gotiniq Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 Малко извън дискусиите на чалгата, ама ми излезе песен на Росица Кирилова в YouTube и доста се изненадах като видях нейна песен с 47 млн., която се оказа, че има клипове с общо над 65 млн., което си я прави направо една от най-гледаните БГ песни евър. 47.6 млн. 10 млн. 5.8 млн. 1.6 млн. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 Хора, можете ли да ми кажете на кого бяха тея песни в БГ вариант. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 преди 1 час, zai4eto82 каза: Малката ще е гост днес при Dj Дамян. На 15 април Дамян има рожден ден и може партито да продължи до 2-3 часа сутринта каза и щял да си направи маса с ядене, пиене. Таа пак хич не съм я и чувал. И що за творчески псевдоним е Малката? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 Дамян няма ли си собствена тема във форума? Ако не, направете. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 преди 1 минута, Olay каза: Дамян няма ли си собствена тема във форума? Ако не, направете. А кой е Дамян всъщност? Ако искаш да направим и една тема за Малката? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 преди 1 час, Сашо каза: Хора, можете ли да ми кажете на кого бяха тея песни в БГ вариант. На никого. Сефте ги чувам, явно приличат на сто други. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 Интересна представа за готина вечер имат някои - някакъв ще пие и ще яде, аз ще го зяпам в захлас, та и евраци ще му мятам. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 Малката била супер готина- толкова красива и естествена. Каза и че с Денис са екип и само колеги. Каза,че И това ще отмине е направена за 2 дена само. Дамян сега: Кой пее, кой пее- шефката пее, на колене пред шефката като пуска Ваня с Меди- Параноя Сега повече песни на Малката пуска тъй като тя беше гост, Меди пък беше се включил в коментарите и писа за Дамян,че е тигър. 1 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 преди 4 минути, zai4eto82 каза: Дамян сега: Кой пее, кой пее- шефката пее, на колене пред шефката 4 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 преди 1 минута, asylum каза: За тази шефка 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 преди 2 часа , Lelqtian каза: @Амброжка.Май сме изпуснали важна премиера миналия месец ... Уооооу, нещо ново от любимата ми Страстна Опасна! Цял месец се чудя какво да слушам, а новия хит бил налице! Срамувам се как съм позволил този шедьовър да ми убегне... За страхотната изненада, която ми поднесе днес те поздравявам най-специално с дебютното парче на тази фолк терминаторка “Защо ме търсиш”. Някой на предните страници беше споменал, че сме пропуснали да чуем дебютния албум на Лидия, но не е наясно, че в момента по-вървежен е Меди с неговия първи албум! 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 преди 1 минута, zai4eto82 каза: За тази шефка Тя не е Шефка, а Нека използваме правилните титли за всяка една! 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 преди 7 минути, asylum каза: Тя не е Шефка, а Нека използваме правилните титли за всяка една! Дамян много пуска песни на жена си, ама и хората много искат песните на Ваня. В 20:30 продължава във фейса. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 преди 1 минута, zai4eto82 каза: Дамян много пуска песни на жена си, ама и хората много искат песните на Ваня. Не е никаква шефа, а най-обикновена връзкарка! То с пускане на дж-я сяка може да я скъсат от ... пускане. Да ни се обади като почне сама, че да не и пусна едно друго парче на Дамян 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 Въй, Меди ми е харесал коментар. 1 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 преди 10 минути, Амброжка. каза: 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 преди 7 минути, asylum каза: За другия Меди дето има мега яко куче. Аз за първи път ще му пиша коментар и то за кучето му и той го хареса, не очаквах. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 преди 5 минути, zai4eto82 каза: За другия Меди дето има мега яко куче. Аз за първи път ще му пиша коментар и то за кучето му и той го хареса, не очаквах. Ние дори не сме го чували този, ти му пишеш коментар за котето. Ми нормално да ти го хареса 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 Зайке имаш си тема за Дамян. Заминавай 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 преди 7 минути, Lelqtian каза: Ние дори не сме го чували този, ти му пишеш коментар за котето. Ми нормално да ти го хареса Какво коте. Меди има куче- много е яко. Той и на други е харесал. 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 преди 2 минути, zai4eto82 каза: Какво коте. Меди има куче- много е яко. Куче, коте, все тая. Ясно ни стана кой за какво е писал и какво е харесал. Май и днес не си на кеф? преди 1 минута, zai4eto82 каза: Той и на други е харесал. В това не се и съмнявам, особено ако са му хвалили котето. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 @zai4eto82 Ша го колим ли? 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 преди 4 минути, pechenko каза: @zai4eto82 Ша го колим ли? Ако не, ше се яде заек с ориз 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 44:05 Песента на Денис и Малката за втори път в новините 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 преди 2 часа , Lelqtian каза: А кой е Дамян всъщност? Ако искаш да направим и една тема за Малката? Изпълнител с 20 години кариера и най-обсъждания изпълнител във форума последната седмица. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари