гласуване: 10.03, 00:00 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 Да. Защото дълги години наред върши работата си перфектно, отдава супер много време и старание за форума и всичко, което прави. Ако трябва дори да има само един модератор, то това трябва да бъде Фаст. 3 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 Да, разбира се. Не мисля, че дори подлежи на дискусия. 2 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 Разбира се, че да. Най-добрият модератор си именно ти. Някои, нуждаещи се от внимание, те провокират, защото знаят, че отговаряш напълно сериозно и че няма да останат без отговор, а те отговарят на това с още една глупост и така продължава докато някой не прекали. 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 Да,разбира се. Не виждам защо изобщо се обръща все още внимание на разни форумни тролове с изключение може би на Пламбата,които по принцип е умно момче,но по това време на годината нещо изплисква легена. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 4 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 Аз няма да обвинявам другата страна, защото всеки си има своите погледи и винаги масовката печели. Ето и моите: При Фаст има висока градация в последните 2 години и не е същият заслепен на една тема потребител. Като мод винаги е бил топ и коректен. Заслужава, да. 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 Заслужава на 100%. Той е адски полезен във всяко едно отношение, съвестен е и влага много време и старание в това форума да върви само напред. Разбира се и той има тук-там някоя треска за дялане, но пък кой от нас няма? 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 Да. Смятам, че е достатъчно активен и полезен във форума. Същото мисля и за останалите модератори за които както аз, така и всички други потребители имахме възможност да гласуваме преди месеци, за да бъдат избрани. Доколкото помня ще има гласуване отново след няколко месеца, така че не виждам смисъла на тази тема? Ако Fast наистина не заслужава да бъде модератор, няма да бъде избиран отново и отново от мнозинството. А ситуацията с минусите е като в детската градина. Предлагам да хвърлите поглед на тази тема и да видите дали наистина има проблем с някого от модераторите или просто определени потребители имат навика да спамят с минуси, да бъдат вечно недоволни от нещо и да правят темите на г*з. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
retr0 Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 Е кви са тия работи ся? Ше сваляме правителството? Ми ние сме си го избрали, ся ше чакате новите избори и тогава ако не ви харесва ще го преизберем бе. Тоя форум е една малка извадка на целия народ в България, казвал съм го и преди, и ето, ето... Моля името му от Fast да бъде променено на BoykoB 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 Не знам дали отговарям на изискванията, но все пак ще изкажа мнение. Няма значение дали заслужава или не, във форума имаше допитване, което според мен беше обективно и той беше избран за модератор. Проблема според мен е в някои правила, които по-скоро ограничават потребителите и не трябва да бъдат налагани така строго. Скандали и интриги винаги е имало и винаги ще има, това му е интересното на форума. П. П. Според мен трябва да се замислите и кой би дошъл на негово място, защото дори се изненадвам, че има желаещи нормални хора да се захванат с подобна работа. Още повече гратис доколкото ми е известно. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 Тая тема ме кара да се чувствам горд, че съм българин по лична карта, здравна книжка и изтекъл международен паспорт. И ми се иска другаря бай Тошо да беше още жив да види как се правят избори. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 @meleto май каза, че на всеки 6 месеца ще има нови избори за модератори? Ако е така - то заслужаваш да си изкараш мандата, НО аз на твое място след това не бих се кандидатирал за нов такъв. Вече доста години си на този пост и постоянно има недоволни от теб. Плюс това на определени теми си доста чувствителен и това често влияе на модерирането ти. Знаеш, че винаги съм те подкрепял, но това е истината - "отърваваш кожата" вече няколко пъти ... не е ли така? И не ти ли идва вече в повече? Не знам за какво толкова се натискаш да си на тоя пост ... след всичко... Ако направиш глупостта(за мен ще е глупост) да се кандидатираш пак за модератор - няма да те подкрепя. Не се занимавай ... 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 Заслужаваш Защото си вършиш работата чудесно 1 Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 преди 3 часа , Vancho каза: @meleto май каза, че на всеки 6 месеца ще има нови избори за модератори? Ако е така - то заслужаваш да си изкараш мандата, НО аз на твое място след това не бих се кандидатирал за нов такъв. Вече доста години си на този пост и постоянно има недоволни от теб. Плюс това на определени теми си доста чувствителен и това често влияе на модерирането ти. Знаеш, че винаги съм те подкрепял, но това е истината - "отърваваш кожата" вече няколко пъти ... не е ли така? И не ти ли идва вече в повече? Не знам за какво толкова се натискаш да си на тоя пост ... след всичко... Ако направиш глупостта(за мен ще е глупост) да се кандидатираш пак за модератор - няма да те подкрепя. Не се занимавай ... Да, на всеки 6 месеца има нови избори. Точно заради подобни конфликти. Вие си решавате кого да подкрепите. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 Нямам страна по темата, но ми е доста съмнителна тази активност в тази умряла иначе папка. Усещам, че е имало агитацийка 😅 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 Да, заслужава! Според мен е отзивчив и полезен за форума. Личните му пристрастия към изпълнителите и мен ме дразнят понякога, но не съм забелязала да е проявавал такива към потребителите, което е по-важното за един мод. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 Имал си сигурно своите грешки, но в момента си може би най-активния модератор във форума или поне в попфолк раздела, в който единствено влизам. Заслужаваш да запазиш поста си и заслужаваш разумните потребители да те подкрепят и да затанат на твоя страна. Нека не се отказваш заради 4-5 трола, които се опитват да завземат форума с елементарността си и заради които влизат все по-малко потребители изобщо. Нека този път не побеждават простотията и пошлото отношение! Аман от такива! Кои са те си личи и по реакциите на постовете в тази тема! 2 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 преди 27 минути, dan!el каза: Имал си сигурно своите грешки, но в момента си може би най-активния модератор във форума или поне в попфолк раздела, в който единствено влизам. Заслужаваш да запазиш поста си и заслужаваш разумните потребители да те подкрепят и да затанат на твоя страна. Нека не се отказваш заради 4-5 трола, които се опитват да завземат форума с елементарността си и заради които влизат все по-малко потребители изобщо. Нека този път не побеждават простотията и пошлото отношение! Аман от такива! Кои са те си личи и по реакциите на постовете в тази тема! Алооо... Моля фенове на оная елементарница Ема гърбавата да не знаят много. Благодаря! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 От 3.03.2020 г. от 22:04, Starboy каза: Да. Защото дълги години наред върши работата си перфектно, отдава супер много време и старание за форума и всичко, което прави. Ако трябва дори да има само един модератор, то това трябва да бъде Фаст. +1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 От 3.03.2020 г. от 22:04, Starboy каза: Да. Защото дълги години наред върши работата си перфектно, отдава супер много време и старание за форума и всичко, което прави. Ако трябва дори да има само един модератор, то това трябва да бъде Фаст. +1 Да. Винаги помага с каквото може. Оставам настрана необективното му мнение що се отнася до Преслава и другите чалгаджийки, но не мисля че това има нещо общо с работата му. П.с. не знам дали отговарям на условията де 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
montil Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Да 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Да, защото опитът и времето са показали, че те бива за това. Вършиш си коректно и безпристрастно работата и си един от най-активните и дейните модератори във форума. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 Да, разбира се. Не знам какви са последните събития довели до пускането на тая тема, но всичко може да се разреши. Ако някой потребител не одобрява модерирането ти, се съветвам да не действаш върху неговите постове, а да помолиш друг колега да вземе решението вместо теб, за да е по-обективна преценката. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 9 Author Report Share Публикувано Март 9 За: Starboy Slavi Kriminal xroflx9 Willy Амброжка. Beat. Vancho Brian petya1 dan!el Jouey Arwity montil gogo Blueberry Против: Няма Неутрални: retr0 fearless` Olay Общо гласували: 19 16/0/3 Благодаря на всички взели участие в допитването. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари