Guest Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Една на милион, А бях ти казала, Написано с любов, Големи думи, Ти ли си, Какво ти мисля, Мой остават за довечера в 20:00 часа. ОЧаквах нещо и на Борис Дали да има в списъка, явно съм се излъгала. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Какво й е на лицето на Преса? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 преди 40 минути, Gerganafen каза: Какво й е на лицето на Преса? Няма по-грозна фолк певица от Преслава. Толкова отвратително се направи, че не знам как тя самата се понася. Отврат. 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 преди 3 минути, stereoto_ каза: Няма по-грозна фолк певица от Преслава. Толкова отвратително се направи, че не знам как тя самата се понася. Отврат. Имам предвид тъмните части - синини ли са? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Току що, Gerganafen каза: Какво й е на лицето на Преса? филтър... бахти ужаса 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 ПИШЕТЕ НА ГАЛЕНА ДА КАВЪРДЯСА: https://www.instagram.com/galena1 https://www.facebook.com/GalenaMusic/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 преди 1 час , zai4eto82 каза: Тя ги е качила предварително. Странно е,че няма в списъка песни на Преслава, Емилия, Емануела, Галин, Галена: Райна - Ще ти мине Райна - Една на милион Райна - А бях ти казала Райна - Бразилка Райна - Написано с любов Райна - Зле те чувам Райна и Во - Големи думи Райна - Сафари Райна - Ти ли си Райна - Много се лъжеш Райна - Какво ти мисля Цветелина Янева – Счупени неща Милко Калайджиев – За да те забравяФики – Вертолета Джена – Кой си ти Деси Слава – И това ще преживея Димана - 1000 градуса любов Глория – Крепост Малина и Галена - Мой Цветелина Янева и Йонут Черел - Влез 11 нейни песни? Досега никой не го беше правил това. Тотално мачка Райне. Можеше да избере повече на колеги, честно казано. 2 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 преди 1 час, -A. каза: 11 нейни песни? Досега никой не го беше правил това. Тотално мачка Райне. Можеше да избере повече на колеги, честно казано. И то повечето от най непопулярните и песни... Да беше сложила поне балади и големи хитове. Точно 3 знам от тези. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 преди 3 часа , Gerganafen каза: Какво й е на лицето на Преса? Ма качвай ги такива снимки в спойлер таг, че плаши Иначе, надали са синини, според мен се е щракнала от кофти ъгъл светлината в случая. И прилича на тая снимка дори не и на мумия, изглежда като болна от рак, и в напреднал стадий. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 преди 3 часа , Gerganafen каза: Какво й е на лицето на Преса? Прави се на 6ix9ine... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 A Татяна харесва на Райна- Ще ти мине. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Кога ще излъчват любимите песни на Галена? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 преди 1 час , Slavi каза: И то повечето от най непопулярните и песни... Да беше сложила поне балади и големи хитове. Точно 3 знам от тези. Райна като цяло има супер грешна стратегия за кариерата си. Има доста песни които правят доста добри гледания а тя дори не се сеща за тях. ''Като летен грип'' примерно прави близо 30к седмични. ''И това е любов'', ''Разделени'', ''Гасне пламък'' и т.н. също а тя веднъж не се сети да изпее нещо ретро. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 преди 30 минути, Danger. каза: Кога ще излъчват любимите песни на Галена? Когато кажат. Следиш, ще разбереш. 6 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 преди 1 час, -A. каза: Райна като цяло има супер грешна стратегия за кариерата си. Има доста песни които правят доста добри гледания а тя дори не се сеща за тях. ''Като летен грип'' примерно прави близо 30к седмични. ''И това е любов'', ''Разделени'', ''Гасне пламък'' и т.н. също а тя веднъж не се сети да изпее нещо ретро. Тя и да се сети, Пайнер-а абсурд да и разреши + това повечето и големи ретро хитове са кавъри и няма как. "Като летен грип" или "Нежна полиция" би могла. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 преди 4 часа , Lelqtian каза: Ма качвай ги такива снимки в спойлер таг, че плаши Иначе, надали са синини, според мен се е щракнала от кофти ъгъл светлината в случая. И прилича на тая снимка дори не и на мумия, изглежда като болна от рак, и в напреднал стадий. Филтър е, то пишеше, от тези потребителските и този не е хубав. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 На Галена фотографът се изложи с това. Изтри недостатъчно обработената й снимка от 2019-та и я качи, много обработена, както си стои в нейния профил и пише "Без да искам я изтрих" 😂 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. SG Публикувано Март 30 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Март 30 Капките явно са фенове на Мемендреа. 1 10 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Март 30 Author Report Share Публикувано Март 30 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Фики не само, че извлича позитиви, ами и чалгата намазва покрай него. Както почти всеки участвал в предаването, всъщност. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 преди 6 часа , -A. каза: Райна като цяло има супер грешна стратегия за кариерата си. Има доста песни които правят доста добри гледания а тя дори не се сеща за тях. ''Като летен грип'' примерно прави близо 30к седмични. ''И това е любов'', ''Разделени'', ''Гасне пламък'' и т.н. също а тя веднъж не се сети да изпее нещо ретро. И аз винаги това съм смятал за проблема при нея. През годините наистина имаше силни попадения, които като се замислиш можеше да са резачки и до днес, примера с "Като летен грип" може би е най-удачния, бих добавил и "хиляди жени". Просто не можа да си наложи нито една песен във времето. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Галин накара Лидия да клъцне носа си Брутална промяна във външния си вид е претърпяла една от певиците на Галин - Лидия, 18-годишната изпълнителка бързо се превърна в една от най-харесваните в лейбъла му, но и бързо се поддаде на суетата. Преди по-малко от месец Лидия си е направила пластична операция на носа в Турция и вече изглежда по коренно различен начин. Певицата е съгласувала решението си с Галин като дори се говори, че той е пътувал с нея до южната ни съседка. Лидия отдавна имала комплекси заради обонятелния си орган, а Галин се заел да й намери най-добрия пластичен хирург. Най-вероятно Лидия се е оперирала при хируга, който клъцна носа на Преслава, тъй като в момента носовете им изглеждат по идентичен начин, пише Галерия. ето защо Галин е бил в Турция 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 преди 10 часа , -A. каза: 11 нейни песни? Досега никой не го беше правил това. Тотално мачка Райне. Можеше да избере повече на колеги, честно казано. Много ясно, че ще си избере нейни песни - поне са стойностна музика, а не като повечето пумии, които се пускат днес. Шокиран съм, че също е включила на Фикрет и Анелия циганиите. Да беше си включила нейните кючеци по-добре. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари