Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Днес са решили Фен Тв да ми пуснат всичките песни наведнъж. Снощи си легнах с Кома в 00:00 и нещо по Фен Тв. До към 12:00 часа днес тоя път никакви песни на Коце, ако не броим в 11:45 Момичето на Лияна. 

И после изведнъж какво стана изсипаха ги всичките- 12:54- Не си ти, 13:28- Майната ти Свети Валентин и в 14:36- Кома сега. 

• Like 2
  • Haha 3
  • Wow 1
  • Confused 2
  • Dislike 2
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, zai4eto82 каза:

Не се прави, че не си разбрал какво съм написала. 

Което не прави въпроса по-малко важен. То тва си е притеснително да си легнеш в Кома в 00:00 часа и да станеш в 12 на обяд все едно нищо ти няма. Обади ли се на личния ти лекар, да знам поне да се притеснявам ли или не? 

• Haha 7
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Lelqtian каза:

Което не прави въпроса по-малко важен. То тва си е притеснително да си легнеш в Кома в 00:00 часа и да станеш в 12 на обяд все едно нищо ти няма. Обади ли се на личния ти лекар, да знам поне да се притеснявам ли или не? 

Ей как го извърташ само. Снощи преди да си легна пуснах за малко Фен ТВ и тъкмо щях да изгасям Тв в 00:00 и нещо и пуснаха Коце с Кома, че след като я изгледах си легнах.

• Like 1
Сподели в други сайтове

Любима песен на @Starboy, която той харесва: 

• Like 2
  • Haha 4
  • Love 2
Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Beat. каза:

Любимият генерал, който слушам и харесвам

91905231_584338029094593_1753777410872569023_n(1).jpg.668fd502cde17dfcdf90bcb9fcbcbea2.jpg

Помислих че е Гергана и тръгнах да реагирам с love, но видях на време и дадох точната реакция.🥴

• Like 1
  • Love 1
  • Angry 2

Сподели в други сайтове

преди 1 час , zai4eto82 каза:

Ей как го извърташ само. Снощи преди да си легна пуснах за малко Фен ТВ и тъкмо щях да изгасям Тв в 00:00 и нещо и пуснаха Коце с Кома, че след като я изгледах си легнах.

Aбе живи и здрави най-важното. Сега се поздрави с тая моя любима песен, която и аз харесвам 

• Love 2
Сподели в други сайтове

Наистина е изпяла песента страхотно. 

Но е супер грозно при нея и при всички останали с тия изпилени, изкуствени носове, как постоянно им се гледат ноздрите сякаш нещо ще изскочи оттам всеки ден. Особено като си вдига главата е някакъв потрес, Вулева 2. 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 10 минути, BaGaBoNtIn каза:

Преси пя желязно! Евала за инициативата и избора на песен! Номер 1!

Желязно? Трябва да звънна на пожарната за отпушване на уши

Пя много измъчено с остатъците от гласа си... много се измъчи с това изпълнение и през цялото време се напъваше, напъваше и напъваше...

Бива като цяло, но е далеч от желязно. Спрете да я величаете за най-малкото нещо, което направи.. 

Чуват се някакви проблясъци от емоцията и сладоста на гласът, но нищо повече..

Ето това е желязно:

Пее страхотно и не се мъчи и напъва... просто отваря устата и капе мед 

• Like 2
  • Dislike 2
Сподели в други сайтове

Много измъчено, ако не пишеше в заглавието на клипчето че е Пепа с Горчиви спомени, нямаше да позная.

Но поне намерихме някой, който си пее собствената песен наживо по-зле от Деса - Казваш че ме обичаш .... 

• Like 3
Сподели в други сайтове

Мина й модата на Преслава. Едно време беше къде къде, който я следи от самото начало- хубава беше и песни имаше хубави, сега е едно чучело, което тя сама се направи. Направо да те е яд на нея, че стана мумия. 

• Like 5
  • Dislike 4
Сподели в други сайтове

• Fast locked, unpinned and unfeatured this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...