asylum Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 преди 12 часа , Lelqtian каза: Най-общо аз го смятам така - точно ми се губи дата, когато китайците обявиха пълно затваряне на Ухан, ма най-грубо казано беше някъде януари, а го отвориха едва тия дни. Два месеца, по груби сметки, и то от най-твърдата каранатина, с най-силни мерки. Засега никой не е вкарал такива репресивни мерки за наше добро, включително Италия се помотвоха, два месеца не ни мърдат като цяло, вероятно и повече. Освен ако не си в Щатите, щото там се очертава да е мътно и кърваво, в който случай си дигай чукалата по най-спешен начин И изобщо като гледам/слушам/чета какви ги "мислят" там, в световен мащаб всички мерки може да се проточат много по-дълго, отколкото трябва. Ама дано не съм прав. Като оживеем, ще видим. Летището е затворено от две седмици, което всъщност ме кефи. Никой не може да ме натири 🤣 ще си надувам Клеа в нас и из плажа, дорде мине чумата. Но кел файда от мерки, като у всяка страна са различни. Да вземат да решат нещо на глобално ниво. Това по-гадно от война. 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 Кмета ни раздига пейките, за да не могат хората да сядат и да се събират и струпват. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 преди 2 часа , zai4eto82 каза: Кмета ни раздига пейките, за да не могат хората да сядат и да се събират и струпват. Има някакъв случай в Руен цяло семейство но не разбрах от кое село близо са до мен така както е тръгнало навсякъде ще се разнесе не знаеш кой е здрав и кой не е Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 Ужас това е съседното село https://novavarna.net/2020/03/28/жител-на-варненско-село-под-карантина/ Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 Ти от Аспарухово ли си? Много пъти съм минавал от там, Чудните скали ❤️ Иначе се очакваше ... с толкова завръщащи се от чужбина. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 преди 11 часа , Olay каза: Ти от Аспарухово ли си? Много пъти съм минавал от там, Чудните скали ❤️ Иначе се очакваше ... с толкова завръщащи се от чужбина. право в десятката 1 Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Това, който каже, че не му било важно фризьор, козметик в това положение не му вярвам. Естествено, че са ти нужни тези неща- най- нормални нужди. Дай да се занемарим като сме затворени и да не се грижим за себе си. Моята козметичка днес отвори за първи път след като от 2 седмици не беше отваряла. Имаше един клиент, който й звънял от 2 седмици и тя го оправи, но беше с маска. После и аз минах при нея и след мен затвори. Евала, че се отзова тя. Фризьорката ми и тя вече мисли да отваря, ще работи с маска. Не може да се седи. Ама ходенето при фризьорката ми ще го отложа засега макар, че косата ми има спешна нужда от освежаване- едно подрязване, боядисване. Не съм я правила още от Коцето още- от 20 декември. Само подстригване и измиване, и маска досега. Ама заради вируса да не се поддържаме, не го разбирам. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 И аз не го разбирам, Танче. Утре ще викна бръснаря у нас. Няма да ходим като орангутани, я! 1 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 преди 14 часа , zai4eto82 каза: Това, който каже, че не му било важно фризьор, козметик в това положение не му вярвам. Естествено, че са ти нужни тези неща- най- нормални нужди. Дай да се занемарим като сме затворени и да не се грижим за себе си. Моята козметичка днес отвори за първи път след като от 2 седмици не беше отваряла. Имаше един клиент, който й звънял от 2 седмици и тя го оправи, но беше с маска. После и аз минах при нея и след мен затвори. Евала, че се отзова тя. Фризьорката ми и тя вече мисли да отваря, ще работи с маска. Не може да се седи. Ама ходенето при фризьорката ми ще го отложа засега макар, че косата ми има спешна нужда от освежаване- едно подрязване, боядисване. Не съм я правила още от Коцето още- от 20 декември. Само подстригване и измиване, и маска досега. Ама заради вируса да не се поддържаме, не го разбирам. ако прехванеш короната дали ще мислиш за прическата си 1 Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 преди 14 минути, Brian каза: ако прехванеш короната дали ще мислиш за прическата си Аз се грижа за себе си пък. И упражнения си правя, и ям малко и съм свалила 3 кг. Не като другите дето се тъпчели само като са затворени сега като ги чета. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 преди 44 минути, zai4eto82 каза: Аз се грижа за себе си пък. И упражнения си правя, и ям малко и съм свалила 3 кг. Не като другите дето се тъпчели само като са затворени сега като ги чета. Мани тва. Кажи колко маски уши неска? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 Отменят задължителното носене на маски на обществени места 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 Не знаех, че има маски, които струват 15 лв с филтър- луди ли са. Мутафчийски много си противоричи- преди дни маските не били задължителни- само болни да ги носят, не предпазвали. Сега били задължителни- нещо, което сме задължени да носим, нищо, че не предпазва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 преди 3 минути, Donatella каза: Отменят задължителното носене на маски на обществени места Иди ги разбери. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 преди 25 минути, zai4eto82 каза: Не знаех, че има маски, които струват 15 лв с филтър- луди ли са. Мутафчийски много си противоричи- преди дни маските не били задължителни- само болни да ги носят, не предпазвали. Сега били задължителни- нещо, което сме задължени да носим, нищо, че не предпазва. Задължението за носене на маски не идва от Муфтафчийски, а от Министъра на здравеопазването. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 преди 6 минути, Olay каза: Задължението за носене на маски не идва от Муфтафчийски, а от Министъра на здравеопазването. Знам. Преди 30 мин го каза. Държавата ни е много зле и управляващите. Правят с нас каквото си искат. Трябва да вземем управляващите и в контейнера да ги хвърлим буквално както са направили в Украйна и Емануела го беше споделила вчера: 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 Офф..... тука, майка ми се е вманиачила. По сто пъти си мие ръцете, храни, плочки, дрехи.... постоянно отваря прозорци след всяка моя цигара... направо е трагедия и не се търпи. Колкото до маски, и тя взе, че купи, кръсницата ми е дала. Като луда пазарува през ден.... А аз където и да влезна, навсякъде пише и се говори САМО за това. Сериозно е, гадно е, ужасно е и аз съм в някаква депресия, освен цигари, кафета, филми, легло, компютър и едно рисуване .... друго не ме вълнува. Това не е било да ми е все тая за всичко от години сигурно.... ама все тая, повтарям го през две думи! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ ДАРИЛ НАЙ-МНОГО ЗА БОРБАТА С КОРОНАВИРУСА - НАД 2 МЛН. ЛВ https://thevoice.bg/news/delyan-peevski-daril-nai-mnogo-za-borbata-s-koronavirusa-nad-2-mln-lv-n17550.html Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 @zai4eto82 на платен отпуск ли си ? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 преди 1 час , zai4eto82 каза: ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ ДАРИЛ НАЙ-МНОГО ЗА БОРБАТА С КОРОНАВИРУСА - НАД 2 МЛН. ЛВ https://thevoice.bg/news/delyan-peevski-daril-nai-mnogo-za-borbata-s-koronavirusa-nad-2-mln-lv-n17550.html Тоест всички данъкоплатци са дарили над 2 милиона лева. Пък и нали тряя да се експоатира и краде и след епидемията, нормално. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Пир по време на COVID-19: Министри и депутати с по-високи заплати от днес: https://fakti.bg/bulgaria/460962-pir-po-vreme-na-covid-19-ministri-i-deputati-s-po-visoki-zaplati-ot-dnes?fbclid=IwAR0lQV0tFoTtWAUMzuSUkqeyEh3FS_4uzxXFijwvTyDhemOO-ihfCv48ZVU Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 преди 26 минути, zai4eto82 каза: Пир по време на COVID-19: Министри и депутати с по-високи заплати от днес: https://fakti.bg/bulgaria/460962-pir-po-vreme-na-covid-19-ministri-i-deputati-s-po-visoki-zaplati-ot-dnes?fbclid=IwAR0lQV0tFoTtWAUMzuSUkqeyEh3FS_4uzxXFijwvTyDhemOO-ihfCv48ZVU Как беше оня мохабет ... Ти ядеш картофи, Боце набива кюфтаци, средностатистически народа яде мусака. Те така и таз история. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Ето какъв се оказа генерала- един изрод: UNCATEGORIZED „Вие си изберете къде е по-добре да умре баща ви у вас или в болница” ми каза генерал Мутафчийски https://edinnabulgaria.com/vvie-si-izberete-kade-e-po-dobre-da-umre-bashta-vi-u-vas-ili-v-bolnitsav-mi-kaza-general-mutaftchiyski/?fbclid=IwAR0jvbKIZ_cmxDQD_VurQvEV28N2rrgdlpbtVrF-3O0d4gil40l92unxnYQ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Спри да четеш сайтове за лъжливи новини например? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.