anelia Публикувано на Март 4 Report Share Публикувано на Март 4 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 Както винаги.... силна песен, хубав текст, добро видео..... Песента обаче защо ми е така позната..... сякаш съм я слушал и преди и е някакъв кавър, а пише, че е съавторство по музика на Лияна и Биолчев.... Нямам идея, но е много добро и стойностно. За пореден път добро нещо от нея. 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 И на мен ми е страшно познато! 100% са пипали някоя Арабска/Египетска песен. Но доста добър проект като цяло, съгласен съм, но нищо няма да стане от него. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 Много е хубава песента,а Лияна както винаги е супер красива. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Номер 1 в трендинг. Много силна песен Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Андреа-Като непознат? Иначе ми допада.. браво на Лияна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Скучна е. Лияна вече има 100 песни със същата тематика. Не разбирам защо е №1 в трендинг. Според мен ще секне. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Лияна колко песни такива ще направи, цял албум може да извади в тая линия...провлачена ми е. Иначе си е маце, не се отрича. Бих я оправил 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Брутална е, брутална! Лияна заслужава много повече в момента, имаше куп хитове с по-големи комерси, сега трудно й се получава, а трябва, защото всичко е изпипано. Радвам се, че е първа в Трендинг, има шанс значи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AdrenaLine Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 На мен лично изобщо не ми харесва! Омръзна ми да се оплаква колко е страдала от мъже в тия песни, едно и също Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.