Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

преди 3 минути, retr0 каза:

Защо? 

Не мога да го крия вече, просто вече нямам нищо загубене. Джени е моето слънчице, което грее толкова силно, че всички други са една бледа сянка.

• Haha 1
  • Love 2
Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Starboy каза:

Не мога да го крия вече, просто вече нямам нищо загубене. Джени е моето слънчице, което грее толкова силно, че всички други са една бледа сянка.

Това се случи след обявяването на тур “Оваве”, гордея се с теб! 

• Haha 3
  • Love 2
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, retr0 каза:

Това се случи след обявяването на тур “Оваве”, гордея се с теб! 

Виновно ли ми е? Беше ми, но спря.

• Like 1
  • Love 2
Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

Аз подмазвайки се на коронавируса с мили очи, за да не ме хване:

cats.jpg

• Haha 6
  • Love 1
Цитат

Сподели в други сайтове

преди 15 минути, Starboy каза:

Наминах само да кажа, че Преси вече ми е черна! Целувки и прегръдки, стоите си вкъщи и не правете опити за преврат.

Спокойно. На всички ни е била черна. Ще ти мине.

anigif_sub-buzz-1313-1480514506-13.gif

• Haha 8
tumblr_pmldddChYM1tdxyhao8_400.png
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, retr0 каза:

Джен хванала коронавирус, сега вируса  е новия вокалист на Канарите, мрази сестра си и не иска да вижда колежките си - Сарс и Малария, но се възхищава на Хив.

Из всичките медии се тиражира, че Мадона е предрекла коронавируса, но само ние си знаем истината.

И това не е кой да е, а именно Топ личността на България и света – Джен.

• Like 1
  • Love 1
Цитат

Сподели в други сайтове

преди 1 час, Starboy каза:

The Weeknd ft Djena-Subota i Nedelia.

• Like 1
  • Haha 3
Сподели в други сайтове

преди 9 часа , gabbati каза:

А къде да се снима? Това, че един човек е успял в живота, не означава, че трябва да се крие, за да не разстройва другите, които не са имали този късмет.

Стига с тоя фалшив морал, не ви пречи да гледате клипове за 80/90 бона, дето цял живот ще работите за тях, ама че Емилия се снимала на дивана си до златните възглавници е голям проблем. Щом има, ще се снима. 

Абсолютно! Няма какво да допълня, освен това че Зайката винаги е завиждала и злобяла на успели хора със възможности. Много грозна черта, която не малко хора показват в ограничените си коментари. Какво точно трябва да каже Емилия? Излизайте, събирайте се и не спазвайте никакъв ред. Това всичко, по възможност да е заснето в мазето й, а тя да е облечена с нещо евтино, че да не дразни такива като Зайка. Абе я фак оф! 

• Like 3
  • Dislike 1
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Danger. каза:

DJ Дамян намекна вчера в лайва, че дискотеките вероятно ще отворят чак август/септември... Вие как мислите?

Хич да не отварят. И октомври ми се струва рано точно па за дискотека. Догодина да ги отворят. 

• Like 1

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Преслава, Криско, Прея и още куп звезди в концерт #ПомогниОтВкъщи

bTV Media Group и партньори обединяват усилия в подкрепа на Българската хранителна банка с концерт под надслов #ПомогниОтВкъщи. Събитието ще се проведе на 8 април от 20.00 ч.
В подкрепа на каузата, в благотворителното събитие ще участва цяло съзвездие от любими изпълнители. Сред тях са треньорите от „Гласът на България“ – Графа и Михаела Филева, Мария Илиева, Дони, Тони Димитрова, Люси Дяковска, Стефан Вълдобрев, Орлин Павлов, Васко Василев, Любо Киров, Криско, Виктория, Ния, Прея, Преслава и други звезди от музикалната сцена.

• Like 2
  • Thanks 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

Що ли не съм изненадан? Всички останали пуснаха лайфове от вкъщи, просто ей така за собствен и на феновете кеф, а Пепа показва колко я вълнувате феновете с реклами на памперси и цигари докато дойде покана от телевизора. 

Оказа се че все пак имало и нещо по-долно и способно да екслпоатира епидемията от Джена и двете Емита. 

• Like 2
Сподели в други сайтове

Любими песни на Цветелина Янева, които тя харесва- Болка моя, Деси Слава- В друг живот, Галена- Пак ли, Да те бях зарязала с Галин, Емилия с Денис Теофиков- Акула, Анелия- Дай ми още, Влез, Ваня и Меди- Параноя, Илиян- Обичам те до безсъзнание, с Ищар-Музика в мен, Деси Слава- След 1000 жени, Галена- Moro Mou, Преслава- Не идвай.

• Dislike 1
Сподели в други сайтове

Преса ако е умна, ще изпее "Не идвай". Пак се уреди с 2 неклипирани хита от албум. :D Клипираните й пиянски парчета не биха се вписали особено добре в концерт с такава кауза.

Сподели в други сайтове

• Fast locked, unpinned and unfeatured this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...