Lelqtian Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 преди 15 минути, Olay каза: Изпълнител с 20 години кариера и най-обсъждания изпълнител във форума последната седмица. След като е с 20 годишна кариера, защо още се вика Малката? 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 преди 7 минути, Lelqtian каза: След като е с 20 годишна кариера, защо още се вика Малката? Малката е певица, която беше с псевдоним Ванеса, отскоро е в Пайнер. Малката беше онлайн на живо с чат при Дамян. Всяка вечер в инстаграм при Дамян има гост- изпълнител онлайн да чати. Днес беше Малката. Вчера пък беше Теди Александрова, но тя имаше проблем с нета и не можа да се включи- тя другата седмица обеща да се реваншира. 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 преди 49 минути, zai4eto82 каза: Малката е певица, която беше с псевдоним Ванеса, отскоро е в Пайнер. Малката беше онлайн на живо с чат при Дамян. Всяка вечер в инстаграм при Дамян има гост- изпълнител онлайн да чати. Днес беше Малката. Вчера пък беше Теди Александрова, но тя имаше проблем с нета и не можа да се включи- тя другата седмица обеща да се реваншира. Ти обаче сериозно нямаш дори минимален усет за ирония и сарказъм. 6 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gabbati Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 преди 2 часа , Beat. каза: 44:05 Песента на Денис и Малката за втори път в новините Радвам се, че поне Пашев се е сетил да използва момента за хит и сензация, най-вероятно сезонен хит, но все пак песента не е правена, за да си я пуснеш след 10 години и да се сещаш с кеф за коронавируса. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 преди 5 минути, zai4eto82 каза: Къв кючек става на тая песен, страшна чалга!Кажи на Дамян и оня шашавия зад него да я включат в следващото парти. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 Още от песните, които харесва Ваня: Преслава- Пиян, Анелия- Гъзарка, Твоя съм, Галена- Пак ли и Ламборгини, Деси Слава- След 1000 жени. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 преди 1 час, gabbati каза: Радвам се, че поне Пашев се е сетил да използва момента за хит и сензация, най-вероятно сезонен хит, но все пак песента не е правена, за да си я пуснеш след 10 години и да се сещаш с кеф за коронавируса. Ами то и Левовете в марки не е за днес, но за времето си е било хит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 преди 2 часа , zai4eto82 каза: Малката е певица, която беше с псевдоним Ванеса, отскоро е в Пайнер. Малката беше онлайн на живо с чат при Дамян. Всяка вечер в инстаграм при Дамян има гост- изпълнител онлайн да чати. Днес беше Малката. Вчера пък беше Теди Александрова, но тя имаше проблем с нета и не можа да се включи- тя другата седмица обеща да се реваншира. Дори няма да си пусна тия песни. Не ме влече. На Райна песента е страшна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 Утре Меди на лайв в инстаграм. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 7 Report Share Публикувано Април 7 преди 2 минути, zai4eto82 каза: Утре Меди на лайв в инстаграм. Ще представя дебютния си албум? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Днес с песните, които харесва Лазар. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_presi Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 (редактирано) Аре да спрете с този Дамян- палячото тук!!!! Писна ми, да чета как се усмихнал, как си извадил микрофона, как си бърсъл носа, чесал г*за и т.н. Дамян от години е смешен, като палячо, моли се на клубовете да го викат за по 100 лв и с шапката си ходи из хората да ги моли да му пускат пари в нея... Това е пълен мизерник, да не обяснявам как е потънал в дългове заради неговата измислена певица... и сега се чудят от къде ще връщат парите... но поне има балами да пускат пари за поздрави, да му изкарат парите! Зайке ли си, каква си! Като толкова ти е на сърце, вземи му превди заплатата си на него и спри да ни занимаваш с този смешник тук! Редактирано Април 8 от presi_presi 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 преди 7 минути, presi_presi каза: Аре да спрете с този Дамян- палячото тук!!!! Писна ми, да чета как се усмихнал, как си извадил микрофона, как си бърсъл носа, чесал г*за и т.н. Дамян от години е смешен, като палячо, моли се на клубовете да го викат за по 100 лв и с шапката си ходи из хората да ги моли да му пускат пари в нея... Това е пълен мизерник, да не обяснявам как е потънал в дългове заради неговата измислена певица... и сега се чудят от къде ще връщат парите... но поне има балами да пускат пари за поздрави, да му изкарат парите! Зайке ли си, каква си! Като толкова ти е на сърце, вземи му превди заплатата си на него и спри да ни занимаваш с този смешник тук! Злоба до няма и къде. Ще си гледам каквото искам. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_presi Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 (редактирано) преди 6 минути, zai4eto82 каза: Злоба до няма и къде. Ще си гледам каквото искам. Няма злоба, този палячо не ме вълнутва, ти също! Просто не разбираш ли, че всеки втори пост ти е за този палячо... То бива да кажеш един-два пъти, но ти прекаляваш и ако не ти каже някой директно, ти няма да спреш! Разумно момиче ли си, не зная те, но не ни заливай с този смешник.... Като ти е любим апелирам: ПРЕВЕДИ ЗАПЛАТА СИ НА НЕГО и го гледай 24/7 .... Айде стига вече.. кога си изтрил носа, кога се нагъзил, кога казал не знам си какво, кога кихнал, кога развилвал тоалетна хартия като смешник... Ти погледни само двамата с другия отзат как се клатят като някакви нерези, смисъл пълни откачалки....добре че Дамянчо взима линии, да може да издържи на този цирк! Редактирано Април 8 от presi_presi 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 20 млн за този невероятен трак на най-добрата! Поздравете се! http:// https://www.youtube.com/watch?v=rEcdN6QhpUI Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 преди 11 часа , DarkChild каза: Ами то и Левовете в марки не е за днес, но за времето си е било хит. На тази песен всъщност й предстои нов живот при задаващия се срив на българската (и не само) икономика. преди 11 часа , Lelqtian каза: Ще представя дебютния си албум? Колко много дебютанти имаше в тая ретро чалга, защото на всеки желаещ се даваше шанс... Всякакви знайни и незнайни имена, които после даже се преповтарят през годините. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Втората песен на Преслава с 20млн 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Въпрос с повишена трудност... @zai4eto82 Фък, мери, кил... Коце, Меди, Дамян 1 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Песни на Лазар, които харесва- Не деля, Емануела- Без чувства, Галена- Пантера, Ще ме помниш, Джулия с Денис Теофиков- Оп, оп, Преслава- Как ти стои, Анелия- Дай ми още, с Гергана- Ако имам теб, Цветелина Янева- Без контакти, Емилия- Смелите си имат всичко, Falling, Галена и Цветелина Янева- Маракеш, Фики с Галена- С друг ме бъркаш, Довечера още. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 преди 4 минути, zai4eto82 каза: Песни на Лазар, които харесва- Не деля, Емануела- Без чувства, Галена- Пантера, Ще ме помниш, Джулия с Денис Теофиков- Оп, оп, Преслава- Как ти стои, Анелия- Дай ми още, с Гергана- Ако имам теб, Цветелина Янева- Без контакти, Емилия- Смелите си имат всичко, Falling, Галена и Цветелина Янева- Маракеш, Фики с Галена- С друг ме бъркаш, Довечера още. За контакти! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 преди 9 минути, mitak_94 каза: За контакти! Ами да. Ама тая песен никога не съм я харесвала, въпреки свежия клип. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 преди 1 час, zai4eto82 каза: Песни на Лазар, които харесва- Не деля, Емануела- Без чувства, Галена- Пантера, Ще ме помниш, Джулия с Денис Теофиков- Оп, оп, Преслава- Как ти стои, Анелия- Дай ми още, с Гергана- Ако имам теб, Цветелина Янева- Без контакти, Емилия- Смелите си имат всичко, Falling, Галена и Цветелина Янева- Маракеш, Фики с Галена- С друг ме бъркаш, Довечера още. Песни, които (.....) харесва \ Любимите песни на (....) и почваш да изброяваш. Не ми благодари. 1 6 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 🌹🍀И да скитам дълго по света и да търся друга красота вечно към тебе връща ме кръвта моя Българийо една 🌹 🍀🌹❤️🌹❤️ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 преди 3 минути, zai4eto82 каза: 🌹🍀И да скитам дълго по света и да търся друга красота вечно към тебе връща ме кръвта моя Българийо една 🌹 🍀🌹❤️🌹❤️ Пак друснах кючек, супер е, ама спри да пускаш тая уж фолклорна песен в чалга скандалите, де. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари