Kriminal Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Края ми! 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Диона е сега на живо онлайн с Dj Дамян. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Никой: Гло: Слайдшоу от красивия ни свят! Продуцент: Глория Съпродуцент: Глория 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Двете дъщери на Dj Дамян гледат лайфа на баща си в инстаграм да видят колко луд е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 преди 3 минути, zai4eto82 каза: Двете дъщери на Dj Дамян гледат лайфа на баща си в инстаграм да видят колко луд е. Дамян да не дели с теб парите от поздравите, че такава реклама му удряш? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 преди 1 минута, Gerganafen каза: Дамян да не дели с теб парите от поздравите, че такава реклама му удряш? Не, просто е забавен. Интересно е. Ваня и тя гледа мъжа си Дамян как се прави на пъстърва. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 2 Author Report Share Публикувано Април 2 БГ ТОП 500 - Март 2020 Галена: #8 - Ламборгини #62 - Добре ли си #74 - Паника #89 - Феноменален #110 - Пей сърце #141 - Кой #160 - В твоите очи #188 - Шефката #232 - Сърце #253 - Хавана тропикана #262 - Боже прости #280 - Дяволът ме кара #281 - Знам диагнозата #317 - Аларма #334 - Пантера #339 - Моро му #347 - Завиждайте #358 - Просто шоу #374 - Хайде откажи ме #387 - Душата ми крещи #388 - Неудобни въпроси #391 - Бутилка #475 - Намерих те #488 - Тихо ми пази #500 - Стара каравана 🏆 25 песни 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Дъщеря му на Дамян само му пише в лайфа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 2 Author Report Share Публикувано Април 2 БГ ТОП 500 - Март 2020 Преслава: #34 - Пиян #41 - Така ни се пада #69 (#223) - Не идвай #128 - С тебе или с никой #166 - Не се изтриваш #216 - Изтрезняваш ли #236 - Да гори в любов #237 - Не те забравям #246 - Не ми пречи #269 - Дяволско желание #360 - Пия за тебе #374 - Хайде откажи ме #391 - Бутилка #396 - Нямам право #409 - Няма да ти пиша #481 - Лудата дойде #498 - Режим неприлична 🥈 17 песни 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 преди 28 минути, Willy каза: БГ ТОП 500 - Март 2020 Галена: #8 - Ламборгини #62 - Добре ли си #74 - Паника #89 - Феноменален #110 - Пей сърце #141 - Кой #160 - В твоите очи #188 - Шефката #232 - Сърце #253 - Хавана тропикана #262 - Боже прости #280 - Дяволът ме кара #281 - Знам диагнозата #317 - Аларма #334 - Пантера #339 - Моро му #347 - Завиждайте #358 - Просто шоу #374 - Хайде откажи ме #387 - Душата ми крещи #388 - Неудобни въпроси #391 - Бутилка #475 - Намерих те #488 - Тихо ми пази #500 - Стара каравана 🏆 Шефката, Паника и Добрв ли си не участваха ли с по 2 клипа? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 2 Author Report Share Публикувано Април 2 преди 1 минута, Slavi каза: Шефката, Паника и Добрв ли си не участваха ли с по 2 клипа? На добре ли си българският клип е изтрит. Този от канала на Миле с 2.2М гледам че прави някакви гледания, но може да не е добавен. На шефката може да е някъде 500-1000 позиция, а клипа на Паника е тотално забил. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 2 Author Report Share Публикувано Април 2 Ех, Азис е с една повече, 26 песни. Ще го минем другият месец, обещавам.🤭 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Гони 8000 Дамян в лайфа си във фейса. На 8000 бенгалски огън вика ще запали. Запали го. На 10 000 фойерверки вика ще има. Дамян вика минем ли рекорда от снощи, пускал осветлението и машината с пушеците. Много е луд. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Дамян ще си мине рекорда от снощи. Гони 12 000. Ще пуска осветление и пушеци. Искал всичко да хвърчи. Въй, Dj Дамян си мина рекорда от снощи. 12 000 души го гледат в момента във фейса онлайн дискотеката му. Айде загаси осветлението и пуска пушеците. Близо 14 000. Айде и тоалетната хартия развява. Дамян откачи. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 преди 24 минути, zai4eto82 каза: Дамян ще си мине рекорда от снощи. Гони 12 000. Ще пуска осветление и пушеци. Искал всичко да хвърчи. Въй, Dj Дамян си мина рекорда от снощи. 12 000 души го гледат в момента във фейса онлайн дискотеката му. Айде загаси осветлението и пуска пушеците. Близо 14 000. Айде и тоалетната хартия развява. Дамян откачи. Само при мен ли да 7900, къде ги видя 14 000 само ти си знаеш 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 преди 9 минути, Гальо каза: Само при мен ли да 7900, къде ги видя 14 000 само ти си знаеш Ти си назад. Човекът си мина рекорда. На 8000 пусна бенгалски огън, на 10 000 пусна цветно осветление и пушеци и танцува с тоалетна хартия. В момента са към 8000, но Дамян стигна 14 000. По-точно изтърва шоуто. Айдее поръчаха си при Дамян Коце с Един грам срам сега. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 И мене ми излезе, 7,2к пише. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 преди 12 минути, Olay каза: И мене ми излезе, 7,2к пише. 14 000 бяха преди 40 мин. Много ясно,че сега са малко. В момента са към 6500. Кога сте пуснали вие? Ама зашо Дамян не пуска песни на Емануела? Жена си много я пуска. Ето току- що Дамян го каза 14 000 души- най-силния лайф. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 1 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Тази много на сериозно се е взела. Никой не я е питал каква позиция има. 6 3 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Тая изкара 2 успешни песни и вече голям наставник стана. Давала подкрепата си на генерала ... Ама миличка, коя си ти? Шемет. 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Докъде стигна положението, че счетоводителки да ми правят обръщениея и да ми казват какво да правя и какво да не правя, ебаси парцуцата. Това, че имаш богат тъпкач не те прави нищо по-специално, само това изречение да стигне до нея и всичко ѝ се обезсмисля. 5 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Много важно беше да си направи oщe реклама на песента "Калифорния", чак и с това завърши. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Радвам се, че е направила видеото, защото точно такива хора, на които младите подръжават трябва да помагат на властта, която я слуша предимно населението над 30 годишна възраст. Дано и други изпълнители се включат с такива изказвания. И не знам защо се намесват успехите й в коментар на това видео? Явно трябва да си копие на Майкъл Джексън, за да имаш право да изказваш позиция. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари