Beat. Публикувано на Март 12 Report Share Публикувано на Март 12 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Я да чуем 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Изобщо бях забравил за тая Джулия, но песента отново е повече от добра. Хареса ми. Лесно запомняща се, комерсиален и готин текст, то такива се и търсят. Видеото е чудесно и тя изглежда по-добре от всякога. Да, има градация при нея, но ако продължи със самостоятелни песни! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Много добър проект, поздравления. Песента е зарибяваща, Джулия е много красива😍 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 ОХ Да гори в любов 2 Еднакво и банално.... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Страхотна е песента. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Друго си е когато е сама и е право в десятката! Много добър проект! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Ето това е Джулия! Да спре вече с тоя Кристиан, сама направо разбива. Песен, клип, всичко в десятката. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cool_boy_ Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Много ми харесват и песента, и клипа! Джулия да продължава така за напред. Всестранен талант е обаче - в миналия клин татуистка, сега скулпторка 😀 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 звучи като песен на Цв.Янева.. Харесва ми ! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Много ми е познато ... хм Иначе много ми харесва,начина на изпяването е много зарибяващо. Дует с Кристиан,категорично да не предприема близките 10 години. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 КалендарЯ!? 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Първата слушаема песен за последния месец. Даже ме кефи доста. Браво на Джулката! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gioksy Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Браво на Джулия! Доста е силна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Прилича на поне 20 песни, но е много яка. Личи си, че се е постарала. Дано и се получи 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NICK. Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Как ми липсваш болка мояяя... Иначе ми харесва! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Ауууу, много, ама много ми харесва, тази Джулия си мачкаше преди, ще се наложи пак малко по малко, само да не бута мъжа си. Има прилика с "Болка моя", мисля, че точно това ме кефи още повече, зщото тази песен е незабравима. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Всъщност не е нищо чак толкова особено, колкото се изкарва - просто е приятно за слушане, без обаче да се заслушваш много. Текста е прекалено "уличен" и проваля възможността песента да е доста по-добра. Обаче тя толкова беше свалила очакванията към себе си след предните два провала с мъжа си, че тук всички са вече са впечатлени дори от тази песен. П.С. А някой може ли да ми обясни смисъла в клипа, че и него не схващам много-много? Успях да хвана само това, че голяма част от кадрите са извади като по калъп от "Добре ли си". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 Топито! Много ми хареса и на мен, личи си старанието. Да продължава само със солови проекти, че този Кристиян я смъкна с няколко крачки надолу. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
amor_mio Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 Много добра песен! Отдавна нищо от чалгата не ме беше зарибвало така. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Много добра! Избухна Джулето. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.