Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

преди 15 минути, Olay каза:

Изпълнител с 20 години кариера и най-обсъждания изпълнител във форума последната седмица.

След като е с 20 годишна кариера, защо още се вика Малката?

• Haha 4
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Lelqtian каза:

След като е с 20 годишна кариера, защо още се вика Малката?

Малката е певица, която беше с псевдоним Ванеса, отскоро е в Пайнер. Малката беше онлайн на живо с чат при Дамян. Всяка вечер в инстаграм при Дамян има гост- изпълнител онлайн да чати. Днес беше Малката. Вчера пък беше Теди Александрова, но тя имаше проблем с нета и не можа да се включи- тя другата седмица обеща да се реваншира. 

• Like 1
  • Haha 2
  • Dislike 1
Сподели в други сайтове

преди 49 минути, zai4eto82 каза:

Малката е певица, която беше с псевдоним Ванеса, отскоро е в Пайнер. Малката беше онлайн на живо с чат при Дамян. Всяка вечер в инстаграм при Дамян има гост- изпълнител онлайн да чати. Днес беше Малката. Вчера пък беше Теди Александрова, но тя имаше проблем с нета и не можа да се включи- тя другата седмица обеща да се реваншира.

Ти обаче сериозно нямаш дори минимален усет за ирония и сарказъм.

• Like 6
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Beat. каза:

44:05 Песента на Денис и Малката за втори път в новините

Радвам се, че поне Пашев се е сетил да използва момента за хит и сензация, най-вероятно сезонен хит, но все пак песента не е правена, за да си я пуснеш след 10 години и да се сещаш с кеф за коронавируса.

• Like 2
Сподели в други сайтове

Още от песните, които харесва Ваня: Преслава- Пиян, Анелия- Гъзарка, Твоя съм, Галена- Пак ли и Ламборгини, Деси Слава- След 1000 жени. 

Сподели в други сайтове

преди 1 час, gabbati каза:

Радвам се, че поне Пашев се е сетил да използва момента за хит и сензация, най-вероятно сезонен хит, но все пак песента не е правена, за да си я пуснеш след 10 години и да се сещаш с кеф за коронавируса.

Ами то и Левовете в марки не е за днес, но за времето си е било хит.

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , zai4eto82 каза:

Дори няма да си пусна тия песни. Не ме влече. На Райна песента е страшна. 

Сподели в други сайтове

Аре да спрете с този Дамян- палячото  тук!!!!
Писна ми, да чета как се усмихнал, как си извадил микрофона, как си бърсъл носа, чесал г*за и т.н.
Дамян от години е смешен, като палячо, моли се на клубовете да го викат за по 100 лв и с шапката си ходи из хората да ги моли да му пускат пари в нея... 
Това е пълен мизерник, да не обяснявам как е потънал в дългове заради неговата измислена певица... и сега се чудят от къде ще връщат парите... но поне има балами да пускат пари за поздрави, да му изкарат парите!
Зайке ли си, каква си! Като толкова ти е на сърце, вземи му превди заплатата си на него и спри да ни занимаваш с този смешник тук!

Редактирано от presi_presi
  • Like 2
  • Haha 1
  • Dislike 1
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, presi_presi каза:

Аре да спрете с този Дамян- палячото  тук!!!!
Писна ми, да чета как се усмихнал, как си извадил микрофона, как си бърсъл носа, чесал г*за и т.н.
Дамян от години е смешен, като палячо, моли се на клубовете да го викат за по 100 лв и с шапката си ходи из хората да ги моли да му пускат пари в нея... 
Това е пълен мизерник, да не обяснявам как е потънал в дългове заради неговата измислена певица... и сега се чудят от къде ще връщат парите... но поне има балами да пускат пари за поздрави, да му изкарат парите!
Зайке ли си, каква си! Като толкова ти е на сърце, вземи му превди заплатата си на него и спри да ни занимаваш с този смешник тук!

Злоба до няма и къде. Ще си гледам каквото искам. 

• Like 2
  • Dislike 1
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, zai4eto82 каза:

Злоба до няма и къде. Ще си гледам каквото искам. 

Няма злоба, този палячо не ме вълнутва, ти също!
Просто не разбираш ли, че всеки втори пост ти е за този палячо... То бива да кажеш един-два пъти, но ти прекаляваш и ако не ти каже някой директно, ти няма да спреш! 
Разумно момиче ли си, не зная те, но не ни заливай с този смешник.... Като ти е любим апелирам: ПРЕВЕДИ ЗАПЛАТА СИ НА НЕГО и го гледай 24/7 ....
Айде стига вече.. кога си изтрил носа, кога се нагъзил, кога казал не знам си какво, кога кихнал, кога развилвал тоалетна хартия като смешник...
Ти погледни само двамата с другия отзат как се клатят като някакви нерези, смисъл пълни откачалки....добре че Дамянчо взима линии, да може да издържи на този цирк!

Редактирано от presi_presi
  • Like 1
  • Haha 1
  • Dislike 1
Сподели в други сайтове

преди 11 часа , DarkChild каза:

Ами то и Левовете в марки не е за днес, но за времето си е било хит.

На тази песен всъщност й предстои нов живот при задаващия се срив на българската (и не само) икономика.

преди 11 часа , Lelqtian каза:

Ще представя дебютния си албум?

ABEC3375-B230-42F4-9970-936A56D29B61.jpeg.11548749ace81f078ada2554d2943fbd.jpeg

Колко много дебютанти имаше в тая ретро чалга, защото на всеки желаещ се даваше шанс... Всякакви знайни и незнайни имена, които после даже се преповтарят през годините. :D

• Like 1
Сподели в други сайтове

Въпрос с повишена трудност... 

@zai4eto82 Фък, мери, кил...

Коце, Меди, Дамян

• Like 1
  • Wow 1
Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

Песни на Лазар, които харесва- Не деля, Емануела- Без чувства, Галена- Пантера, Ще ме помниш, Джулия с Денис Теофиков- Оп, оп, Преслава- Как ти стои, Анелия- Дай ми още, с Гергана- Ако имам теб, Цветелина Янева- Без контакти, Емилия- Смелите си имат всичко, Falling, Галена и Цветелина Янева- Маракеш, Фики с Галена- С друг ме бъркаш, Довечера още.

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, zai4eto82 каза:

Песни на Лазар, които харесва- Не деля, Емануела- Без чувства, Галена- Пантера, Ще ме помниш, Джулия с Денис Теофиков- Оп, оп, Преслава- Как ти стои, Анелия- Дай ми още, с Гергана- Ако имам теб, Цветелина Янева- Без контакти, Емилия- Смелите си имат всичко, Falling, Галена и Цветелина Янева- Маракеш, Фики с Галена- С друг ме бъркаш, Довечера още.

За контакти!

• Haha 3
Сподели в други сайтове

преди 1 час, zai4eto82 каза:

Песни, които (.....) харесва \ Любимите песни на (....) и почваш да изброяваш. Не ми благодари.

• Like 1
  • Haha 6
Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, zai4eto82 каза:
🌹🍀И да скитам дълго по света и да търся друга красота вечно към тебе връща ме кръвта моя Българийо една 

🌹
🍀🌹❤️🌹❤️

Пак друснах кючек, супер е, ама спри да пускаш тая уж фолклорна песен в чалга скандалите, де.

• Haha 2
Сподели в други сайтове

• Fast locked, unpinned and unfeatured this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...