Starboy Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 преди 10 минути, zai4eto82 каза: Любими песни на Ваня, които тя харесва- Богиня, Цветелина Янева- Болка моя, Преслава- Пиян, Джена- Да те бях ранила, с Дамян- Ще ме предадеш ли, Галин и Лидия- Няма да ми мине, Галена- Ламборгини, Ваня- Ъвоя съм, Анелия- Гъзарка, Диона- Къде си, Ваня- Неблагодарник, Деси Слава- След 1000 жени, Преслава- Изтрезняваш ли, Галена- Пак ли. Довечера още. А Ваня има ли любими песни, които не харесва? 6 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 Песни на Ваня, които тя харесва- Богиня, Цветелина Янева- Болка моя, Преслава- Пиян, Джена- Да те бях ранила, с Дамян- Ще ме предадеш ли, Галин и Лидия- Няма да ми мине, Галена- Ламборгини, Ваня- Ъвоя съм, Анелия- Гъзарка, Диона- Къде си, Ваня- Неблагодарник, Деси Слава- След 1000 жени, Преслава- Изтрезняваш ли, Галена- Пак ли. Довечера още. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 преди 3 часа , zai4eto82 каза: Още от песните, кoито харесва Яница са: Твоето ферари, Акула, Ваня- Богиня, Всичко чуждо пожелаваш, Няма да ме купиш, Деси Слава- И на всички като тебе. Много правилно от страна на Императрица Яни - преди всичко трябва да харесваш себе си, за да те харесат и всички останали! Поздрав с любимата ми нейна песен в момента! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 преди 10 часа , Lelqtian каза: Мноо добър фен арт на Галена. Линк да си поръчам и аз една бройка? Е тука, макар и пълен евтинджос е готинка, лельо. Няма нищо общо със сегашния си вид на чироз. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 https://streamable.com/mbefmh Много моля, ако някой има да ми го прати🙏🙏🙏 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
payner_tv Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 Как може в интернет да не е качен албума на истинската Лидия? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 Коментирали са обръщението на Емилия днес в На кафе: https://www.vbox7.com/play:91074869ba Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 Току що, payner_tv каза: Как може в интернет да не е качен албума на истинската Лидия? Дори не съм я чувала тая. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 преди 2 часа , zai4eto82 каза: Дори не съм я чувала тая. Крайно време е да поправим тази грешка! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 Току що, Lelqtian каза: Крайно време е да поправим тази грешка! не ме влече. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 преди 2 часа , payner_tv каза: Как може в интернет да не е качен албума на истинската Лидия? sevekom@abv.bg им бил адреса, освен да им пишем поне да го качат в ютуб? преди 7 минути, zai4eto82 каза: не ме влече. Ко да те прайм. Поне вече си я чувала. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 Отдавна не бях следял бг чарта в Spotify и към днешна дата има само две поп-фолк парчета и те са: - ''И това ще отмине'' - ''Пиян'' Към днешна дата, песента на Преслава е най-задържалата се поп-фолк песен в топ 50. 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 преди 9 минути, Lelqtian каза: sevekom@abv.bg им бил адреса, освен да им пишем поне да го качат в ютуб? Ко да те прайм. Поне вече си я чувала. Дори не съм си я пуснала. На Райна песента е страшна. Снощи Теди Александрова написа в лайва на Дамян, че Сърце мое й е много любима. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 @Амброжка.Май сме изпуснали важна премиера миналия месец ... 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 @Ayshe_Yaneva Как си? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 Дано Преслава изпее “Не идвай” утре на концерта по Бтв. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 @AysheYaneva Липсваше ми! ❤️ 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 преди 2 минути, BaGaBoNtIn каза: Дано Преслава изпее “Не идвай” утре на концерта по Бтв. Защо да пее песента на Йоанна? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 Дамян пак си пие кафето сега с нас. Като отмине карантината каза,че пак ще прави и онлайн партита, но ще го измисли как, няма да е всеки ден. 2 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 преди 8 минути, pechenko каза: Защо да пее песента на Йоанна? Ама вие сте луди с таа Йоанна. Докато пееше ми идеше да врътна един кючек. Дееба и мангалката умряла 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 Малката ще е гост днес при Dj Дамян. На 15 април Дамян има рожден ден и може партито да продължи до 2-3 часа сутринта каза и щял да си направи маса с ядене, пиене. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 преди 4 минути, zai4eto82 каза: Дамян пак си пие кафето сега с нас. Като отмине карантината каза,че пак ще прави и онлайн партита, но ще го измисли как, няма да е всеки ден. Ти пък с тоя Дамян полудя. Рики, Лиана, Коцьо. Защо не се заемеш с шиене на гоблени? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 преди 5 минути, THE IIconic каза: Ти пък с тоя Дамян полудя. Рики, Лиана, Коцьо. Защо не се заемеш с шиене на гоблени? Като ме известява го гледам. Всеки ден в 17:00 часа Дамян се включва за 5 мин чат с хората. Довечера пак ще го гледам. Какво да правя без това. Ягодова луна ще гледам също. Дамян забавлява и минава бързо времето. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 преди 9 минути, THE IIconic каза: Ама вие сте луди с таа Йоанна. Докато пееше ми идеше да врътна един кючек. Дееба и мангалката умряла На мен червата ми се развълнуваха и почнаха да кърколят Преслава няма право да пее песента на Йоанна - "Не идвай", все краде чужди песни на колеги, щот тя нали има мегахитове като "Пиян" "Изтрезняваш ли" и дуета на века "Така ни се пада". 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 преди 3 часа , payner_tv каза: Как може в интернет да не е качен албума на истинската Лидия? Вътре е оригиналът на песента Гълъбо, а оная поетеса орева орталъка, че Миро я пеел неправомерно! преди 9 минути, pechenko каза: На мен червата ми се развълнуваха и почнаха да кърколят Преслава няма право да пее песента на Йоанна - "Не идвай", все краде чужди песни на колеги, щот тя нали има мегахитове като "Пиян" "Изтрезняваш ли" и дуета на века "Така ни се пада". Изсери се и й прати да си хапне. Може да ползуваш и услугите на сайт тип sendashit.com - все пак не вярвам да я удостоиш със собствените си гомна. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари